Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50186
7.11.12 09:18

Dneska bud čína s rýží nebo rizoto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30632
7.11.12 09:21

Koupila jsem vepřová srdce, tak udělám guláš, jako přílohu těstoviny a chleba, kdo co bude chtít.
A taky nějakou polívku, včera byl kuřecí vývar, ale kromě jedné porce se všechno snědlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.11.12 10:55

Mraky jsou v podstatě takové žloutkové věnečky na plech. Stejné těsto a stejný krém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
7.11.12 11:01
@KPKristy píše:
Mraky jsou v podstatě takové žloutkové věnečky na plech. Stejné těsto a stejný krém :)

Já teda znám pod pojmem Mraky něco jako Dunajské vlny = placka, ve které se mezi bílým těstem „vydouvá“ tmavé…

• Citovat
  • Upravit
3905
7.11.12 11:14

My mame dnes cervenou cocku z vajickem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
7.11.12 12:53
@KPKristy píše:
Ty jo, výborná věc. Taky bych si dala…

musím sebe sama pochválit fakt se povedl :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
7.11.12 12:54
@ankasz píše:
@MUFICE dáš mi recept na tu paštiku, chtěla bych to zkusit, játrovku mají doma rádi, tak raději podle nějakého vyzkoušeného, díky

taky se hlásím o recept na domácí játrovku - chlap je paštikovej a já odmítám kupovat paštiky v obchodě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
7.11.12 13:34
@tetma píše:
taky se hlásím o recept na domácí játrovku - chlap je paštikovej a já odmítám kupovat paštiky v obchodě :oops:

Recept jsem dávala na předchozí stranu, tak pohledej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
7.11.12 13:37
@MUFICE píše:
Recept jsem dávala na předchozí stranu, tak pohledej ;)

já to napsala sjela o pár příspěvků níž a našla, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klementýnka
7.11.12 13:41

Rychlowok zeleninový - cuketa, fenykl, žampiony, brokolice, bulgur a buvolí mozarella.

• Citovat
  • Upravit
6271
7.11.12 13:54

@MUFICE díky za receptík, mám ho už v záložkách, teď jen koupit játru a vyzkouším :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
7.11.12 13:57

@sandrik tak jsem dneska udělala žampiony s omáčkou, podle toho cos tu psala 2dny zpátky a bylo to fakt mňam- navíc rychlé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pettuulka
7.11.12 14:05

Já jsem dneska udělala rýži basmati a k tomu směs z kuřecího, pórku a zelených fazolek. Musím likvidovat zásoby z léta. :)

• Citovat
  • Upravit
20656
7.11.12 15:16
@ankasz píše:
@sandrik tak jsem dneska udělala žampiony s omáčkou, podle toho cos tu psala 2dny zpátky a bylo to fakt mňam- navíc rychlé :palec:
:palec: to jsem ráda, že chutnalo
já to splácala tak nějak intuitivně podle toho co bylo zrovna doma a samotnou mě to překvapilo :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
7.11.12 15:20
@KPKristy píše:
Mraky jsou v podstatě takové žloutkové věnečky na plech. Stejné těsto a stejný krém :)

já to zase znám od tchýně jako Prošívanou deku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny