Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
saracenka
2.9.12 21:51
@sophinka píše:
doufám že koláče budou chutnat je to moje vzpomínka na babičku :srdce:

no..doufám, že mě je dřív nesežere :zed: :think:

• Citovat
  • Upravit
23033
2.9.12 23:01

A drzim dietu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
3.9.12 07:44

Dneska zbytky z víkendu, uzená polívka s mrkví a nudlemi, pečené kuř. špalíčky a rýže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
3.9.12 08:03

Dneska bude zeleninová polévka s pohankou, ať nemusím zvlášť vařit pro syna. A pak možná špenát z mojí zahrádky.

• Citovat
  • Upravit
46669
3.9.12 09:23

Já už mám vařeno. On mamky jsem si dovezla uvařené uzené, tak jsem jen uvařila fleky, zamíchala a zapekla a udělala zeleninovou polívku. Za chvíli půjdeme ven, tak mám aspoň hotovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3951
3.9.12 10:18

@Amber_1977 jak děláš prosim tě tu dýňovou kaši?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.12 10:53

Červená kyselá poblifka z víkendu, lečo nezbylo :palec:, sekačka s brkaší tedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
3.9.12 11:00

Zbytky z neděle kuřecí vývar a nic… bo nic víc nezbylo :D gordon blue a krokety byli hned včera pryč… na veču byl salát s kuřecím, a dnes mám to samé… teda až si to udělám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
3.9.12 11:30
@Jindřiška7 píše:
@Amber_1977 jak děláš prosim tě tu dýňovou kaši?

Jako bramborovou - napařím dýni, rozšmelcuju s mlíkem a máslem, trochu osolím a je to.. Nejdřív šmelcuju takovou to ruční šmelcovačkou na brambory a pak to projedu šlehačem.

• Citovat
  • Upravit
3951
3.9.12 11:33

@Amber_1977 ok, děkuji, budu muset vyzkoušet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
3.9.12 11:34

Holky, včera jsem četla rozhovor s jednou paní, co se jako psycholožka zabývá výchovou dětí, a ta říkala, že když byli její prckové malí, tak je měla na plný úvazek - čili se starala jen a pouze o ně.. Zaměstnání a vaření + mytí nádobí řešil manžel (na úklid asi měli někoho placeného, o tom totiž nemluvila).. Prý mu vysvětlila, že starost o děti je permanentní a nejde od nich odbíhat někam.. - že díky tomu i mnažel pochopil, jak je to náročná činnost a víc si jí vážil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9734
3.9.12 11:59

Sekaná a brkaše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.9.12 12:05
@Amber_1977 píše:
Holky, včera jsem četla rozhovor s jednou paní, co se jako psycholožka zabývá výchovou dětí, a ta říkala, že když byli její prckové malí, tak je měla na plný úvazek - čili se starala jen a pouze o ně.. Zaměstnání a vaření + mytí nádobí řešil manžel (na úklid asi měli někoho placeného, o tom totiž nemluvila).. Prý mu vysvětlila, že starost o děti je permanentní a nejde od nich odbíhat někam.. - že díky tomu i mnažel pochopil, jak je to náročná činnost a víc si jí vážil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Osobně si teda neumím představit výhradní péči pouze o děti. Brzo by mi z toho houklo. Věnuju se jim, co se dá, to je jasný, ale být jim 100% za zadkem snad ani nejde. Jsem ráda, když se Ondra zabaví sám a já si v klidu uvařím nebo uklidím. On manžela nepotřebuju, aby se mi do toho montoval. On chodí do práce, nosí domů peníze, blbne a hraje si s dětma, sem tam mi pomůže, když je o to požádán. Tak nám to vyhovuje 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
3.9.12 12:20

Dneska smazak s hranolkami.Po prujmove viroze kterou si dovezl Tygr s Cerne Hory pro neho idealni jidlo.Snad to prezije bez ujmy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
3.9.12 13:17

@KPKristy Podle mě to byla spíš nějaká feministická kulišárna na manžela :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny