Aplikace na peníze

4.12.24 18:44

Aplikace na peníze

Dobrý večer, máte s appkou Patron Go zkušenost? Nechala jsem se zlákat videem na Ig. Za 1. Mně odrazuje fqkt že to chce založit účet u Raiffky s tím, že karta bude rok zdarma. Za 2. Dá se tam posbírat pár korun, případně těch 1000kč k vyplacení? I jinak než si zalozenim pojisteni co mi hází teď?

Nebo máte tipy na jiné aplikace na vydělání peněz? Nečekám miliony ale tak čas si na to najdu.
Předem děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4.12.24 18:46

Dobrá aplikace na peníze je třeba jobs.cz nebo linkedin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.24 18:49
@Parfem_z_hadovky píše: Více

Vtipné. :D
Já práci mám… Ale v ní nebo mimo ní mám čas a tak ho chci zefektivnit. Ale nemám ho tolik, abych šla ještě doplňovat do penny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21054
4.12.24 19:46
@Natalia2000 píše: Více

Když si po sobě přečteš úvodní příspěvek, tak to ti řekne vše. Pokud ne, tak jsi přesně cílová skupina a běž vydělávat! A ano, je to cílené na ty největší idioty co mají přístup k internetu, jako většina podvodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
5.12.24 07:44

Patron Go je spíš nástroj na sledování výdajů než na vydělávání peněz – ty odměny bývají podmíněné registrací dalších služeb, jako je právě účet nebo pojištění. Pokud hledáš něco na drobný přivýdělek, zkus aplikace jako Roamler nebo Toluna, kde můžeš získat odměny za plnění úkolů nebo dotazníky. Na větší částky to ale obvykle není.

• Citovat
  • Upravit
5.12.24 14:42
@Cenarius píše: Více

Nechápu Vaši jedovatost. Husy jsme spolu nepá… A jestli tady někdo neumí číst, tak Vy. Takže znovu… JÁ PRÁCI MÁM ale v ní nebo mimo ní se najde volný čas… Tak proč to nevyužít? Neočekávám tisíce bože🤦🏼‍♀️. Takové přivýdělky existují a tak hledám, který není podvodný… TAKŽE SI ODPUSŤTE JEDOVATOST, JÁ NEJSEM NETÁHLO S IQ 20.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.24 14:46
@ruzzicka píše: Více

Konečně normální komentář, děkuju :dance:. Velké částky nečekám.. I kdyby to bylo pár stovek za půl roku/rok tak proč ne..nikdo Vám jen tak nedá ani pade. S tím patronem jsem si to tak myslela, škoda (co se týče úkolů na přivýdělek). Na ty ostatní mrknu, díky 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák