Diskuze o dietě

• Otevřená skupina

Recepty na domácí krabičkovou dietu :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
9.3.19 18:52

potěší a jak :mrgreen: no hlavně, že to nejde směrem nahoru ;) teď mám už druhý den krizi, snad špatná konstalace hvězd či co, ale s prominutím žeru jak o závod… :cert: :pocitac: chjo, snad se to uklidní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.19 20:44

@lucynka25 Ahojky tak jak se vede?já ted nějak neměla čas se soustředit na hubnutí..pořád kolotoč s dětmi,ted jsme chytli nějakou střevní virózu,já tím blinkáním a prujmem zhubla 3,1kg tak dobrý :lol: zítra pojedu podle knihy,nemám tu asi všechno tak budu jíst co mám .

Pro všechny:pečete si někdo LC pečivo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
10.3.19 23:28

ahoj holky, nabourala jsem se k vám nějak do skupiny. Mohu se přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
11.3.19 07:10

@smutná máma Ahoj, jasně. Vítej :mavam:

@ravik Chce to vydržet ten začátek a pak to jde samo. Nějak se musíš namotivovat a udělat si třeba plán..
Já teď taky trošku polevila,včera jsem si ale vypracovala plán/tabulku a chci do dovolené (19,6,), sundat ještě 9kg :P Mám na to 14 týdnů, takže to znamená asi 0,5kg týdně, to by mělo jít..
@spokojenamama5 jeje střevní chripku jsme měli taky nedávno celá rodina, ale 3kg dole dobrý :mrgreen: Jinak LC pečivo, koukala jsem na to, mám uložené recepty,ale zatím jsem se k tomu nedostala, dám si 1 plátek denně toho placatého fit chleba, tak to zatím stačí. Ale kdyby jsi nějaký dělala, dej nám pak recept s fotkou, nebo založíl na to diskuzi ;) Tímto se budu zabývat asi až zhubnu,abych nenebrala zpět,ale myslím, že tahle dieta jojo efekt nemá, jde to zdravě pomalu dolů ;)

Jinak holky na jaké váze začínáte a jaký je váš cíl? :think:
Já začala 88kg..původná cíl byl 72kg, teď jsem ho šoupla na 68kg :mrgreen: ještě mi chybí 9kg :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
11.3.19 09:11

@lucynka25 zakladatelko, děkuji za přijetí a poprosím rovnou o pomoc Mohu?
Věk - 49, 170 cm/ asi už 92 kg. Mám doma malou 4 letou žabku a po porodu jsem se zatím o nic nepokoušela. Teď bych to chtěla dát dolu. Jenže 28.2. jsem po opraci křečových žil, a tak zatím max. nějakou dietu a cvičení doma. Do fitka mě prosím neposílejte. Ale mám doma takový ten cvičící stroj orbitrek a na něm ručníky :mrgreen: . Ty mohu popř. sundat a rozjet to na něm :mrgreen: na nějaký slabý převod. Kávy se nevzdám, nikdy :cert: Už beztak nekouřím a kafe je jediné, co mi zbylo :lol:
Ušijete mi na míru nějaké krabičky?

Jinak přeji krásný den a chci slyšet vaše úspěchy :mavam: Pochlubte se , holky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
11.3.19 09:30

@smutná máma ja bohuzel nejsem odbornik :oops: mam doma 2 knížky s krabickovou dietou a akorat se s vámi o recepty delim, protoze ve vice lidech se to lepe tahne ;)
Jidelnicky jsou sestavene tak,kdyz neni pohyb,takze pokud budes dodrzovat striktne jidelnicek, mela by to jit dolu i bez pohybu.
Jsou sestavene na 1200kcal denne.Tak to vyzkousej, zapoj do toho rychlejsi chuzi a pujde to samo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
11.3.19 10:10

@lucynka25 dobře, už jsem koukala na recepty. A co to je za knihy?
Mohu se zeptat na tvé úspěchy s hubnutím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
11.3.19 19:53

@smutná máma Jsmenují se Krabičková dieta ;)
Už jsem to držela mezi dětmi a shodila 12kg za 3 měsíce, teď držím od ledna a mám dole 11kg, manžel sundal už za 5 týdnů 10kg, tolik, kolik chtěl a drží se v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
13.3.19 14:35

@lucynka25 Tisíceré díky za inspiraci. K mému úžasu navržené krabičky vypadají docela realizovatelně a poživatelně - čtu a slintám :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
13.3.19 14:44

Nebyla by nějaká rada, jak zvládnou večerní žravost a po večeři už nic nejíst? Přes den nemám problém, ale večer mi nějak hapruje sebeovládání. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
13.3.19 14:47
@ravik píše:
potěší a jak :mrgreen: no hlavně, že to nejde směrem nahoru ;) teď mám už druhý den krizi, snad špatná konstalace hvězd či co, ale s prominutím žeru jak o závod… :cert: :pocitac: chjo, snad se to uklidní…

Podle mně konstelace hvězd musí být špatná už minimálně půl roku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
13.3.19 18:26

@alifie chce to proste hrozne pevnou vuli,ja ze zacatku ten prvni tyden,chodila brzy spat,aby to na me neprislo,treba uz v 9 :lol: a kdyztak jsem slupla par gumovych medvidku deti :oops: a nebo mi pomohla coca cola zero,mala sklenicka,tam kalorie nejsou,ale zdrvae to neni :roll:
Neboj to das,namotivuj se.Podivej se na sebe v plavkach a lituj se..to jsem delala ja a hned si to rozmyslela.Mamna lednici fotku jak jsem vypadala pred detmi a jak poporodu,to pomohlo hodne lednicku neotevrit :jazyk:
Jaky mas cil???

Jinak holky,dneska jsem si uz musela pro kalhoty a koupila jsem velikost 40 :potlesk: kolem bricha je to knop,ale to se jeste zhubne,nosit se daji parádně uz ted.Je too neuveritelny :dance:
Dávám fotku kalhot..ty uplne bych jsou 46 (ty jsem nosila po porodu)to jsem mela metrak,pak tam tedy chybi fotka 44 ty jsem nosila az do nedavna,pak chvili 42 a ty uz mi zacali viset,tak dneska mam uz 40 :dance:
Váha od ledna - 12kg ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
13.3.19 19:13

@lucynka25 teda, krásná fotka, krásná motivace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
13.3.19 22:40