Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9995
30.8.12 15:45
@Amber_1977 píše:
Z toho jelena, co se neumyl a vyklepal se do ní, to je přeci jasný 8)

Jelen do srnky ;)? A proč ne zrovna do bažanta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
30.8.12 17:46

My dneska měli hermelín s bramborama :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.8.12 18:13

Pizza :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
30.8.12 18:14
@Paoloska píše:
Jelen do srnky ;)? A proč ne zrovna do bažanta?

Protože laň mu nedala :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
3951
30.8.12 20:25

Tak hlásím, že bulgur není špatný, ale kuskus mi chutná víc :D u manžela to bylo naopak, ten prohlásil, že je to mnohem lepší než kuskus :D a rozhodně se musí povařit, zalití by fakt nestačilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
30.8.12 21:05

Dnes jeste zapeceny brambory se zeleninou a masem a mrizkovy kolac s tvarohem a jablkama ;) Zitra dietni bucek s knedlikem a se zelim :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
30.8.12 21:24
@Amber_1977 píše:
Protože laň mu nedala :jazyk:

Tak to jo :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
30.8.12 22:18
@Jindřiška7 píše:
Tak hlásím, že bulgur není špatný, ale kuskus mi chutná víc :D u manžela to bylo naopak, ten prohlásil, že je to mnohem lepší než kuskus :D a rozhodně se musí povařit, zalití by fakt nestačilo :D

Co vím, tak z bulguru se dělají vege hamgurgery - tzn. dá se použít i jako surovina na karbanátky :think:

• Citovat
  • Upravit
3951
30.8.12 22:34
@Amber_1977 píše:
Co vím, tak z bulguru se dělají vege hamgurgery - tzn. dá se použít i jako surovina na karbanátky :think:

tak to by možná nemuselo být špatný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
30.8.12 23:37

Bulgur se přidává i do falafelu (vlastně obdoba karboše ;) )ale ještě jsem nezkoušela

jinak já před chvílí dodělala oběd na zítra, udělala jsem nakonec to balkánský kuře, co jsem sem dávala recept :palec:takže zítra už jen dodělám zavářku do polívky (vývar už mám tak hotový) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
31.8.12 07:11

Muž se prckem mají dušenou mrkev s kuřecím masem a bramborem od tchýně a já si dělám boloňskou směs (mám hodně rajčat tak i něco dám do mražáku mňáááám to já můžu :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
31.8.12 07:57

Přítel chtěl na dnešek špagety, ale jak je udělat, to už neporadil :roll: takže budu muset něco vymyslet.Ta boloňská není špatný nápad @Kapřík90 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
31.8.12 08:06
@Lucajdice79 píše:
Přítel chtěl na dnešek špagety, ale jak je udělat, to už neporadil :roll: takže budu muset něco vymyslet.Ta boloňská není špatný nápad @Kapřík90 :palec:

naše rodinka miluje špagety se zelím, slaninou a cibulkou, zní to divně ale fakt výborné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
31.8.12 08:17
@dzarunka píše:
naše rodinka miluje špagety se zelím, slaninou a cibulkou, zní to divně ale fakt výborné

Jako halušky :D. To může být dobrý!

Já dneska nevařím. Ondra je u babičky, manžel má oběd v práci a Matýsek se spokojí s mlíčkem. A já se asi odbydu něčím studeným :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
31.8.12 08:25
@dzarunka píše:

To je myslím maďarské národní jídlo, jmenuje se kápustáš haluška a jsou to fleky se zelím a někdy se tam dává i slanina.
Děláme to taky z čerstvého bílého zelí, jen sůl a pepř a je to mňamka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny