DITE A PES

Napsat příspěvek
Velikost písma:
peka83
1.11.06 10:17

smokie
problém je vtom, že přítele jako jednoho ez smečky brala . poslouchala ho a všechno, jenže ted´jak ejzdí rpyč na týden jako by jí to stačilo ktomu, aby ho neposlouchala. já když naní zařvu tak se až rozklepe a poslechne. nebiju jí. prostě zvýším hlas. můj tatˇka když mu řeknu at´jí ěnoc co dlěá špatně atˇjí okřikne nebere to jako důležité a ona pak když jí ěnoc rozkážu běží kněmu protože ví že je kní měký. Takže pak už zvyšuju hla si na svého tatku:-D protože když mi jí učíme něčemu snažíme s ejí ěnjak napravit a někdo nám kazí naší snahu to nepotěší.My jí naučili, že nám nesmí do ložnice a ani do obýváku(máme z jedné místnosti svůj obývaček) to proto , aby jsme s dítětem měli od psa větší klid a byli kldinější. Naučili jsme ji že když s ejde spát má před naší ložnici v chodbě svou deku( tatˇka chodí na noční proto není uněj) . . takže aztím se námd aří. Jde vidět že i ona má snahu se učit a že není vyloženě proti. Jen za 4 a půl roků unás ještě nebyli přítelovi rodiče. Oni nemají rádi psy. A unás to je prostě dva psy a chloupky. to oni už neuznávají a nesnáší. no ktomu neníc o dodat člověk co enmá rád zvířata nemuže mít rád ani lidi.oni mají 12 letého kluka. chtěli bychom ej pozvat až se dítě narodí, ale asi budou muset být jen votm našem obýváčku a všude se bude raději zamykat. v létě bysi pes lépe přivyknul vídal by je na zahradě atd, ale hendka v domě je to těžší.

• Citovat
  • Upravit
830
1.11.06 11:26

No jo, to taky znám takový návštěvy, který se psů bojejí, ikdyž není důvod :? . Co zkusit pozvat nějaké známé pejskaře? Aby jste viděli, jak fenka reaguje.
Ale stejně si myslím, že je to docela normální pes, ikdyž asi rozmazlený :D , ale myslím, že by to mělo být v pohodě.

Ještě něco, buldoček předpokládám je s vámi v domě a nejspíš bude mít asi více příležitostí kontaktu s miminkem, je to tak? Já bych pitbulku příliš v kontaktu neomezovala, tím spíš, když nebude omezovaný buldoček, pit bude žárlit a bude to ještě horší. Já bych dala oboum psům stejnou příležitost a myslím, že pak nebude důvod k problémům.

Přeju, ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
2.11.06 13:19

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ahoj vsem!krasne fotecky!!!! POSILEJTE A POSILEJTE DAL!! 

pro pperla
JA mela taky obavy,z esi AJA na mimi nezvykne, protoze male deti moc nemusi.Udelala jsem to jako ty,ze nesmela do loznice,duelzite je udelat to nez prijde dite,aby si pes nemyslel ze s ditetem prisli same negativa.Jakmile bude ditko na svete,je dulezite venovat psovy stejnou pozornost jako predtim(nekdy je to tezke,ale ma to sve vysledky..)dat diteti onuchat mimco hned po prijezdu z porodnice jsem praktikovala.Casto jsem mimi pejsanovy ukazovala a rikala mu to je linda apod..
Na breceni a kvikani maleho mimca si pes zvykne a postupem casu ho zaradi do smecky..
Dite si psa zacne vsimat az zacne lozit a to jsou u toho VZDY rodice aby si vsimali chovani psa..
Nase AJA si na lindu opravdu zvykla,obzvlast kdyz ji dava suchary..kdyz uz toho ma AJA dost, na LINDU vrci,v tom pripade aju pokaram,LINDU ovsem taky a snazim se ji vysvetlit ze aja si hrat nechce..
Vrceni neznamena utok,ale pes tim dava najevo ze chce mit svuj klid.JAK jinak by taky mohl,kdyz nemluvi!

Podle meho nazoru je dulezite,pokud je pes vzorny,hodny k ditetei,dat mu najevo ze jsme s jeho chovanim spokojeni,pohladit ho a dat mu suchar,nebo nejaky pamlsek.Ne ho jen karat za spatne chovani.
Mohl by si zacit spojovat dite s castym karanim,nebo zacit zarlit ze uz se mu tak moc nevenujeme jako pred prichodem ditete…
Takze snaz se tvoji fenku vice chvalit
nez karat..A uvidis bude TO OK..

PITBULOVE proti lidem nic nemaji,pokud vyrustaji v rodine ktera mu dava hodne lasky a pozornosti,jsou spise hadavi s ostatnimi psy…
ahoj :wink:

posli nam taky fotku..ikdyz mimi jeste nemas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
2.11.06 13:41

navod
jak vlozit fotku do okna..

zajdete sem
http://imageshack.us/ vlozite fotku,kliknete na insert nebo sfoglia a z vaseho pocitace vyberete fotku,kterou chcete vlozit, kliknete host it!
potom se vam objevi ruzne formy adres,kde je fotka na internetu,vyberte tu posledni Direct link to image ( s timto napisem)
mysi zkopirujte tuhle adresu sem do okna v teto diskusi,nezapomente dat pred text adresy na konec,bez mezer; to zajisti ze fotka bude videt primo tady v okne..!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí