Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Znamena to pouze to, ze si to dotycny precetl jen pretazenim na displeji, nebo si to neprecetl vubec a podle me to nepoznas, ale nevim…
Podle mě si to nepřečetl. Vidíš pod jeho jménem čas, kdy byl naposledy online?
Mohl si to přečíst jen na displeji a whatsapp vůbec neotevřít.
A ano, vidím, kdy byl online, vše jak bylo. Teď jsem to zkoušela s kamarádkou. To samé. Odešlu zprávu - dvě šedé ✓✓ a automaticky tam naskočí dvě modré a precteno. Nikoli přečteno, aniž by otevřela zprávu nebo mobil
@unuděná @mado @Knihakniha
@Anonymní píše: Více
Tak jak píší nade mnou, asi si to přečetl a smáznul pohybem do strany na displeji, do toho vlákna ale nekoukl.
@unuděná Nevim
Kamarádka taky nijak nesáhla na mobil a automaticky mi to skočilo: přečteno ✓✓ modře. Bez času. ![]()
Prostě zpráva jen přišla na mobil. ![]()
Jakmile ji otevřela, tak se přidal čas. ![]()
To je divné, pokud byl mobil uspaný a ona na něj nesahala, nemělo by se ti to zobrazit modře.. Až ve chvíli, kdy do toho vlákna prostě nakoukne. Běžně vidím třeba mámu online, píše si třeba se ségrou a moje zprávy jsou šedivé, dokud nepřepne na náš chat ![]()
To je zvláštní. Jedna fajfka je, že nedorazilo, dvě šedé dorazilo, ale neprecteno a modre fajfky jsou přečteno. Mně to ani neukaze, ze si to nekdo precetl v liště a jen to shodil
. Taky vím, že když neco shodím já, tak mi pak nechodi upozornění dokud to neotevřu.
Máš android nebo ios?
Mám android. A a několikrát vyzkoušeno. ![]()
![]()
Zpráva odeslána, s časem.
Přečtenodve modré fajsky bez času. Aniž by se na mobil sáhlo
Jen je zpráva na obrazovce.
Jakmile se otevře komunikace přidá se k,, přečteno,, čas.
Přitom dotyčný komu jsem psala byl v průběhu tě doby online dle whatss, ale zpráva ve stejné fázi: dvě modré fajfky bez času
Příspěvek upraven 29.11.24 v 09:56
Kdyz kliknes na tu zpravu a oznacis ji a pak das nahore ty tri tecky pod sebou a das info, ukaze se ti cas doruceni a cas precteni. Modre fajfky jsou, ze bylo precteno.
Zkus s nprojit tohle https://faq.whatsapp.com/…23838265756/?…
@ahhotep děkuji. Ale pořád mi to neřeší můj problém
![]()
Já mám PRECTENO, ale bez času. Mám tam i své modré ✓✓ ty nejspíš naskočí ihned automaticky. Čas až když se zpráva otevře.
Ale fakt nenaskočí modré fajfky automaticky, to je nesmysl. Modré jsou až když dotyčný vleze do té konverzace a přečte si to. Aspoň takhle to MÁ fungovat. Možná bys měla WA aktualizovat.
Dobrý den, mám dotaz ohledně zobrazení zpráv na whatsappu. U odeslané zprávy jsou stále dvě šedé fajfky.
Ale když rozkliknu info o zprávě vidím informaci o doručení (šedé fajfky + čas), i modré fajfky a místo času pomlčku a,, precteno,,.
Co to znamená, prosím?
Příspěvek upraven 29.11.24 v 09:30