Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23033
8.11.12 15:48

Uz pecete? nebo zadelavate? ty recepty na testa by byly fajn:) tenhle rok me tech 10druhu uz nemine:D
Ale domluvila jsem se s mamou, sestrenkou, a kamoskou ze budeme pect spolecne:D to bude zabavne:D :roll: ja jsem trochu leva :D

Příspěvek upraven 08.11.12 v 15:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
8.11.12 15:48
@lenulina1979 píše:
Pokud ho necháš vyschnout tak je tvrdý… to máš jako ty různý zvířátka postavičky co prodávají… i když to je spíš z falešného marcipánu neboli mléčné hmoty taky je to tvrdé :think:

No já mám doma právě tu mléčnou hmotu a vím že to tvrdne, tak s tím by problém být nemusel. A když se nechají ty hvězdičky dostatečně široké, hm asi to bude nejlepší přímo z toho marcipánu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
8.11.12 15:54

@Monjie Nepeču, spíše přemýšlím. Já zvládnu max dva druhy a chtěla bych dětem udělat právě ty stromečky na ozdobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
8.11.12 15:59

Proc jenom dva druhy?:)

tak deti zaprahneme ne? :d ja uz se tesim jak Gitka bude zase zdobit pernicky, patlat-ehm mazat linecky :D a vykrajovat atp:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
8.11.12 16:06

@Monjie Protože nemám cukroví ráda (a nejen já, manžel to taky extra nemusí, a děti jsou malé, stačí jím pár kousku), jsem na sladké ale cukroví mi nechutná, tak se s tím nechci péct. Takže udělám asi jen dva, zbytek udělá mamka, babička, tetička a bůhví kdo ještě a my to budeme doma zase jíst až do velikonoec :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
8.11.12 16:09

Danali :D cheche taky davam par druhu do mrazaku:D a vydrzi az do velikonoc:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
8.11.12 16:39

Na zítra peču dort pro kámošku k narozkám, nakonec udělám těsto jako na koňakovou bábovku, likérový krém a broskve - doufám, že se povede. A k večeři ovesná kaše s jablky, medem a skořicí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
8.11.12 16:48
@MaWe píše:
Jsem dělala bramborové gnocchi s rajcatovo bazalkovou omáčkou - se to povedlo se to :mrgreen:

tu mám taky ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
8.11.12 16:51

Cukroví budu péct tak 10 dní před Vánoci, dřív to nemá cenu, jen at je to čerstvé :pankac: Loni jsme dělala 5 druhů, tak letos asi taky tak, ještě uvidím. Doufám, že mi můj 2,5 letý syn taky pomůže, když se po mně ve všem opičí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
8.11.12 16:52
@alien21 píše:
A k večeři ovesná kaše s jablky, medem a skořicí.

To je spíš snídaně, ne? 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
8.11.12 16:53

@MUFICE Proč? Je to teplý a manžel i syn sladký jídla milujou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
8.11.12 16:54
@alien21 píše:
@MUFICE Proč? Je to teplý a manžel i syn sladký jídla milujou…

U nás se to jí k snídani, tak asi proto. Chlap by mi to k večeři nejedl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
8.11.12 16:56
@MUFICE píše:
tu mám taky ráda :palec:

Jsem to trubka dělala poprvé, Nevím proc jsem to nezkusila už dříve… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
8.11.12 17:03
@MaWe píše:
Jsem to trubka dělala poprvé, Nevím proc jsem to nezkusila už dříve… :think:

Vařila jsem to hlavně v létě, pt jsem měla na zahrádce čerstvou bazalku i rajčata. Je to jednoduchý a dobrý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
8.11.12 17:14
@MaWe píše:
Jsem dělala bramborové gnocchi s rajcatovo bazalkovou omáčkou - se to povedlo se to :mrgreen:

takže nerozvařila, paráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny