WhatsApp - někdo zkušený

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.11.24 09:09

WhatsApp-nekdo zkušený

Dobrý den, mám dotaz ohledně zobrazení zpráv na whatsappu. U odeslané zprávy jsou stále dvě šedé fajfky.

Ale když rozkliknu info o zprávě vidím informaci o doručení (šedé fajfky + čas), i modré fajfky a místo času pomlčku a,, precteno,,.

Co to znamená, prosím?

Příspěvek upraven 29.11.24 v 09:30

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
418
29.11.24 09:14

Znamena to pouze to, ze si to dotycny precetl jen pretazenim na displeji, nebo si to neprecetl vubec a podle me to nepoznas, ale nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.11.24 09:16

Podle mě si to nepřečetl. Vidíš pod jeho jménem čas, kdy byl naposledy online?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21643
29.11.24 09:20

Mohl si to přečíst jen na displeji a whatsapp vůbec neotevřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.24 09:28

A ano, vidím, kdy byl online, vše jak bylo. Teď jsem to zkoušela s kamarádkou. To samé. Odešlu zprávu - dvě šedé ✓✓ a automaticky tam naskočí dvě modré a precteno. Nikoli přečteno, aniž by otevřela zprávu nebo mobil :nevim: @unuděná @mado @Knihakniha

• Citovat
  • Upravit
53190
29.11.24 09:31
@Anonymní píše: Více

Tak jak píší nade mnou, asi si to přečetl a smáznul pohybem do strany na displeji, do toho vlákna ale nekoukl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.24 09:34

@unuděná Nevim :nevim: Kamarádka taky nijak nesáhla na mobil a automaticky mi to skočilo: přečteno ✓✓ modře. Bez času. :nevim:

Prostě zpráva jen přišla na mobil. :nevim:

Jakmile ji otevřela, tak se přidal čas. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
53190
29.11.24 09:38

To je divné, pokud byl mobil uspaný a ona na něj nesahala, nemělo by se ti to zobrazit modře.. Až ve chvíli, kdy do toho vlákna prostě nakoukne. Běžně vidím třeba mámu online, píše si třeba se ségrou a moje zprávy jsou šedivé, dokud nepřepne na náš chat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13938
29.11.24 09:43

To je zvláštní. Jedna fajfka je, že nedorazilo, dvě šedé dorazilo, ale neprecteno a modre fajfky jsou přečteno. Mně to ani neukaze, ze si to nekdo precetl v liště a jen to shodil :think:. Taky vím, že když neco shodím já, tak mi pak nechodi upozornění dokud to neotevřu.
Máš android nebo ios?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.24 09:47

Mám android. A a několikrát vyzkoušeno. :mrgreen:
:nevim:

Zpráva odeslána, s časem.
Přečtenodve modré fajsky bez času. Aniž by se na mobil sáhlo :nevim: :nevim: Jen je zpráva na obrazovce.
Jakmile se otevře komunikace přidá se k,, přečteno,, čas. :nevim: Přitom dotyčný komu jsem psala byl v průběhu tě doby online dle whatss, ale zpráva ve stejné fázi: dvě modré fajfky bez času

Příspěvek upraven 29.11.24 v 09:56

• Citovat
  • Upravit
1686
29.11.24 09:54

Kdyz kliknes na tu zpravu a oznacis ji a pak das nahore ty tri tecky pod sebou a das info, ukaze se ti cas doruceni a cas precteni. Modre fajfky jsou, ze bylo precteno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.24 09:55

@ahhotep Bez času. Píšu to už v úvodním popisu

• Citovat
  • Upravit
1686
29.11.24 10:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.24 10:09

@ahhotep děkuji. Ale pořád mi to neřeší můj problém :nevim: :mrgreen:
Já mám PRECTENO, ale bez času. Mám tam i své modré ✓✓ ty nejspíš naskočí ihned automaticky. Čas až když se zpráva otevře.

• Citovat
  • Upravit
53190
29.11.24 10:20

Ale fakt nenaskočí modré fajfky automaticky, to je nesmysl. Modré jsou až když dotyčný vleze do té konverzace a přečte si to. Aspoň takhle to MÁ fungovat. Možná bys měla WA aktualizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák