Diskuze o dietě

• Otevřená skupina

Recepty na domácí krabičkovou dietu :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
650
3.2.19 20:20

@ravik super :potlesk: jen to vážení jednou za měsíc obdivuji :) já tam musím vlézt každé ráno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
3.2.19 20:55

@ravik no paráda :potlesk: já musím lézt na váhu denně :mrgreen: a nejlepší byl ze začátku manžel, když jsem mu 2 x řekla ať se zvaží..se prej vážt nebudu, nejsem magor a teď na ní stoupá po každém záchodě několikrát denně, pak kdo je tady magor :lol: :lol: :lol: ale teda je dobrej, opravdu si nedá nic jiného než co má na jídelníčku, já občas jo :oops:
Taky už má 9kg dole.

V sobotu jsme měli výročí svatby, tak jsem upekla koláč z kokosové mouky, no, byla to kalorická bomba určitě,ale luxus a ještě mi koupil to pidi ferrero rocher, samozřejmě jsem ho zpráskala :oops: No,ale děti už jsou zdravé, tak jsem dneka běhala do kopce se sáňkama a zítra už zase jedu bomby ;)
Jdu napsat jídelníček na zítra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andelka91
3.2.19 23:47

Holky,jakou kupujete rýži a těstoviny?já mám celozrnné a rýži většinou basmati díky :-)

• Citovat
  • Upravit
andelka91
3.2.19 23:50

@lucynka25 já se taky vážím skoro denně ale jednou mám radost další den třeba 3kg zpět…vůbec tomu tělu nerozumím :-( Mám pocit že není něco v pořádku s tělem,jen se bojím zajít k dr.

• Citovat
  • Upravit
andelka91
4.2.19 09:17

Tak zítra začínáme s KD tak jsem zvědavá,kolik je tak možné zhubnout za měsíc?budu i cvičit.Manžel i deti budeme jíst stejně :-)Gyndař mě chce vidět v Březnu a mám mít dole aspoň 10kg…

• Citovat
  • Upravit
22894
4.2.19 10:09

@andelka91 10kg je dost,aleze pokud vazis fakt hodne,tak to jde rychle.Hlavne hooodne moc pit a opravdu se drzet jidelnicku a nepodvadet.
Manzel ma 9kg dole uz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
4.2.19 15:37

Ahojky, také začínám od zítra :-D. Dnes se změřím a zvážím se ráno.

Mám otázky. Pijete kafe? Mohu pít ředěný džus? Cvičíte? Kam chodíte kupovat lososa? Nejvýhodnější balení…Díky za odpovědi. Jsem natěšena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
4.2.19 15:38

@andelka91 Kolem ms ti může skákat váha i o kila nahoru dolů a taky můžeš být hodně zavodněna. Proč se bojíš jít k doktorovi? Od toho tam je, aby ti odpověděl. Vždyť ta nejistota je ubíjející. Třeba to je jen prkotina a ty se zbytečně trápíš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
4.2.19 15:40

@ravik :pankac: Super, jsi moc šikovná, já chci taky takové úspěchy :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
4.2.19 16:01

@LadySi kafe ano, jinak vodu,čaj..
Lososa se snazim kupovat po akcich, rybi file kupuji od nowaca a je moc dobrý,to je tam hodne casto v receptech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
4.2.19 16:02

@lucynka25 ok, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andelka91
4.2.19 21:26

@LadySi já právě ms nemám :-( naposledy v říjnu a to ještě po vyvolávačce(nakonec sem ji měla přes 18dní)prostě děs..ovulace prý taky není.
Jinak s dietou začínám nakonec až za 2dny,musím se na to připravit :-)Tak pak dám vědět,všem držím palce.

• Citovat
  • Upravit
17321
5.2.19 07:28

Holky, tak i já jdu se svou troškou do mlýna… jak se tady psalo výše, také mi kolísá váha + - tři kila, vypozorovala jsem, že je to opravdu vynecháváním jídla… a pak taky hormony, já měla tělísko, které mi zoufale nesedlo, rozhodilo mě po všech stránkách a též jsem byla šíleně zavodněná… no a jinak jsem bohužel věčný začátečník, vždy se nějaký čas držím a pak bum, „dietní chyba“ a jsem zase na začátku…
Ještě se zeptám, jak to vy, co se vám hubnout daří máte s alkoholem? Dáte si občas, nebo abstinujete 100%
Díky a hubnutí zdar :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
5.2.19 09:30

@azaleila ja nepiju vubec, kojim :lol: manžel si da 1 pivko večer.
Ale alkohol je hodně kaloricky,tak bacha na to :?
Chce to se poradne namotivovat, treba si nalep na lednici svou současnou fotku v plavkách a vedle obrazek nejaky hubenoury :mrgreen:
Nebo jestli máš fotku ze stihleho mladi..tak to mam ja :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17321
5.2.19 09:35

@lucynka25 no… tak na to jaksi nemám… u rodičů jsem se dívala na foto, když mi bylo cca 20 a jaksi jsem se nepoznala… a musím přiznat, že se mi na to i špatně kouká…
Jinak to s tím alkoholem byla spíš teoretická otázka… mnohem horší je v mém případě asi to vynechávání jídla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny