Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24292
1.9.12 09:50

Zapečený květák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
1.9.12 09:55

Smažený květák a brambor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3951
1.9.12 10:21

Kuřecí vývar a kuřecí rizoto :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
1.9.12 10:26

Rajska polevka a pizza a jestli se mi bude hodne chtit tak i svestkovy kolac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.9.12 10:48

Dneska jsme u našich a bude zeleninová polívka a pečené kuře s br kaší, pro děti k tomu dušená mrkev.

Lečo - orestuji cibulku, přidám papriky a dusím. Když jsou měkké, přidám rajče a na závěr vajíčko. Uzeninu přidávám nakonec, protože si ji osmahnu zvlášť na jiné pánvi, aby to nebylo rozplizlé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
1.9.12 10:54

My dojíme kuře ala kachna s knedlíkem ze včera :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
1.9.12 11:02

Tak rozšiřuji ještě o zeleninovou polévku, svíčkovou, koprovku a koláč s banánama. Tím končím…

• Citovat
  • Upravit
25007
1.9.12 11:04
@sophinka píše:
Tak rozšiřuji ještě o zeleninovou polévku, svíčkovou, koprovku a koláč s banánama. Tím končím…
:mrgreen: :mrgreen: koukám, že tě dlouho neměli doma :mrgreen: to jim tak vyhládlo? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
1.9.12 11:08
@eshta píše: :mrgreen: :mrgreen: koukám, že tě dlouho neměli doma :mrgreen: to jim tak vyhládlo? :lol:

noo… to si piš. Ty tátovi buřt guláše a podobné chuťovky :lol: jim už asi lezou krkem.

• Citovat
  • Upravit
20656
1.9.12 12:52

Tak malá ochutnávka z dneška ;)
maso jsem měla naložený od včera, vepřovou plec, dresink byl jen jogurt, sůl, bylinky a druhý z domácího protlaku od tchýně (s pepřem a bazalkou)
když se ta šťáva z masa smíchala se zeleninou s jogurtovým dresinkem, tak to bylo nejlepší!

jo a pro příště musím pitu vyndavat dřív a pizu udělat tenší těsto
btw. to těsto na pitu jde i na pizu, vyzkoušela jsem na jednom vzorku a řekla bych že je chuťově možná i lepší (nebo jsem jí jen líp nazdobila :think: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
1.9.12 12:59

Tak kotlety nakonec upečené na cibuli se sýrem a šlehačkou a k tomu americké brambory (koupené omylem) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
1.9.12 13:01

Tak dneska ještě boloňská s těstovinama a na zítra bude řízek z masa + z cukyny aby toho bylo víc a vyšlo to na dva dny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3951
1.9.12 13:02

@sandrik tu pitu bych si dala :D budu muset vyzkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
1.9.12 14:00

@sandrik to vypadá dobře :palec: já tu vždycky přes den načerpám inspiraci a pak stejně skončím u něčeho rychlého :oops:

no a abychom neměli málo sladkého, tak jsem ještě s buchtičkama k obědu upekla dva jablíčkové záviny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
1.9.12 14:08
@marcela81 píše:
U nás dnes taky kuřecí, nahážu do pekáče co najdu, k tomu kuřecí stehna a společně to upeču. A chci zkusit tyhle sušenky , jen bych chtěla uděla trošku zdravější variantu.Příspěvek upraven 01.09.12 v 08:42

I tak vypadají zdravě a chutně. Už je máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny