Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9994
29.8.12 13:40
@verunkamandarinka píše:
hou hou hou http://www.beruska8.cz/…male2/22.gif nejsem kuchařka jako VY!! potrebuju vedet na kolik stupnu a jak asi dlouho, obracet neobracet, mám tu pečeni nejdřív opéct na rozpálený pánvi? přikrýt a pak odkrýt, nepřikrývat??

Peču na 200 stupňů, maso během pečení několikrát obracím a přelévám výpekem, mám ho celou dobu přikryté. Před pečením neopékám, ale nic tím nezkazíš. Peču do měkka, podle stáří a velikosti masa, to je různé, 2-4 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
29.8.12 13:41
@Jindřiška7 píše:
Tak já zvěřinu nejím a jednou v bývalé práci nám udělali jelenní guláš, tak jsem si chtěla dát jen ty knedlíky s omáčkou, ale ta omáčka od toho masa mi tak smrděla, že přísahám, že jsem se tam málem pozvracela :lol: takže jelena opravdu ne :mrgreen:

To muselo být nějaký jetý maso :poblion:. Když se divočina dobře udělá a okoření, tak není cítit, rozhodně ne nepříjemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
29.8.12 14:06
@Paoloska píše:
To muselo být nějaký jetý maso :poblion:. Když se divočina dobře udělá a okoření, tak není cítit, rozhodně ne nepříjemně.

Je hořká. Teda - lítací zvěřina ne, ale běhací jo :zed: Bažanta bych naopak mohla mít každý den :srdce:

• Citovat
  • Upravit
29.8.12 14:10
@Amber_1977 píše:
Je hořká. Teda - lítací zvěřina ne, ale běhací jo :zed: Bažanta bych naopak mohla mít každý den :srdce:

mě zas vubec nevadí divočák, to je masíčko uplně nej dle mého (nejsem masožrout) Bažanta sem neměla, jakto? musim říct o bažanta :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.12 14:13
@Paoloska píše:
Peču na 200 stupňů, maso během pečení několikrát obracím a přelévám výpekem, mám ho celou dobu přikryté. Před pečením neopékám, ale nic tím nezkazíš. Peču do měkka, podle stáří a velikosti masa, to je různé, 2-4 hodiny.
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
29.8.12 14:15

Dnes kuře na paprice s knedlíkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
29.8.12 14:18

Já zvěřinu nikdy nedělala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
29.8.12 14:33
@eshta píše:
Já zvěřinu nikdy nedělala :lol:

U nás byla v dětství každý víkend - děda a strejda myslivci, táta se k nim vždycky přidal :roll:

• Citovat
  • Upravit
59395
29.8.12 14:44

My dneska tohle jen dresink si dělam domácí ;) http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
29.8.12 15:26
@Amber_1977 píše:
Je hořká. Teda - lítací zvěřina ne, ale běhací jo :zed: Bažanta bych naopak mohla mít každý den :srdce:

Hořká? To čučim teda. Manžel je myslivec, my to jíme místo chleba :mrgreen: a hořká mi divočina nikdy nepřišla. Ale každý máme jiné chutě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
29.8.12 15:37
@Markéta80 píše:
My dneska tohle jen dresink si dělam domácí ;) http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

a jaké jsou ty chleby?
dresink jsi dělala jakej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.8.12 15:47

Taky jsem nikdy neměla hořkou zvěřinu. Jedla jsem srnu, kance, jelena a daňka a nikdy mi to nepřišlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.12 15:50

Holky je fakt, že já když dělala srnčí guláš, tak mi to taky přišlo nahořklé, ale říkala jsem si, jestli se mi tam nepřipletl kousek hořké houbičky, nebo jsem to přisuzovala koření na divočinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
29.8.12 15:55
@Paoloska píše:
Hořká? To čučim teda. Manžel je myslivec, my to jíme místo chleba :mrgreen: a hořká mi divočina nikdy nepřišla. Ale každý máme jiné chutě.

Mně jo, srnčí je prostě tmavý a hořký.

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
29.8.12 15:57
@nejvíczoufalá píše:
Holky je fakt, že já když dělala srnčí guláš, tak mi to taky přišlo nahořklé, ale říkala jsem si, jestli se mi tam nepřipletl kousek hořké houbičky, nebo jsem to přisuzovala koření na divočinu

Ne, je to hořký a basta - a doma mi taky odmala tvrdí, že to hořký není, že si to jen namlouvám.. Asi má celý svět jiné chuťové buňky a já jsem sem spadla z Marsu či co :nevim: :roll:
Prostě je to hořký.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny