Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, máte některé zkušenost s těmito hodinkami? ![]()
@NelcaZ píše: Více
Ano, zkušenosti mám. Dvě hlavní věci co mi vadí. V budově školy to nechytalo GPS signal. Ukazovaly, že je třeba 4 hodiny v perimetru 1,5km což je sakra velikánský rozptyl. Taková informace je mi na nic. A nabíjení každý den. Ráno odchazel s 55% a odpoledne už chcípaly. A to si s tím ani nehrál. Měli jsme je půjčené na testování na měsíc. Jinak jsou fajn. Žádné extra hry a funkce co by nutily si hrát a vybíjet baterku.
My je máme asi půl roku, syn je spoko, já taky. Nemůžu ho doprovádět do školy protože musim do práce brzo, tak mi každej den zavolá, když na to nezapomene teda
kdyžtak ho prozvonim nebo kouknu přes mobil jestli došel a vim že jo. poloha občas blbne když jsme někde vevnitř, ale venku nebyl problém. Je mu 6, zatim to má místo mobilu. předtim měl takový hodně dětský jenom proužky na kroky a na čas, to bylo nic moc, tyhle jsou fajn. můžu doporučit
@Anonymní normalka, nabíjíme to obden, občas třeba i třetí ale to vydržej tak do odpoledne do večeře, jediny co tak tam je teda jinej kabel, ne Cčko, ale funguje to a hlavne ta poloha volani a zpravy jsou super