Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
marcela_81
2.9.12 16:18

@Amber_1977 Já Tě teda lituju moc a moc. :hug: Po manželovo asistenci bych dávala kuchyň do kupy minimálně do půlnoci. Ale aspoň budete mít dobrou večeři. ;)

• Citovat
  • Upravit
9995
2.9.12 16:42

Květákovo-masové karbanátky a brambory. Na další se nedostalo, neb jsme dopoledne mordovali kohouty. V mrazáku jich přistálo 7 kousků a už se těšíme, jak si je uděláme na víně :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
2.9.12 17:10
@saracenka píše:
jé já tě tak litujuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, dobrý :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Díky, zlato - já ti za to večer nafotím, co jsem upekla, ať máš nad čím slintat :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
2.9.12 17:14
@marcela81 píše:
@Amber_1977 Já Tě teda lituju moc a moc. :hug: Po manželovo asistenci bych dávala kuchyň do kupy minimálně do půlnoci. Ale aspoň budete mít dobrou večeři. ;)

Neé - tohle sklidí on :jazyk: ;)
Já si udělala cikorkový kafe a házím nohy na stůl :dance:

• Citovat
  • Upravit
25007
2.9.12 17:15

K obědu byly fazolky na smetaně a k večeři je vařená brokolice a vařené vajíčko zakápnuté sýrovou omajdou s bagetou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
2.9.12 17:17
@Paoloska píše:
Květákovo-masové karbanátky a brambory. Na další se nedostalo, neb jsme dopoledne mordovali kohouty. V mrazáku jich přistálo 7 kousků a už se těšíme, jak si je uděláme na víně :dance:.

8o :lol: :palec: co ještě doma chováte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.9.12 18:44

Amber, taky tě lituju! Mě když se manžel připlete do kuchyně (stačí náhodně), tak to tam likviduju jako po atomovce…

Přivezli jsme si od našich sklizeň cuket, rajčat, paprik, řepu, v týdnu budou zeleninové hody :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
2.9.12 18:47

Se máte holky, mně se manžel do kuchyně nepřiplete ani omylem :roll: :zed:
neumí ani míchaný vajíčka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.9.12 18:57

Můj teda vajíčka umí, ale pak to tam nechá všechno roztahaný, skořápky až za obrázkama, znáte to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
2.9.12 19:04

@KPKristy můj umí tak maximálně otevřít konzervu tuňáka :roll: :zed: za vajíčka buď ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
2.9.12 19:05
@eshta píše:
neumí ani míchaný vajíčka :roll:

taky znám můžu jít mejt komplet sporák :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
2.9.12 19:06
@Amber_1977 píše:
Díky, zlato - já ti za to večer nafotím, co jsem upekla, ať máš nad čím slintat :jazyk:

díky, mě upekla maminka tvarohovej štrůdlíček, budu si slintat nad svým.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9995
2.9.12 20:10
@eshta píše:
8o :lol: :palec: co ještě doma chováte?

No… teď nevim co jsem sem všechno na nás prozradila…Kohouti jsou jen vedlejší produkt od slepiček :mrgreen: A slepičky máme od kuřátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
2.9.12 20:16
@eshta píše:
neumí ani míchaný vajíčka :roll:

Míchaný vajíčka je jedno z mála, co si manžel uvaří. Ale míchá je takovou debilní vařečkou v nízké malé pánvičce (6 kousků + škvarky), vždycky mě může trefit šlak :pocitac: Když provádí tento obřad, radši nejsem doma.
Ale dělá manžel výbornej tatarák ;) A možná by se našlo i něco dalšího…jo, na grilu mu to jde taky skvěle :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.9.12 20:18
@eshta píše:
@KPKristy můj umí tak maximálně otevřít konzervu tuňáka :roll: :zed: za vajíčka buď ráda :mrgreen:

Jenže já míchaná nejím, takže tam pak uklízím po něčem, co si ani nedám, vrrr… :x :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny