Diskotéky od 15 a míň

30.7.18 14:42

Diskotéky od 15 a míň

Zdravím! Včera se mi dcera (14) zmínila o tom že by šla ráda na nějakou diskotéku :dance:, jenže já nevím na jakou bych jí měla pustit. Všude co jsem si tak prohlížela, tak chodí spíše dospělí lidé a tam bych jí nepustila už jen z toho důvodu že by se jí něco stalo a nebo že by se tam necítila dobře. 8o A tak se vás chci zaptat jestli nevíte o nějakém klubu/diskotéce v Praze kam chodí spíše mladší lidi okolo 14-16 let. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30.7.18 14:50

@Super mamka
Každého věc, ale já bych ji nepustila.
Ve 14ti,aby se ochomitala mezi dospělýma?! :roll:
Leda na škole v prirode :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
30.7.18 14:53
@Super mamka píše:
Zdravím! Včera se mi dcera (14) zmínila o tom že by šla ráda na nějakou diskotéku :dance:, jenže já nevím na jakou bych jí měla pustit. Všude co jsem si tak prohlížela, tak chodí spíše dospělí lidé a tam bych jí nepustila už jen z toho důvodu že by se jí něco stalo a nebo že by se tam necítila dobře. 8o A tak se vás chci zaptat jestli nevíte o nějakém klubu/diskotéce v Praze kam chodí spíše mladší lidi okolo 14-16 let. :think:

Musí sama vědět na jakou, s kým atd. Sama neví. Tak až bude vědět, můžeš posbírat nějaké informace a podle toho se rozhodnout. Teď není co řešit. A pro tak mladé dělat diskotéku nikdo nebude, podle mě teda. Hlavním účelem diskoték je vydělat prachy, tak proč by ji někdo dělal pro děti ze kterých nic nevyrazí.

Příspěvek upraven 30.07.18 v 14:54

• Citovat
  • Upravit
4100
30.7.18 14:53

@Super mamka dobrej nick, pro dceru ses asi fakt super mamka, ja bych taky chtela ve 14 na disco a jeste do prazskyho klubu :) kazdopadne bych ji nepustila ale, nebojis se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.7.18 14:58
@Super mamka píše:
Zdravím! Včera se mi dcera (14) zmínila o tom že by šla ráda na nějakou diskotéku :dance:, jenže já nevím na jakou bych jí měla pustit. Všude co jsem si tak prohlížela, tak chodí spíše dospělí lidé a tam bych jí nepustila už jen z toho důvodu že by se jí něco stalo a nebo že by se tam necítila dobře. 8o A tak se vás chci zaptat jestli nevíte o nějakém klubu/diskotéce v Praze kam chodí spíše mladší lidi okolo 14-16 let. :think:

Známí dovolili dcerám jezdit do Opolan. Ale to máte lehce ruky. Já bych 14 ti letou holku nikam na diskotéku nepustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
30.7.18 15:01

@Russet jó, Opolany… to byly doby, všechny vesnice se tam sjížděly… :mrgreen: díky za připomenutí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.18 15:05

@Kolarkaa Takovy nick mám protože mi syn dal na vánoce tričko s nápisem „Super mamka“ a hrdě ho nosím :srdce: :P a k té diskotéce : ono je to tak že dcera tu nemá žádné kamarady a její spolužáci jsou na dovolenkach, jediný její kamarád je její stejně starý bratr ale ten brzy jede na tábor takže v brzké době tu nikoho nebude mít a tak bych jí ráda pustila do nějakého klubu kam chodí stejně staří lidé jako ona, aby si tam našla kamarády a vyblbla se :pankac:. Kdyby to byl klub kam chodí dospělý tak bych se bála ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
30.7.18 15:13

@Super mamka a proč dcera také nejede někam na tábor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
30.7.18 15:13

Na většinu diskoték chodí dospělý, protože na všech se pije a oni tam nehrajou jenom tak pro lidi zadarmo, ale proto, ze tam ti hosti utratí majlant za alkohol :nevim: navíc bych se dost bála kdyby šla sama, když píšeš že všechny kamarádky sou pryč :think: u nás většina diskoték otevírá až v 10 večer Třeba a málokde vidím lidi pod 18.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
30.7.18 15:14

Za nas byli dětské diskotéky,jestli to funguje i dneska vůbec netuším :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
30.7.18 15:15

@Super mamka Nepustila .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.18 15:16

@iiiv Protože to tam nemá ráda a nechtěla jet. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
30.7.18 15:23

letní tábor je dobrá varianta, ideálně nějaký zaměřený na starší děti. já jezdila na jeden, kde bylo asi 100 dětí ve věku 6-18 let a diskotéky tam teda byly nezapomenutelný a puberťáci si to užívali :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.7.18 15:26
@Super mamka píše:

na to má čas, až jí bude víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
31.7.18 19:04

U nás jsou takové dětské spolky různých kroužku,(keramika, jóga atd…) tento spolek občas pronajme restauracku a pořádá disco. Alkohol se tam neprodává a je cca do půlnoci, je to právě pro ty mladší, dcera byla a nestěžovala si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová