Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jak by kodem do zásilkovny o tobě věděla něco dalšího? Je to vygenerovaný kod k odeslání balíku… nic víc, nic míň… je pokaždé jiný. Neposíláš nic zásilkovnou? Prostě kod… A ano max. ti může přijít něco jiného, ale v tomto případě netuším proč by to odesílající dělal.. on daruje za kod do zásilkovny, jen aby to jeho nestálo poštovné…
A co by jako mělo být nebezpečné? ![]()
Přemýšlej trochu. ![]()
Ty si uděláš kód, zašleš ho darujícímu. On odnese zásilku na zásilkovnu a je vyřešeno. ![]()
A když chce něco darovat, proč by měl posílat něco jiného? ![]()
A jak se to generuje? Zadam ze chci odeslat zapaltim a na konci mo to vyplivne kod? Dekuji
@Anonymní píše: Více
noo tak to je fakt jiné.
Já mám v mobilu přimo aplikaci zásilkovna. Zadam tam komu chci balík poslat, když to bude pro mě něco kdo mi chce něco darovat, tak prostě zadám že balík posílám sobě… zadám jméno, mail, tel. číslo, pak kam má být doručeno. Uhradím 79Kč, a pak se vygeneruje kod.. ten pak zadá ten kdo balík posílá v zásilkovně (poboček je všude hodně…v různých obchodech…) a dle kodu se víme kam balík jede.
Podobně u ballíkovny, jsem zaregistrovaná a zase zadám komu a kam, po zaplacení vygenerovaný kod…
Dobry den, na facebooku ve skupinkach je treba : daruji hracky za kod zasilkovny. Chci se ujistit zda to je bezpecne? V appce zaplatim dopravu a kod zaslu osobe? A maximalne co hrozi ze zasle nejakou blbost nez jaka byla prislibena? Nebo muze se stat neco horsiho?(jen se chci ujistit zda si nenuzu spis uskodit) a chci se zeptat i obracene. Je bezpecne darovat za kod? Uvazuji ze bych po synovi take neco nabidla jen za dopravu. Kdyz davam nekomu ten kod tak o me vi i dalsi udaje? Nebo zna jen ten kod? Dekuji za info:)