WhatsApp - někdo zkušený

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7228
29.11.24 11:42
@Anonymní píše: Více

když tam není čas tak to podle mě nepřečetl. a ve zprávách máš stále šedé fajfky? chápu dobře?
jedna je přečtená, druhá ještě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
29.11.24 11:47
@KKK85 píše: Více

I ta prvni muze byt prectena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
29.11.24 12:35

@Tarena tak přečtená není v tu chvíli co jsem to fotila… a nevím jak.. jedině jakože na displeji telefonu, ale neotevřená přímo ve whats upp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2512
29.11.24 13:58

Je to jen info u zpravy, co ktere fajfky znamenaji. a az k tomu ukonu dojde, tak se u nich i objevi cas toho ukonu.
tzn. kdyz se prava doruci, ze u ni jsou dve fajfky a kdyz zpravu nekdo precte, ze jsou u ni dve modre fajfky.. proste obecne info. a az kdyz k tomu precteni opravdu dojde, tak se u toho objevi ten cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10232
29.11.24 14:39
@Anonymní píše: Více

Myslím, že je to takto u těch, kteří mají skrytou aktivitu (neukazuje se u nich čas, kdy byli naposledy aktivní ani informace o přečtení zprávy).
Tzn. uvidíš vždy jen to, že zpráva byla doručena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.12.25 01:02

Whatsapp živé zdílení polohy

Dobrý den, mám dotaz na někoho hodně zkušeného. Zajímalo by mě jestli jde v aplikaci whatsapp poslat někomu sdílení živé polohy například že jste doma a a pak odejít a být na jiném místě tak aby si dotyčný myslel že jste stále doma, a přitom mít možnost mu odepisovat na zprávy na jeho whatsapp. Způsob jen vypnutí polohy na telefonu nefunguje protože poloha se neaktualizuje.
Napadlo mě použití dvou tel. zařízení pod jedným účtem whatsapp nebo duplikovat whatsapp v jednom zařízení, nebo použití dvojsimky a mít stejné tel číslo ve dvou zařízeních nebo placené vodafone one number službu. Neví někdo zdali je to možné? Případně jestli je možné odeslat sdílení živé polohy domova z jiného místa? Je možné že jeden tel co je doma jede na domáci wifi a určuje polohu a druhý co je na jiném místě jede na data?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
3.12.25 07:22

Ahoj, podle me to mozne neni.. holt nebudou zadne zalety, kdyz se sdili poloha. :lol: Napadlo me, ze pokud mas chytre hodinky, a ty neudavaji polohu, tak muzes mit mobil doma a odepisovat z hodinek ( pokud to umoznujou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák