Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5misa6
3.9.12 20:05
@KPKristy píše:
Tak jsem krom oběda ještě upekla bábovku a udělala pudink. chtěla jsem upéct chleba, ale mouku mi napadli brouci :cert:. Pět kilo mouky poletí do popelnice :zed: :zed:

To přebereš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5misa6
3.9.12 20:07

Jinak dneska naložené krůtí prsa s pečeňákama.

• Citovat
  • Upravit
9995
3.9.12 21:10
@lenulina1979 píše:
Holky jaký maso myslíte že můžu udělat ke křenové omáčce s hrnkovejma knedlíkama? uzený tak to znám já… jenže uzené doma nemám mám jen krásně libové plecko :think:

Klidně to plecko. Já to taky tak dělám. S uzeným vůbec a hovězí nekupujem ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
3.9.12 21:18

Tak jsem dopekla cuketové řezy a potřela je rybízovou marmeládou a čokoládovou polevou. Akorát jsou blbě nafocené, protože s tímhle nočním světlem toho už moc nezmůžu a lampičku do kuchyně kvůli tomu nosit nebudu :zed:

• Citovat
  • Upravit
3374
3.9.12 21:18
No super a já mám furt jen to libové plecko… ale křen ten mám nádhernej… kupovanej :P :D :/ no tak nic buď to plecko udělám ke křenovce dušené a nebo kdo bude něco namítat tak dostane jen omáčku bez masa :P
@levmah28 píše:
Zítra valím na pole pro křen ;-) a do obchodu na hovězí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
3.9.12 21:22
@lenulina1979 píše:
No super a já mám furt jen to libové plecko… ale křen ten mám nádhernej… kupovanej :P :D :/ no tak nic buď to plecko udělám ke křenovce dušené a nebo kdo bude něco namítat tak dostane jen omáčku bez masa :P

Aby nebyl ještě i bez omáčky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3374
3.9.12 21:29

Jako že by byl jen hrníčkovej knedlík… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
3.9.12 21:34
@Amber_1977 píše:
Tak jsem dopekla cuketové řezy a potřela je rybízovou marmeládou a čokoládovou polevou. Akorát jsou blbě nafocené, protože s tímhle nočním světlem toho už moc nezmůžu a lampičku do kuchyně kvůli tomu nosit nebudu :zed:

Kam vlezu, tam tvoje erotická buchta. Jdi už s tím někam…nevíš, že držím dietu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
3.9.12 21:39
@lenulina1979 píše:
No super a já mám furt jen to libové plecko… ale křen ten mám nádhernej… kupovanej :P :D :/ no tak nic buď to plecko udělám ke křenovce dušené a nebo kdo bude něco namítat tak dostane jen omáčku bez masa :P

Hele.. Je to přeci jídlo, které jde do mýho žaludku - proto mi teda není škoda masa do omáčky.. :hug:
Masíko z hrudi bych tam klidně šoupla taky, no problem - akorát u nás se ten vývar z toho masa pak teprve používá jako „voda“ do té omáčky, aby měla větší šmak :palec: Už ale nevím, kdo s tím přišel, asi babi, jako obvykle 8)

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
3.9.12 21:40
@Paoloska píše:
Kam vlezu, tam tvoje erotická buchta. Jdi už s tím někam…nevíš, že držím dietu ;)

Jo, protože přítel už od víkendu otravuje s buchtou.. A koukej, v jakou nekřesťanskou hodinu jsem se s tím matlala :zed: Ale dobrá, to zase ne, že ne - původně jsem chtěla dát pod čokoládu tvarohový krém, ale… škoda tvarohu na toho mýho pupkáče :mrgreen: :andel:

• Citovat
  • Upravit
50166
3.9.12 22:23

@lenulina1979 U nás se dělalo ke křenovce vždycky stejné hovězí jako ke svíčkové :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
3.9.12 22:58

Svestkova buchta a hermelinova a cesnekova pomazanka, burritos :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
4.9.12 06:30

Dneska játra na cibulce s chlebem nebo rýží.

• Citovat
  • Upravit
46669
4.9.12 07:01

@levmah28, to jo, mouka by se dala prosít, kdyby tam bylo pár broučků, larvy tam nebyly, ale těch brouků byly mraky, tak jsem to jen zagumičkovala a pryč s tím :poblion:

Dneska smažená cuketa, brambor, tatarka, zelenina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
4.9.12 08:35
To maso z hrudi bych do manžela nedostala
@Amber_1977 píše:
Hele.. Je to přeci jídlo, které jde do mýho žaludku - proto mi teda není škoda masa do omáčky.. :hug:
Masíko z hrudi bych tam klidně šoupla taky, no problem - akorát u nás se ten vývar z toho masa pak teprve používá jako „voda“ do té omáčky, aby měla větší šmak :palec: Už ale nevím, kdo s tím přišel, asi babi, jako obvykle 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny