Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Nonameeee1 píše:
@Martha03 no u nás je to tak, že pokud odejdu z bytu ja nebo přítel tak malej breci ze jsme pryč. Když mě doma nevidi napr. V obýváku tak už mě hledá 😂 ale jak jsme venku tak nezájem to bych snad mohla odejít mi přijde 😂 a nebo v podvědomí ví, že tam někde jsem a je v klidu těžko rict co se mi honí v hlavě 😂
Samozřejmě, je si tebou jistý a tak má dost sebevědomí na to, aby šel a prozkoumával svět. Nedělej si z toho těžkou hlavu, si určitě skvělá máma, máš ho ráda, jsi mu oporou… Je to normální a i když to sebou přináší určité, pro tebe nekomfortní situace, tak se vyvíjí a potřebuje to ![]()
@Martha03 moc dekuju za podporu. Dneska se zrovna stala taková situace. Byli jsme na fotbale za přítelem. Plno lidi a vše malej byl jen semnou pak jsem se zakecala s pani z práce ta na nej začala mluvit a vzala ho za ruku ze půjdou tak s zpět a on šel, pak když jsme šli dal od pani tak mi pořad utíkal k ni a chtěl chodit s ni za ruku. 😂 takže pozitivní je, ze by úplně s cizím neodesel jen když vidí, že se s někým bavím a ten druhy člověk mu dá možnost. Snad tohle období přežijeme v klidu. 😂 ještě jednou děkuji za podporu