Diskuze s velkým D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
xyz
3294
15.5.12 21:41
@Nainuva píše:
ty děláš, jako kdyby ty kotěštěnda byli tvoje :mrgreen:

Chvíli jsem přemýšlela, co sem pleteš košťata :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale tak víš co, jako že jsem nechala se spustit… že jsem špatná matka… manželka… vnučka… tetička… baička… prababička… :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
15.5.12 21:43

No jo! Když z toho budou spíš koťata, tak to svedu na Kočislavu! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dobrou noc, jdu spinkat, moc moc moc vás miláčkuju!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
15.5.12 21:44

Brou brou lowísku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
15.5.12 21:49
@Nainuva píše:
Jako holky- teď vážně jo. Můj pes je nastydlej, asi má problém s močákem a tak dr chce zítra donést moč 8o takže ráno budu na sídlišti lítat za tou naší čubinou s mističkou a odchytávat 8o 8o :lol: :lol:

gratuluju k perfektní zábavě :D a musím říctk že s fenou to ještě jde, my měli problémy se psem :roll: a odebírej moč něčemu, co čůrá jen ve formě označkování každýho keře co potká

ať „jste“ brzo zdraví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
15.5.12 21:53
@xyz píše:
No jo! Když z toho budou spíš koťata, tak to svedu na Kočislavu! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Dobrou noc, jdu spinkat, moc moc moc vás miláčkuju!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
15.5.12 22:56

To vypadá,že jsem tu zas nejkrásnější. :jazyk: :srdce: :pankac: I když po zveřejnění fota už jsem trochu nalomená. :nevim:
Jako věnujete se vůbec těm dětem?Kolik toho nakrafáte?Si jako uvědomte,že máte nějakou zodpovědnost a nesmíte mít ani chvilku pro sebe a když děti spí,tak přeci musíte uklízet,leštit,vařit,protože to je přeci pro toho chlapa úplně ze všeho nejdůležitější. :poblion: :mrgreen:
Já nevím,jeslti jsem si toho dřív nevšimla,ale třeba dneska,co se tu zas vyrojilo za diskuze :roll: fakt už snad chybí jen ta,jakou rukou si utíráte zadek.
A jinak vyhraju cenu Biomatka roku! Páč některé čůráte do umyvadla,aby jste ušetřily vodu,ale dvojky vás dneska předčili. :jazyk: Načůrali do nočníku a pak si v tom ráchali vlasy a pro jistotu si to pak na sebe celé vylili.Jsou to hvězdy,pro jistotu jsem je po měsíci ani nemyla i když dnes měl být u nás koupací den.Ale když jsou tak chytří (pravda,vedeme je k tomu),nebyla potřeba vody. :palec: :mrgreen: A tím,co bylo na zemi jsem pochopitelně vytřela.Takže jaká jsem? Prostě hvězda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
15.5.12 22:57

@Kočislava teď jsem si všimla,co to držíš na profilovce v pravé ruce?To jsem v životě neviděla 8o Nějaká biovložka s erotickým nástavcem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
15.5.12 23:09
@tetes píše:
@Kočislava teď jsem si všimla,co to držíš na profilovce v pravé ruce?To jsem v životě neviděla 8o Nějaká biovložka s erotickým nástavcem?
:oops: :oops: :oops: to je maketa dřevěného mobilu, ale nikomu to neříkej :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
15.5.12 23:11

@tetes jinak já jsem zjistila, že jsem zase samozřejmě nejchytřejší :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :lol: :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
16.5.12 06:47
@tetes píše:
Jako věnujete se vůbec těm dětem?Kolik toho nakrafáte?Si jako uvědomte,že máte nějakou zodpovědnost a nesmíte mít ani chvilku pro sebe. Dvojky načůrali do nočníku a pak si v tom ráchali vlasy a pro jistotu si to pak na sebe celé vylili.

No, tetes, a jak se věnuješ dětem ty, když se stihnou oráchat v nočníku :think: ? Obě, takže se nevymlouvej, že jsi s druhým zrovna trénovala na klavíru. Kážeš vodu, chlastáš víno, sociálku na tebe :cert: !

@xyz píše:
No jo, ještě míchaj víc ras! To je v pr.eli :zed: :zed: :zed:
Co když z toho něco bude? Mám to otcovi říct, nebo to mám celý život tajit? :,(

Otevřený projev rasismu!!!!!!!!!!! Rasa musí být čistá, co?!! Myslím se cestou na sociálku stavím na policii, protože toto je trestný čin. Nechci žalovat, ale hlásit se to musí, velebnosti :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
16.5.12 08:49
@PjckjsANEBjája píše:
gratuluju k perfektní zábavě :D a musím říctk že s fenou to ještě jde, my měli problémy se psem :roll: a odebírej moč něčemu, co čůrá jen ve formě označkování každýho keře co potkáať „jste“ brzo zdraví ;)

dvě kapky sem, dvě kapky tam :mrgreen:
Akce vykonána. Dokonce mám první ranní moč. A fakt jsem si připadala dost blbě, když jsem šla s mističkou z níž stoupala pára :lol: přes sídliště a lidi do práce :mrgreen: a protože jsem měla podélnou mističku, tak sem se bála, abych si to nevylila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
16.5.12 08:56

testes Jak jako co děláme. Dítě zorvna snídá- jablíčko- to má na dlouho :pankac: :mrgreen: a večer mu dám něco dobrýho k pití a je klídek :mrgreen: a že nemakám? Kdepak. Včera jsem dala malýho po sedmý spát, udělala večeři, upekla ořechový koláč, umyla nádobí - jak jinak než bioefektivně a hotovo. Než jsme šli spát, manžel tu zas udělal bordel. Asi s ním hodím vážnou řeč :zed:

Příspěvek upraven 16.05.12 v 08:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
16.5.12 08:56

@tetes no jde vidět správná výchova :pankac: a co děláte s kakinkama? 8o :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1710
16.5.12 10:30
@Nainuva píše:
@tetes no jde vidět správná výchova :pankac: a co děláte s kakinkama? 8o :lol: :lol:
Že se tak ptáš?Ty nevíš,že hnědá barva na zdech je IN. :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
16.5.12 11:21

Kupodivu ne :think: my máme zelenou :think: hm :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová