Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7276
14.6.16 20:39

U nás dnes pizza v troubě s tím, co dům dal :mrgreen: passata, žampiony, mozzarella, gorgonzola, rajčata, bazalka

zítra upeču sekanou, k tomu vařený brambor

a teď peču muffiny a medvídky ráno k snídani :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
14.6.16 21:14

My jsme si dnes objednali pizzu. Na zítra jsem vzala 3 kotlety, tak musím něco vymyslet.
Z pizzy mladá vypitvala parmskou šunku, cibuli, žampiony, feferonky a papriku 8), zůstal jí jen holý základ. A to se vyplatí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
15.6.16 00:25
@laducha píše:
My jsme si dnes objednali pizzu. Na zítra jsem vzala 3 kotlety, tak musím něco vymyslet.
Z pizzy mladá vypitvala parmskou šunku, cibuli, žampiony, feferonky a papriku 8), zůstal jí jen holý základ. A to se vyplatí :mrgreen:

U nás by to dopadlo stejně :mrgreen: Syn sní jenom šunkovou, jak je tam něco navíc, tak to nechce :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
16.6.16 20:31

Včera jsem uklohnila vepřovou pečeni s žampiony na černém pivu. Našla jsem nějaký recept na internetu. A docela to šlo :potlesk: Zbylo i na dnešek :mrgreen: Včera s bramborem, dneska s rýží a chlap s chlebem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
16.6.16 21:39

Včera byly dušené vepřové plátky s těstovinami (s debrecínskými párky a žlutou paprikou), dneska dušená mrkev a čočka nakyselo s volským okem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
19.6.16 16:19

Čočka na smetaně s chlebem
sekaná, brambory, okurkový salát
uzené maso, kaše, rajčatový salát
grilovačka-naložená kýta
dršťková polévka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
20.6.16 20:26

Pečená kachna se zelím a bramborový knedlík, kacka zbyla z víkendu tak rizoto z kachního :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
20.6.16 20:44

Rizoto se žampiony, cuketou, lilkem, paprikou a čerstvými bylinkami ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
20.6.16 21:10

O víkendu byla svíčková a hermelín na grilu a ještě portobello, lilek, cuketa. Dneska byl vepřový plátek zapečený s nivou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
21.6.16 13:43

U nás o víkendu též svíčková :lol:

dnes kuřecí plátky zapečené s rajčaty, bazalkou a goudou, pečené brambory ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
21.6.16 18:10

O víkendu jsme měli uzenou polívku, sekanou, nové brambory a okurkový salát.
Včera se nevařilo, nebyli lidi :mrgreen:, dneska máme špagety s masovou směsí (hovězí). A k obědu byla hromada zeleninového salátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
21.6.16 21:26

My dneska zase boloňské špagety, chlap se mi do toho jídla nějak zamiloval :mrgreen: Tak jsem navařila kotel a dala část do mrazáku :jazyk:
Večer ještě grilovaná krkovice se šopákem :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
22.6.16 07:42

Měli jsme špízy - půlku z krůtích prs a půlku z plecka (maso dopředu na kostky naložím - olej, koření, trochu citronové šťávy, česnek a nadrobno cibule - druhý den jen napichuju, je to úspora času 8) ) s brambory, druhý den byla pizza.

chystám se na řízky naložené v jogurtu s pečenými brambory a rizoto - to teda nebylo hodně dlouho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
22.6.16 09:53

Posledí dny-
rajská s knedlíkem a koulema
těstoviny se sýrovým bešamelem, brokolicí a šunkou řízky s br. kaší
buřtguláš
dnes čočka na kyselo s párkem, vejci a okurkou

• načítám...
  • Citovat