Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nainuva píše:
dvě kapky sem, dvě kapky tam
Akce vykonána. Dokonce mám první ranní moč. A fakt jsem si připadala dost blbě, když jsem šla s mističkou z níž stoupala párapřes sídliště a lidi do práce
a protože jsem měla podélnou mističku, tak sem se bála, abych si to nevylila
Ahojte, hledám Jarušku a Marušku od nás z mateřské školky z roku 1984. Nevím jak jinak hledat, tak holky, jestli tu jste, se prosím ozvěte. Zavzpomínaly bysme u vínka a tak
.
Ty brďo,nechodily jsme spolu do školky?Já taky chodila v roce 1984 a Marušku a Jarušku jsme tam měly taky.Takže je to jasný!Já to věděla.Muck,muck,muck.
![]()
ahoj všichni, před 24 rokama 4ma měsícema a jedním dnem jsem se narodila. spím dobře, papám až moc a mocinky lovískuju svojeho manžu. tak nechcete o tom někdo pokecat?
@kacakaca píše:
Otevřený projev rasismu!!!!!!!!!!! Rasa musí být čistá, co?!! Myslím se cestou na sociálku stavím na policii, protože toto je trestný čin. Nechci žalovat, ale hlásit se to musí, velebnosti.
No jo, no
když ty jsi takový přínos pro společnost… ![]()
@kacakaca píše:
Ahojte, hledám Jarušku a Marušku od nás z mateřské školky z roku 1984. Nevím jak jinak hledat, tak holky, jestli tu jste, se prosím ozvěte. Zavzpomínaly bysme u vínka a tak![]()
.
Ty hele a nebyly to spíš Jaroslava a Marie? Jako aby se ti je povedlo sehnat, když nepíšeš pravá jména! ![]()
@PjckjsANEBjája píše:
ahoj všichni, před 24 rokama 4ma měsícema a jedním dnem jsem se narodila. spím dobře, papám až moc a mocinky lovískuju svojeho manžu. tak nechcete o tom někdo pokecat?
Hergot, ty jsi mladá!!! ![]()
@PjckjsANEBjája píše:
Páni, takové kulaté výročí
, copak jsi dostala od manžy?
@kacakaca píše:
Páni, takové kulaté výročí![]()
, copak jsi dostala od manžy?
Ty vo.e???????? Co to je?????
![]()
Tys to skloňovala podle vzoru ŽENA?
![]()
Právě jsem se jedním příspěvkem zapojila do diskuse, jak naložit s elektrospotřebiči s překousnutým kabelem.
No, inteligence tazatelky … ![]()
![]()
Takže navazuji…
přervala se mi šňůra a prádlo! mám to prádlo vyhodit???
@PjckjsANEBjája píše:
hele a já před 24 rokama, 4ma měsícema a 5ti dny! A taky papám pěkně
![]()
@xyz píše:
Právě jsem se jedním příspěvkem zapojila do diskuse, jak naložit s elektrospotřebiči s překousnutým kabelem.
No, inteligence tazatelky …![]()
přervala se mi šňůra a prádlo! mám to prádlo vyhodit???
Takže navazuji…
O kabelech jsem četla.....
Co se týká prádla, tak jestli tu šňůru na prádlo máš zastrčenou jakoby někam napevno, tak bych ho určitě vyhodila
![]()