Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Metamorphosis
3.9.12 13:19

@KPKristy Podle mě to byla spíš nějaká feministická kulišárna na manžela :mrgreen: Ona je žila dlouhá léta v Izraeli, pak v USA, nevím, co je za národnost, ale dle fotky to byla indiánka, takže asi američanka.. Tak ty na domácí prace stejnak nesáhnou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2218
3.9.12 13:56

Dneska zelňačka a bramboráky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
3.9.12 14:05

Předkrm točená vanilková zmrzlina cestou domů :pankac: pak zbytky z víkendu - pečené kuře, brambory, mladší dcera s mixovanou zeleninou navíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
3.9.12 14:06

Dnes zeleninova polivka, pecene kureci nohy ˇa bramborovy salat a buchticka ke kavicce svestkova s drobenkou a jeste zbytek perniku mnam uz aby se ty deti probudily :jazyk:,at se muzem v klidu nazrat :oops:. Na veceri bude mozna pizza :idea:. Zitra jedem na bazen do Olomouce ta to vidim na cinana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.9.12 14:29
@Amber_1977 píše:
@KPKristy Podle mě to byla spíš nějaká feministická kulišárna na manžela :mrgreen: Ona je žila dlouhá léta v Izraeli, pak v USA, nevím, co je za národnost, ale dle fotky to byla indiánka, takže asi američanka.. Tak ty na domácí prace stejnak nesáhnou :mrgreen:

Tak to jo! Já myslela, že to je nějaký výsměch nám, obyčejným ženským, co si to neumíme zařídit :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
3.9.12 14:42

Dneska vepř. guláš s rýží. A zítra bude kuře na paprice s rýží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
3.9.12 14:46

Francouzský brambory za babku - brambory jsem si nasbírala na chalupě na poli a vajíčka mám domácí, od mámi. jen jsem koupila zavařenou kapii kterou do toho dávám a zakysanou tatarskou. Doufám, že něco zbyde i na zítra, když ne, tak udělám gulášovou polívku s bromborem a klobásou a upeču bábovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
3.9.12 16:40

Dnes rychlovka - švestkové knedlíky z Lidlu.

Zítra rajská omáčka s hovězím a knedlíkem.

• Citovat
  • Upravit
46669
3.9.12 17:09

Tak jsem krom oběda ještě upekla bábovku a udělala pudink. chtěla jsem upéct chleba, ale mouku mi napadli brouci :cert:. Pět kilo mouky poletí do popelnice :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
3.9.12 18:07

Holky jaký maso myslíte že můžu udělat ke křenové omáčce s hrnkovejma knedlíkama? uzený tak to znám já… jenže uzené doma nemám mám jen krásně libové plecko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
3.9.12 18:09

@lenulina1979 Maminka k tomu dělá jazyk - hovězí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
3.9.12 18:14

No taky to tak znám ale to mě manžel do pusy nedá :zed: bohužel to s manželem nemám moc jednoduché… dokáže pitvat i kuřecí prso já musím i guláš dělat jen z libové kýty a to mu to ještě přebírám aby tam náhodou nenašel něco trochu mastného… jazyk ten by on nepozřel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
3.9.12 18:27

@lenulina1979 U nás se dělá třeba s plátkem hovězího.. S uzeným jazykem.. Podle mě s čímkoli - i s tlustým plátkem šunky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3.9.12 18:51

Hrnkový knedlíky je zase co :cert: :mrgreen: jdu hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
3.9.12 20:02
@lenulina1979 píše:
Holky jaký maso myslíte že můžu udělat ke křenové omáčce s hrnkovejma knedlíkama? uzený tak to znám já… jenže uzené doma nemám mám jen krásně libové plecko :think:

Zítra valím na pole pro křen ;-) a do obchodu na hovězí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny