Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20656
7.11.12 15:24

Jinak dneska vařila restaurace - králík se špenátem a brambory
včera byly zapečený brambory se smetanou, kuřecím a pórkem a k večeři sledě s chlebem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
7.11.12 15:25

Oběd tagliatelle se sýrovo-špenátovou omajdou a večer cuketová polévka a toasty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.11.12 18:21

Ty jooo, já taky chci, aby mi vařila restaurace :jazyk:. My ještě děláme bramboráky. Manžel si je vymyslel, tak udělal brambory a teď se potýká s česnekem. Ať se snaží, já budu smažit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
7.11.12 18:54

Dneska k obědu polívka zeleninová s červenou čočkou a čerstvý norský losos s bramborem…
k večeři manžel a dcera dtto,

Já jsem včera mastila domácí noky a spíš mi z toho vyšlo něco jako br. knedle, ale to bylo asi tím, že mi došla hladká mouka, tak jsem tam dala pak polohrubou a když došla i ta tak hrubou… „noky“ jsou už v mrazáku a něco jsem si dala dnes k večeři osmahnuté na másle s tvarohem a cukrem…
Jo a dělala jsem pokus, uvařila hlavu z lososa a odřezky od ocasu s pepřem, novým kořeníma bobkáčema dneska jsem z toho spáchala aspik s cibulí a olivama a obramým masem…doufám, že to bude poživatelné :think:, ale už to tuhne v lednici, tak snad jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
7.11.12 18:55
@KPKristy píše:
Ty jooo, já taky chci, aby mi vařila restaurace :jazyk:. My ještě děláme bramboráky. Manžel si je vymyslel, tak udělal brambory a teď se potýká s česnekem. Ať se snaží, já budu smažit :mrgreen:

jo to bych brala taky, a ty bramboráky taky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
7.11.12 19:54

@KPKristy jj je to pohoda, když člověk nemusí vařit a ještě si vybírá, co dostane jednou týdně jsem v kanceláři, tak si občas dopřeju restauraci, ale většinou si nosím z domova ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
7.11.12 21:33

K veceri zampionova omacka s testovinama a jeste pecu jablecny kolac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30632
7.11.12 21:36

Na zítra jsem uvařila tohle
http://lusteniny.blogspot.cz/…leninou.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
8.11.12 09:04

Tak u nás včera bramborové placky a večer jitrnice s hořčicí a chlebem :mrgreen: Dnes se bude jíst u mámi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
8.11.12 09:41

Bramboro-celerová kaše a kus masa - nevím, co jsem to vlastně vytáhla z mrazáku - zapomněla jsem si to tam napsat, takže buď krůta, kuře, nebo vepřový :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
8.11.12 12:09

Cigánský řízky pečené brambory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10005
8.11.12 12:13

Omáčka z jater, sleziny a srdce s rýží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
8.11.12 12:36

Měla bych dotaz.

Mám k Vánocům vykrajovátka a stojánek na stromeček http://www.tescoma.cz/…ykrajovatek/ - no a mám dotaz jestli si myslíte že by to šlo udělat z něčeho jiného než z perníčků (neb ty naše rodina nesnáší a já je neumím ani udělat). :roll:

Napadlo mě že by nebylo špatné to potom ozdobit marcipánem, ale nevím jaké těsto. Neporadíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klementýnka
8.11.12 12:42

Portobello plněné kozím sýrem, mrkvovopatiňáková kaše, pohanka

• Citovat
  • Upravit
17010
8.11.12 12:50

Dnes těstoviny se smetanovou zeleninovou omáčkou, tu mladá odmítla, tak dostala suché kolínka :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny