Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj všem, prosím o pomoc. Dva dny mám problém s X na počítači, načetla se mi hlavní stránka, ale při pokusu rozkliknout nějaký příspěvek nebo jméno mi to psalo, že jsem ztratila spojení. Tak jsem se odhlásila v naivní důvěře, že se to novým přihlášením zlepší. No a ted se nemůžu ani přihlásit, pořád to píše o té ztrátě spojení. Ale je to jen na počítači, na tabletu a mobilu všechno normálně funguje.
@lucad77 píše: Více
koukám, že mi to ale smaže všechna přihlášení a tak.
@Zumpa píše: Více
to funguje, ale vypadá to hnusně a nemám tam uložené sledované a tak. Ale dík.
@lucad77 @Zumpa oběma díky. Smazala jsem cookies za sedm dní, teda přiznám, že došlo do půlky a když už se to nehýbalo, tak jsem to zavřela
ale pomohlo to, něco mi to odhlásilo a do twitteru už mě to nechalo přihlásit, ale stejně hnusně jako v anonymním prohlížeči. Je to černý, málo přehledný. Nedělají nějakou změnu postupně pro všechny?
@vokishka píše: Více
Jo. Anonymní režim je na tyhle problémy první pomoc - mj. se nepoužívají uložené sušenky, takže není potřeba v první vlně bezhlavě mazat cookies.
@Zumpa píše: Více
jo, ale stejně vypadá stejně v anonamním i normálním prohlížeči (po smazání cookies) a zmizeli mi sledovaní. Přitom na mobilu je mám. Musk mě asi nemá rád. ![]()