Diskuze o dietě

• Otevřená skupina

Recepty na domácí krabičkovou dietu :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22894
20.3.19 07:06

Ahoj holky, tak další týden za námi.
Já tedy s váhou stojím :zed:
Ale pravděpodobně to bude tím (aspoň doufán), že dost cvicím a snad se rýsujou svaly a ty jsou prý těžší než tuk..tak uvidíme další týden :think:

A co vy, jak to jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
20.3.19 09:27

Já si namlouvám, že jsem půl kila shodila. :lol: Nicméně vzhledem k tomu, že moje váha váží podle toho, jakou má zrovna náladu, tak nebudu mít jistotu, dokud nebude ukazovat aspoň o 2 kila míň.
Za celkem úspěch považuji:
O víkendu jsem se po x letech dokopala k 20 minutám cvičení.
A vydržela jsem nesežrat čokoládu z minulého týdne.
Udržuji svoje snídaně už týden na poloviční dávce proti dřívějšku a přestalo mi to konečně dělat potíže.
Ještě by to chtělo poloviční večeře, to se zatím nějak nedaří, dám si sice poloviční porci, ale dojídám se pak při uklízení zbytků. Ale možná toho jím i večeri o trochu míň, mám v lednici víc zbytků na dojezení, než obvykle. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
20.3.19 09:31

Jo, a měla jsem za celý týden jen půl litru slazeného kafe s mlíkem. (To je sedmina původní dávky.) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
20.3.19 12:03

@alifie :lol:
Musis se prekonat a nedojidat..ja taky kolikrat vyhodim jeste treba na 2 lzicky lipanka :jazyk: a ze bych ho s chuti snedla :lol:
Kafe, to jsem si neodpusila,davam 2 denně s mlekem a tedy sacharinem pro lepsi pocit.
Pokud nejis podle jidelnicku, snaz se maximalne vynechat pecivo,prilohy, k obedu maso a hromadu zeleniny a k veceri zeleninu a jde to samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
20.3.19 13:58

@lucynka25 Vyhodit zbytek lipánka? 8o NIKDY. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
20.3.19 16:16

@alifie :D musis ! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
20.3.19 16:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
20.3.19 19:00

@lucynka25 timz říkám vůle :D já bych toho lipanka raději ani neotevřela pokud ho nemůžu vylízat :lol:

Kdy naposledy večeříte? Nebo spíš v kolik hodin poslední jidlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3584
20.3.19 19:19

Já poslední jídlo,večeři mezi 17 a 18. Ale chodím brzo spát, většinou tak kolem 21h.,nejsem ponocovaci tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
20.3.19 19:37

Ja večerim v 18h a kdyz na me prijde hlad,tak jeste zobu okurku nebo mrkev..
Ale mam zalusk na ty celerove hranolky :think:
Jinak chodim spat az k pulnoci vetsinou.Mam jeste moc prace,uklidu a skolu.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
21.3.19 12:20

Musím to posunout, ja se jdu v klidu navečeřet až děti usnou a to je po půl osmé, ale chodím kolem pulnoci spát… když jím kolem šesté tak stejně mám pak hlad ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
21.3.19 13:50
@dada85 píše:
Musím to posunout, ja se jdu v klidu navečeřet až děti usnou a to je po půl osmé, ale chodím kolem pulnoci spát… když jím kolem šesté tak stejně mám pak hlad ještě.

Já obvykle jím zároveň s dětmi - kolem šesté. Žravost po jídle jsem se tento týden pokoušela řešit tím, že jsem slupla jedno minirajčátko a řekla jsem si, že tělo pozná až za dvacet minut, že dostalo jídlo, tak než sním další rajče, tak těch 20 minut vydržím. A než uplynulo těch 20 minut, tak jsem na jídlo zapoměla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
21.3.19 13:53
@dada85 píše:
@lucynka25 timz říkám vůle :D já bych toho lipanka raději ani neotevřela pokud ho nemůžu vylízat :lol:

Přesně, dokud to není načaté, tak je to jídlo přede mnou v bezpečí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
21.3.19 17:32

Pro mě je poslední dobou hrozný strašák pečivo, čerstvý rohlík s máslem :jazyk: Úplně umírám když dělám dětem třeba svačinu..občas podlehnu :oops:
Ten lipánek mi tak už nedrásá, kdžy se podívam na počet kalorii 8o
Já si kupuji od milka ty recké jogurty s cokoládou na svačinu, a nebo bílé a dám tam ovoce, to je moc dobrý.
Teď si dělám v troubě brokolici s cuketou a troškou nivy, najím se a mastím na aerobic..dneska se mi tedy nechce, mám v nohách už 15km z výletu a nejradši bych sebou plácla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
21.3.19 19:07

@alifie taky dobrá taktika :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů