Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59395
29.8.12 16:15

@eshta hele chleba super, dělala jsme z kila mouky a máme jich 12 a teda jeden se nenafouknul tak už ho viki snědl samotnej. dělala jsem v pekárně, krásně se nafouknou že to jde pak hezky naplnit. Dělala sjem okurku najemno nastrouhat a hodně vymačkat vodu, spojit s bílým jogurtem, sůl, pepř a česnek, ještě musim dokoupit olej až přijde manžel z práce takjdu na nákup tak tam pak přidam trošku olivového oleje a maso manžel nakládal do oleje a gyros koření ;). ty chleby se fakt pečou strašně rychle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
29.8.12 16:18

@Markéta80 hmmmm, vypadají s pekárnou skoro bez práce :lol: takže se opravdu pečou krátce- 10-12min?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
29.8.12 16:23

@eshta jo tak nějak no ale na plech jsme je dávala po třech oni dost narostou a fakt se nafouknou. Dělala jsem to asi před rokem a chce to je nechat trošku vyšší a pak se nafouknou vysoko a jak chytnou barvu tak hned vyndat aby nebyly moc upečený ;). celkově je to jídlo myslim i rychlovka a doufam že zbyde i na zítra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
29.8.12 16:23

@Amber_1977 dočítám a nedá mi to nezapojit se do debaty o palačinkách :D
palačinky jím hlavně na sladko, ale semtam udělám i zapečený (ale spíš ne, je s tím moc práce :D ) a radši než s marmeládou je miluju se sladkým tvarohem nebo s medem (jen tence potřít) a citrónem (pár kapek) :palec: )
co nemám ráda jsou s nutelou :poblion: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
29.8.12 16:39
@Markéta80 píše:
My dneska tohle jen dresink si dělam domácí ;) http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

mňam! to vypadá skvěle… o víkendu bude chladno, ta mi nebude vadit zapnout troubu a hlavně si tam každý dá jen to, co bude chtít (bue tu neteř a ona toho moc nejí) :palec: díky za inspiraci
navíc dovezou domácí rajčata a okurky, už se těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
29.8.12 16:41

Jo a málem jsem zapomněla napsat, dneska byla rychlovka:
těstoviny s omáčkou z rajčat a bazalkou a tuňák

zítra totéž bez tuňáka, jen přidám nějaký maso - asi kuřecí prsa

Příspěvek upraven 29.08.12 v 16:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
29.8.12 16:44
@Amber_1977 píše:
Ne, je to hořký a basta - a doma mi taky odmala tvrdí, že to hořký není, že si to jen namlouvám.. Asi má celý svět jiné chuťové buňky a já jsem sem spadla z Marsu či co :nevim: :roll:
Prostě je to hořký.

Když basta, tak basta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
29.8.12 16:56
@Paoloska píše:
Když basta, tak basta ;)
:oops:
  • Citovat
  • Upravit
50155
29.8.12 17:45

My doma děláme palačinky sladké, do toho dáváme marmeládu nebo tvaroh s čerstvým ovocem. Jednou jsem jedla palačinky se špenátem a bylo to taky dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
29.8.12 18:00

@sandrik jo Viki tam má kečup, maso a plátkový sýr a prý jaká je to dobrota :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marcela_81
29.8.12 18:46

Já dělám palačinky na sladko i na slano. Na sladko s marmeládou nebo s tvarohem. Na slano se špenátem nebo s nějakou směsí, většinou ala chilli con carne a posypu je nastrouhaným sýrem.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
29.8.12 20:39
@MUFICE píše:
My doma děláme palačinky sladké, do toho dáváme marmeládu nebo tvaroh s čerstvým ovocem. Jednou jsem jedla palačinky se špenátem a bylo to taky dobrý :palec:

A ještě zapečené se šlehačkou a sýrem :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
29.8.12 20:41
@levmah28 píše:
A ještě zapečené se šlehačkou a sýrem :jazyk:

jak kloky jakože uděláš palačinku a dáš do zapékací misky a na to sýr a zaliješ?

• Citovat
  • Upravit
5misa6
29.8.12 20:50
@saracenka píše:
jak kloky jakože uděláš palačinku a dáš do zapékací misky a na to sýr a zaliješ?

Uděláš palačinku, naplníš špenátem, dáš do pekáču, zaleješ smetanou a na to sýr :palec:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
29.8.12 20:51
@levmah28 píše:
Uděláš palačinku, naplníš špenátem, dáš do pekáču, zaleješ smetanou a na to sýr :palec:

děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny