Zvláštní záliba mého dítěte

Anonymní
8.5.12 13:23

Záliba mého dítěte

ahojky holky,moje dítě má zálibu,koukat na internetu na Wc.Mají vaše děti,taky nějakou zálibu.Anonymně stysdím se za to,že moje dítě má rádo WC :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3241
8.5.12 13:25

A to si tam cíleně vyhledává obrázky záchodů??? Kolik mu je? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.12 13:27

ne já mu je vyhledávám,protože ona sním nedá pokoj,,třeba ted je tam hledám.je jí 32měsíců :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.12 13:27

já jí sorry zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
3241
8.5.12 13:33

Třeba se Ti tím snaží sdělit, že je čas koupit nějaký frajerštější než máte doma… :mrgreen: Ne, promiň, mi to přijde strašně úsměvné, ale nakonec proč ne… třeba u nás taky nastane nějaká zvláštní záliba. :-) A chodí už na velký záchod? Mi připadá, že ji to prostě zajímá, co a jak se tam dělá… :nevim: Dceru taky zajímá, když jdu na wc, hlavně splachování a sklápění / odklápní poklopu… :nevim: :-) Moje dcera zatím projevuje jen obrovskou vášeň vůči miminkům a všeobecně dětem, líbá je a objímá, je schopná i cizí dítě povalit na zem a pusinkovat (pokud ji včas nechytím), i přes odpor - to ale asi dělá hodně dětí. Jsem zvědavá na ostatní, co napíšou a jaké zajímavosti se tu vyskytnou. Pamatuju si z jedné diskuse, jak tam psala nějaká mamika, že jeí syn miluje auta a venku je líbá, to bylo taky hezké. :-)

Teď mě napadlo… dcera všem hledí na zuby a do pusy. Je to nechutné, ale jak mě krmí, tak se mi snaží otvírat pusu a kouká, co je uvnitř. Snažím se odnaučovat, ale hrozně ji to zajímá.

Příspěvek upraven 08.05.12 v 13:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
8.5.12 13:35

Syn je taky urvaný ze záchodů. Kamkoliv jdem, VŽDY se tam musí minimálně jednou vyčůrat, záchody maluje… Je mu skoro 6. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
8.5.12 13:36

MOje dvera měla období loktů- lokýtků :nevim: . Mazlial se bráškovým loktem , s mým :roll: alidem koukala na lokty :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
659
8.5.12 13:38

jéé to je roztomilé, no myslím že pravou podstatu téhle záliby by rozluštil dětský psycholog. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
8.5.12 13:46

U nás kluci koukají na bagry,vlaky a to i v jiném jazyce.Vydrží u toho dý jak u pohádky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
8.5.12 13:47

dobře já se odhalím :) už na ně nekoukala,ale dívala jsem se na byty a ona soi vzpomněla na záchody,takže jí je durt musím ukazovat :mrgreen:

Příspěvek upraven 08.05.12 v 13:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
8.5.12 13:49

Já bych v tom nic hrozného neviděla. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
8.5.12 14:00

Taky bych v tom nic zas až tak zlého neviděla, někdo má rád auta, někdo panenky, no a někdo prostě záchody, no. :D
Tak náš Mates má super hobby a to je vytahávání odpadků z koše - to za prvý
a za druhý strašně rád kouká to bubnu pračky plnitelné horem. Vyleze si na „vyčištěnej“ odpadkovej koš a čučí do prázdný pračky. Pak si na mě zavolá, pač nahoru vyleze sám, ale dolu ho musí sundat maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
8.5.12 14:00

Ahoj,tak nas kluk ma sve zaliby a to:motorky,bagry a h.vna :roll: .Od mala!Pokazde,kdyz nejake vidi,no teda on je spis cilene vyhledava,tak je stastnej,ze ho nasel a zacne rvat na cele kolo a jeste ho komentuje,jestli je od psa nebo od kocky,atd.Parkrat jsem na neho zakricela vzteky at TY HO.VNA uz necha (takze misto bobek obcas rekne podle me),protoze je schopny u jednoho vydrzet i pul hodiny.Dvakrat jsme videli to auto co odsava fekalie a modlim se,aby se to uz vickrat nestalo,byl ve svem zivlu :zed: .
Nevim proc to dela,co se mu na tom libi a jak ho to odnaucit,snad ho to prejde…nekdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
8.5.12 14:02

Jé, no na hovína jsem úplně zapomněla - ty nás taky berou, hlavně tedy mě, když na mě volá „ovínko“ a má ho v ruce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
8.5.12 14:04

:potlesk: se těším na čem bude ujíždět ta moje malá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová