Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nainuva píše:
ty děláš, jako kdyby ty kotěštěnda byli tvoje
Chvíli jsem přemýšlela, co sem pleteš košťata
![]()
Ale tak víš co, jako že jsem nechala se spustit… že jsem špatná matka… manželka… vnučka… tetička… baička… prababička…
![]()
No jo! Když z toho budou spíš koťata, tak to svedu na Kočislavu!
![]()
Dobrou noc, jdu spinkat, moc moc moc vás miláčkuju!!!!
@Nainuva píše:
Jako holky- teď vážně jo. Můj pes je nastydlej, asi má problém s močákem a tak dr chce zítra donést močtakže ráno budu na sídlišti lítat za tou naší čubinou s mističkou a odchytávat
![]()
![]()
![]()
gratuluju k perfektní zábavě
a musím říctk že s fenou to ještě jde, my měli problémy se psem
a odebírej moč něčemu, co čůrá jen ve formě označkování každýho keře co potká
ať „jste“ brzo zdraví ![]()
@xyz píše:
No jo! Když z toho budou spíš koťata, tak to svedu na Kočislavu!![]()
![]()
Dobrou noc, jdu spinkat, moc moc moc vás miláčkuju!!!!
To vypadá,že jsem tu zas nejkrásnější.
I když po zveřejnění fota už jsem trochu nalomená. ![]()
Jako věnujete se vůbec těm dětem?Kolik toho nakrafáte?Si jako uvědomte,že máte nějakou zodpovědnost a nesmíte mít ani chvilku pro sebe a když děti spí,tak přeci musíte uklízet,leštit,vařit,protože to je přeci pro toho chlapa úplně ze všeho nejdůležitější.
![]()
Já nevím,jeslti jsem si toho dřív nevšimla,ale třeba dneska,co se tu zas vyrojilo za diskuze
fakt už snad chybí jen ta,jakou rukou si utíráte zadek.
A jinak vyhraju cenu Biomatka roku! Páč některé čůráte do umyvadla,aby jste ušetřily vodu,ale dvojky vás dneska předčili.
Načůrali do nočníku a pak si v tom ráchali vlasy a pro jistotu si to pak na sebe celé vylili.Jsou to hvězdy,pro jistotu jsem je po měsíci ani nemyla i když dnes měl být u nás koupací den.Ale když jsou tak chytří (pravda,vedeme je k tomu),nebyla potřeba vody.
A tím,co bylo na zemi jsem pochopitelně vytřela.Takže jaká jsem? Prostě hvězda!
@Kočislava teď jsem si všimla,co to držíš na profilovce v pravé ruce?To jsem v životě neviděla
Nějaká biovložka s erotickým nástavcem?
@tetes píše:
@Kočislava teď jsem si všimla,co to držíš na profilovce v pravé ruce?To jsem v životě nevidělaNějaká biovložka s erotickým nástavcem?
@tetes jinak já jsem zjistila, že jsem zase samozřejmě nejchytřejší
![]()
@tetes píše:
Jako věnujete se vůbec těm dětem?Kolik toho nakrafáte?Si jako uvědomte,že máte nějakou zodpovědnost a nesmíte mít ani chvilku pro sebe. Dvojky načůrali do nočníku a pak si v tom ráchali vlasy a pro jistotu si to pak na sebe celé vylili.
No, tetes, a jak se věnuješ dětem ty, když se stihnou oráchat v nočníku
? Obě, takže se nevymlouvej, že jsi s druhým zrovna trénovala na klavíru. Kážeš vodu, chlastáš víno, sociálku na tebe
!
@xyz píše:
No jo, ještě míchaj víc ras! To je v pr.eli![]()
![]()
Co když z toho něco bude? Mám to otcovi říct, nebo to mám celý život tajit?
Otevřený projev rasismu!!!!!!!!!!! Rasa musí být čistá, co?!! Myslím se cestou na sociálku stavím na policii, protože toto je trestný čin. Nechci žalovat, ale hlásit se to musí, velebnosti
.
@PjckjsANEBjája píše:
gratuluju k perfektní zábavěa musím říctk že s fenou to ještě jde, my měli problémy se psem
a odebírej moč něčemu, co čůrá jen ve formě označkování každýho keře co potkáať „jste“ brzo zdraví
dvě kapky sem, dvě kapky tam ![]()
Akce vykonána. Dokonce mám první ranní moč. A fakt jsem si připadala dost blbě, když jsem šla s mističkou z níž stoupala pára
přes sídliště a lidi do práce
a protože jsem měla podélnou mističku, tak sem se bála, abych si to nevylila ![]()
testes Jak jako co děláme. Dítě zorvna snídá- jablíčko- to má na dlouho
a večer mu dám něco dobrýho k pití a je klídek
a že nemakám? Kdepak. Včera jsem dala malýho po sedmý spát, udělala večeři, upekla ořechový koláč, umyla nádobí - jak jinak než bioefektivně a hotovo. Než jsme šli spát, manžel tu zas udělal bordel. Asi s ním hodím vážnou řeč ![]()
Příspěvek upraven 16.05.12 v 08:57
@tetes no jde vidět správná výchova
a co děláte s kakinkama?
![]()
@Nainuva píše:Že se tak ptáš?Ty nevíš,že hnědá barva na zdech je IN.
@tetes no jde vidět správná výchovaa co děláte s kakinkama?
![]()
![]()