Diskuze o dietě

• Otevřená skupina

Recepty na domácí krabičkovou dietu :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22894
13.2.19 10:41

@dada85 tak to jsem moc rada :hug: na me uz taky visí tricka, vyhrabala jsem ty, co byly hodně upnuté a jsou super :lol: dzíny musim utahovat, zatim kupovat nic nechci, tedď mám 79kg, chtěla jsem 72kg,ale za 67kg bych se nezlobila :lol: :jazyk:
Já taky úplně zírám jak nemám břicho a stehna mizí, je to úžasný :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
13.2.19 11:20

@lucynka25 Já mám dole od začátku roku 5,8 kg a od září celkem 16,7 kg. A jsem tak v půlce toho co bych chtěla shodit, ale už teď se cítím moc dobře :D. Konečně nemám všechno na sobě upnuté.

Příspěvek upraven 13.02.19 v 12:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
13.2.19 11:24

@Marika1976 no báječný :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
13.2.19 14:16

Ahoj holky nestíhám vůbec dočítat děti ze mě dělají mámu na plný úvazek :D obzvlášt co malá začíná zkoušet chodit a těch pádů :roll: takže velký hlídání. Ale bohužel váha se za celou dobu nehnula ani o píd. Přišel mi výsledek a není zrovna pozitivní. Štítná žláza si dělá co chce takže u mě bude jiný problém než obžérství :D snad se to brzo vyřeší a budu moct konečně zhubnout :zed: nyní mám 79kg a chtěla bych na svých 67kg předporodních. Všem držím moc pěsti at se vám daří dál a pokud to nevadí zůstanu tu s vámi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
13.2.19 14:29

@Endyyy jeje to me mrzi,stitka je naprd :roll: ale snad se to da lecit? Kamaradka na to mela nejaky prasek a uz je to dobry,ale.nevim,nemam zkusenosti.
To vis,ze tu bud s nami, treba se casem telo umoudri. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
13.2.19 20:37

@Marika1976 @lucynka25 Holky, jste skvělé :pankac:

Osobně to držím tak na třicet procent, snažím se změnit vícero věcí najednou a nějak to nezvládám časově, ale na kalhotech to už cítit jde, jsou mi volnější :-D, to dám, ale asi pomaleji, než vy :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
15.2.19 21:14

@LadySi Hlavně že to jde dolů :dance: Já dneska vyhodila 2 džíny, vypadala jsem jak chodící věšák v tom :lol: a vytáhla jsem číslo 42 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
16.2.19 08:52

@lucynka25 no snad to nějak půjde prý ještě počkáme na další výsledek z krve a potom bude nějaká léčba. Hlavně že se na to přišlo a nemusím se mordovat cvičením zbytečně :) to je super že už to na tobě plandá to bych chtěla taky :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
19.2.19 23:54

7,týden

@dada85 , @LadySi, @andelka91, @Marika1976, @azaleila, @Mnekolova, @FreeLady12…cau holky a další ( je vás tu už moc :dance: ), jak se daří, jak to jde??? Kolik máte dole?
Zítra je to 7.týden, já mám dole 9,5kg :dance: ale teď tomu chci víc pomoct, od zítra se tedy s jídlem nechytám, jedeme na hory na dovču, dcerka má prazniny takže si dávám bohužel padla, máme polopenzi :roll: Tak se budu krotit, ale zase to snad vylyžuju :lol:

Od příštího týdne začínám chodit 2× týdně na aerobic, dneska jsem byla poprvé a je to tedy opravdu 75minut zápřah, takže kila těště se. I jsem už vyrazila jednou na brusle, ale zase má být zima, tak je musim zase odložit.

Jídleníčky jsem vložila do pátku, víc nedám, už na to nevidim. Tak na sobotu a neděli jukněte někam k začátku, nebo si vyberte ten, co chutnal nejvíc ;) V neděli večer snad už přidám na pondělí ;)
Těším se na vaše výsledky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
19.2.19 23:56

@Endyyy neboj, dočkáš se taky. Chce to vytrvat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
21.2.19 13:46

@lucynka25 Taky už jsem musela dvoje kalhoty vyhodit.S páskem by to šlo,ale mám v nich plandavý zadek a nevypadá to pěkně.A je to krásný pocit,přestat něco nosit protože je mi to velké :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
25.2.19 07:00

@Marika1976 :mrgreen:

Ahoj holky, jsem zpět. Dneska vložím další jídelníček ;)

Já se tam trošku utrhla ze řetězu,ale ono to jinak nešlo, klasická hospodská polopenze, na svahu nějaká ta tatranka na doplnění energie, ale nepřibrala jsem, to je důležité.
Zase jedeme dál :mrgreen: Ve středu vážení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
25.2.19 20:23

@lucynka25 já musím začít znovu, normálně jsem to nedala!!!!! jako je to těžší, než jsem myslela… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
25.2.19 20:30

@LadySi :?
Jeste je cas do plavek, ale chtelo.by to se uz hecnout,jaro klepe na dvere a tim padem pomalu schazovani odevu :roll: z toho mam vzdycky depku.Ja taky ted povolila na te dovce a jeste dneska, delala jsem pernik na snidani a na obed boruvkove knedliky..pak jsme jeli na nakup,no nebylo tu nic „vhodneho“ zeleneho :D
Ale zitra uz zase poctive + mam cviceni vecer,tak na to se tesim.
Hecni se a das to, postav se naha pred zrcadlo a to mi pomaha ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
27.2.19 07:37

8. týden

Ahoj, tak já mám dole přesně 10kg :dance: :mavam:
Kalhoty mám ze 44, 42, ale už mi plandají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek