Díry v chlebu od háků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
21.6.10 20:32

Díry v chlebu po hákách...

Ahoj holky, mám dotaz - je možné nějak udělat, aby háky nezůstávaly po vyndání v chlebu? Ty díry jsou docela velké a špatně se pak chlebík krájí… Může se po zamíchání to těsto vylít, háky vyndat a pak teprve nechat kynout a péct, nesrazí se mi to? Mám Moulinex asi 14 dní, jsem moc spokojená, tohle je jediná věc, která mi vadí.
Děkuji moc za reakce. Gabča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
21.6.10 20:33

Jasně než to začne kynout tak háky vyndej… Občas peču chlebík i norm. roubě takže pekoška jen míchá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
21.6.10 20:35

Ty háky můžeš vyndat. Já tam mám takový drát, tím chytíš hák a vytáhneš. Je to docela patlačka, ale zase nejsou díry.
Někdy taky těsto vyndám a peču šišku chleba normálně v troubě, je pak krásně křupavý.
Hned jsem na něj dostala chuť.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.6.10 20:36

Já taky háky před kynutím vyndavám.Ty díry jsou pak blbý :-x Někdy zapomenu,ale většinou si to hlídám :wink: Nemusíš ho ani vylívat z pekárny.Stačí si pomoučnit prsty a háky vyndat a pak tam to těsto uňahňat aby se ti dobře rozprostřelo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559

Ahoj, já mám v návodu napsané, že když nechceš díry, můžeš háky po ukončení hnětení a kynutí než začne samotný pečení vytáhnout. Namočit prsty ve vodě nebo pomoučnit a vyhrábnout z těsta. Sama jsem to nedělala, takže píšu jen to co radí v návodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762

Tak lacenka byla rychlejší, odpověď stejná. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
21.6.10 20:38

Jé já než dopíšu, je tu už X příspěvků. Tak to jsou aspoň rady z praxe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
21.6.10 20:53

háky nechávám,mám strach do těsta dloubat.
mam obyc pekarnu z tesca a nevim,kde delam chybu,ale kdyz si do ni dam udelat kynute testo a pak z nej delam pizza sneky nebo cokoliv,testo mi v ni nikdy nevykyne.
jen to z krabic primo co je smes na chleba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.6.10 21:01

Díky

Díky moc za bleskové odpovědi!!!!!
Tak zítra hned zkusím do těsta „hrábnout“ :-).
Zatím jsem dělala jen z kupovaných směsí a to z Lidlu je výborný - už jsem dělala selský, slunečnicový a celozrnný MŇAM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
21.6.10 21:16

já taky dloubu háky ven :lol: :lol: a v poho :palec:
a nám teda moc chutnaj směsi labeta. hlavně ten vícezrnej a slunečnicovej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
21.6.10 21:20

Mně díry vadí rozhodně míň než se hrabat v těstu :lol: . Peču hlavně ze směsí a minulý týden jsem koupila 500g za 9,90 Kč 8-o a chleba je výborný. Škoda, že jsem koupila jen pět balíčků, měla jsem jim to vykoupit všechno. Je to včetně droždí, takže další výdaj je už jen za energii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
21.6.10 21:22

ja v lidlu hledala,hledala,ale nenasla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.6.10 21:34

Lidl směs

To není možný, mývají ho v každém Lidlu, zkus se tam poptat prodavačů. Je to kilovka a když se koupí v akci, tak vyjde fakt levně. Minulý týden měli zrovna akci dvě směsi za cenu jedné, takže 2kg vyšly na 35kč, což je super - z toho udělám 4 chleby 750gramový.
Ty za 9,90 myslím měli mít minulý týden v Penny, ale byla to „jen“ půlkilovka, tak to ty v Lidlu vyšly levněji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.6.10 21:47

Já peču taky z Lidlu :mrgreen: :mrgreen: Nejraději mám slunečnicový .A nebo ten selský a dám do něj smaženou cibulku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21522
22.6.10 09:28

já teda háky nevyndávám. teda ale nalomily jste ěm s těmi směsmi :-) já si míchám chleba ze surovin, ale možná směs taky zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí