Diskuze o dietě

• Otevřená skupina

Recepty na domácí krabičkovou dietu :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
779
27.2.19 10:34

@lucynka25 Skvělé,tleskám :potlesk: .
Já mám dole přesně 17,ale od září,takže za půl roku.Ale je fakt,že jsem nevěřila,že tentokrát to dám.Vždycky to po měsíci dvou vzdám a naberu zpět to co jsem shodila.A začala jsem po radě odtud ujíždět na pečené zelenině.S plátkem jakehokoliv masa užasná večeře a navíc variabilní.Podle toho jakou mám doma zrovna zeleninu.A když nemám maso,dám tam žampiony,ty miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
27.2.19 16:13

@lucynka25 šikulka a hlavně ta pevná vůle :potlesk: já 7kg dole a nehýbe se vůbec dolů, ale je pravda, že 14dní polehavam spíš a moc nejím (pořád nějaké nemoci) :(
Ale na druhou stranu, tři týdny zpět jsme byli s manželem na tři dny na wellness a jedlo a pilo se ve velkém bez omezení a na váze to poznat nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
27.2.19 16:54

@Marika1976 hmm to zni zajimave to jidlo :jazyk:
17kg je nádhera :palec: uzasny :jazyk:
Ja si cil trochu natahla,takze jeste chci 10kg :lol: ten aerobic je uzasnej, ani me nic neboli. Tak snad to pujde rychle dolu.

@dada85 co cviceni potom? Az se uzdravis,to pak pujde raz dva zase..nebo ta rychla chuze je super na hubnuti ;) ja nech horach taky bastila vsechno a nic zpatky.Tahle dieta je super,ze to mema jojo efekt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
27.2.19 18:58

@lucynka25 to cvičení :D :D jsem večer hotová a taky líná… musím to promyslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
27.2.19 18:59

@dada85 ja chodim va 19:30 :roll: jindy nemuzu kvuli detem a hlidani,padam na drzku,ale proste jdu.Vcera jsem byla uplne hotova,ale sla jsem.Ja jsem ted tak zaseknuta,ze jedu bomby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
2.3.19 14:56

@lucynka25 díky za tvá slova. V práci řeším složitou situaci a doma trochu taky, syn má jít zítra do nemocnice na zákrok. Nemám náladu na nic… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
2.3.19 16:19

@LadySi jeje,tak drzim palce at vse dopadne v poradku.Nas ceka s dcerkou na podzim kyla 8o :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
4.3.19 11:37

Ahojte holky!

Moc vám gratuluji ke krásným výsledkům!!! Já teď opět řeším nemoci - v podstatě jsem je ještě nepřestala řešit, pořád se v tom motáme celá rodina…už je to fakt na palici, ale jak jsem tak dočítala vaše příspěvky, vidím, že každý má něco…
Cvičení pořád nedávám, ale stravu se snažím držet - za únor necelá dvě kila dole + 2 cm dole přes prsa :? , boky i břicho… 8) doufám, že to takto půjde dál, i když bych chtěla už začít cvičit, ať se trochu dostanu do formy :)
Držte se a ať se daří! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
5.3.19 07:17

@ravik Ahoj :mavam: ty nemoci jsou hrůza, u nás je to letos lepší,ale loni, jak dcerka nastoupila do školky a k tomu mimčo, všichni sme si to předávali :roll: celou zimu.. :zed: Letos se držíme jen s věčnou rýmou a kšlem,ale jinak to celkem jde. Vydrž už bude pěkně, tak snad to dá pokoj.
Jinak super ten úspěch, sice malý,ale jde to a potěší to,viď? Já mám teď 77kg, začínala jsem na 88kg, cíl byl 72kg,ale už ho pomalu šoupu na 67kg :mrgreen: :lol: takže ještě 10kg :roll: , ale řekla jsem si na malou oslavu, až budu mít 72kg, dám si můj oblíbený zákusek, větrník :oops: :lol: tak se těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
6.3.19 06:07

8.týden

11,1kg :dance:

co vy? Držíte ? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
6.3.19 10:44
@lucynka25 píše:
11,1kg :dance:co vy? Držíte ? ;)

No teda ty jedeš 8o :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
6.3.19 10:49

@FreeLady12 uz jsem vytahla stare („preddetné“) kalhoty :mrgreen: ale mám ještě 2, které stále nenatáhnu, ještě je co hubnout :roll:
Co ty, jak to jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
6.3.19 11:46
@lucynka25 píše:
@FreeLady12 uz jsem vytahla stare („preddetné“) kalhoty :mrgreen: ale mám ještě 2, které stále nenatáhnu, ještě je co hubnout :roll:
Co ty, jak to jde?

Ále… občas zklouznu zpět do špatného režimu :roll: Takže jako nic moc …
Nicméně jsem přestala přibýrat! Což je malý zázrak, poslední dobou mi přišlo, že tloustnu ze vzduchu :mrgreen:
Né, jde to samozřejmě trošku dolu, ale vééélice, až převelice pomalu… :roll:

Ale to je taky tím, že nejsem na žádné dietě. Občas si dopřeju Tatranku, pizzu nebo smažák.. jen si musím dávat sakra bacha na to kdy a kolik. Teprve se všechno učím. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3584
7.3.19 19:43

Ahoj, dlouho jsem zvažovala jestli se přidat do skupiny, ale nedalo mi to. Ty jídelníčeky mě zajímali.
@lucynka25
Jsou super, hrozně moc nápadů a kombinací, které by mě nenapadli. Máš můj obdiv, za to, že to sem pravidelně píšes i s postupem.
Už mi není 20 a ani 30 postupně jsem začala pribirat až na 70kg. Vím, že to není taková hrůza, ale kdybych se nezačala hlídat asi by to šlo pořád na horu. Teď mám 64kg, nohy, zadek ok, ale břicho jak v 7 měsíci. Dost jsem upravila jídelníček, teď jsem začala i cviky na břicho, tak snad to pomůže. Docela mě z tohoto jídelníčku napadlo jestli nejim moc pečiva a příloh, jestli to není kámen úrazu.
Z jídelníčku budu určitě čerpat.
Všem vám přeji ať se v hubnutí daří a jste dobrý co už jste dokázali dát dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
7.3.19 20:49

@Vyvrtka Ahoj,vitam tě :mavam:
Doufam,ze se ti podari zhubnout, jsem zvedava na tvé vysledky.Drzim palce ;)
Jinak pecivo strasne nafukuje :roll: nejlepsi mas takove ty fit chleby a jist to co nejmene, treba jen 1platek na snidani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny