DITE A PES

394
31.10.06 15:23

DITE A PES

AHOJ holky,
tak by me zajimalo, kdo ma doma PSA a dite,
a jakeho psa mate,nejakou rasu nebo voriska..?
POSILEJTE FOTKY!!!

POKUD chcete fotku vlozit na net,muzete tady,vlozite ji a potom okopirujte sem do textu link
 http://imageshack.us/

moje fotka LINDA 15mesicu(tady je mensi..) a AJA 5roku
 http://img504.imageshack.us/…lindagv7.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
31.10.06 16:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
31.10.06 16:20

Tak to je náš Novofundlanský pes Res (teď 4r), Německá ovčanda Rita (teď 11l) a malá Lia (to jí bylo 6m).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
31.10.06 17:34

https://www.emimino.cz/modules.php?…

To je náš dvouletej vořech Béďa a tehdy devítiměsíční Čenda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
31.10.06 19:05

Taky jsem sem chtěla dát fotku,ale nějak mi to nejde :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
31.10.06 21:18

pes a dítě

Nesla mi vlozit fotka tak kouknete sem :)

www.aki.wz.cz , odkaz S novym panem.

nat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
31.10.06 23:10

Také nemohu odolat :D

s mladším
http://rodina.cz/…uxspolux.jpg

a se starším
http://rodina.cz/…xxxxxkop.jpg

Společnou asi nemám, tak to je nadvakrát :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
1.11.06 09:09

Ajo, krásnej šarpík. Taky jednoho přidám.

Lilianka asi 6 měsíců a Mates.
http://rodina.cz/…000102_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
1.11.06 09:24

Ahoj holky , já mám prozbičku.
Mimčo čekám,Já s přítelem máme FRANCOUZSKÉHO BULDOČKA. je to zaltíčko je tvrdohlavej, ale prostě náš :-D .Žijeme u mého otce v rodinném domě.Jenže tady je už 9 let FENA PITTBULTERIERA .Nebyla NIKDY v dosahu dětí. Nevím jak reaguje a jak zareaguje až se mimčo narodí.Na nás je hodná na přítele si zvykla hnedka .Ona jí dřív mamka rozmazlila, takže se válí s tatˇkou v posteli a na gauči atd.To mi je jedno, ale návštěvy knám enhcodí mají strach. Ona by nás určitě hlídala nemohla by být s někým kdoby přišel v místnosti. Pořád by nás chtěla bránit a věřím, že kdyby jen někdo u mluvení mával rukama brala by to jako že nám hrozí nebezpečí.
Já právě nevím co dělat. Máme jí moc rádi, ale máme strach jak zareaguje na dítě. Nevěřím, že si pak na dítě uplně zvykne je i stará . Zvykla si jak na morče co jsme kdysi měla, tak na našeho pejska. a tedˇsi zvykla i na andulku co máme. A věřte nebo ne od bráchy psa nepustí ke kleci od andulky prostě jí brání asi jí vzala jako člena rodiny. Ale víte jak dítě a andulka se nedají srovnat.
Určitě jí neutratíme jen kvůli spekulacím co kdyby. Budeme se snažit až s enarodí aby ze začátku očuchávala věcičky a semtam aby mě s dítětem viděla , ale k dítěti jí vživotě nepustím.Ale mylsíte si, že i takový pes bysi mohl zvyknout,, Já si mylsím že když má 9 let že bude ještě 4 roky žít , ale pokud by kdykoliv jen na dítě zavrčela rozhodne o svém osudu sama a zajdem za veterinářem ohledně injekce na uspání. Nemáte někdo podbnou zkušenost nebo tak něco?? JÁ nadtím pořád přemýšlím. Díky za odpovědˇ

• Citovat
  • Upravit
9867
1.11.06 09:43

pperlo,
mas tu vyhodu, ze miminko je prvniho pul roku zcela nemobilni… Takze nehrozi, ze by vlezlo na psa a ublizovalo mu. Pes tak ma cas se na noveho clena rodiny adaptovat a prijmout ho za sveho…
Nam hodne pomahalo, ze jsme Kacenku neodstrcili, ale naopak jsme se snazili davat Adlu (samosebou pod kontrolou) co nejbliz k ni. Jasneze mockrat zavrcela, Ada se ji vubec nelibila. Ale pokazde, jak zavrcela, jsme ji chytli za kuzi za krkem, povalili a drzeli za tu kuzi povalenou a dali mimino nad ni - tak si psi ve smecce vysvetluji, kdo je sef. A Kaca je ted spolehliva na vsechny deti, az jsme se sami divili. S Pepi uz nebyl zadny problem.

A ze ho bude hlidat, s tim radeji pocitej. To dela i nase Kacenka, ale nastesti si nas chrani jen pred cizimi pejsky…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
1.11.06 09:52

Ahoj Pperlo,

píšeš, že na vás všechny je hodná, je hodná i na ostatní zvířátka v domácnosti, sice je starší, ale myslím, že by si zvykla i na miminko. Rozhodně jí ho dej očuchat, až přijdete z porodnice, jinak by sis mohla zadělat na pěknej malér, mohla by se snažit si ho očuchat sama. Samozřejmě ji musíš hlídat, ale pes nemůže o svém osudu rozhodnout sám jendím zavrčením, rozhoduje o něm jedině jeho pán!!!
A jak se chová k cizím lidem? Já jsem totiž ještě neviděla pitbula (a popravdě ani jinýho psa), aby jen tak napadl člověka jenom proto, že se mu nelíbí. Myslím, že je to docela normální pes, má rád svoji smečku, brání ji a myslím, že bude mít ráda i tvoje mimčo a bude ho bránit taky.
Pitbulové nejsou takový bezcitný krvelačný bestie, jak si o nich spousta lidí myslí, jsou to pořád jenom psi (ikdyž dost lidí je zparchantilo), nedávejte jí příčiny k tomu, aby žárlila, musíte jí umožnit i kontakt s miminkem.

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
1.11.06 09:53

Lesina
to si piš že my uděláme taky vše proto aby si na malé mimi zvykla postupně, prootže máme ELLU (pittbula) už tolik let já jen když pomylsím, žebyhcom jí utratili už mi je do breku. prostě 9 let v životě je prostě devět let. Náš známý veterinář nám taky řekl, že musíme ze začátku zkusit at´si na sebe zvyknout aby přijala člena rodiny nového. ale že pokud to nezabere nemáme váhat. žeprý nedávno utratil tři psy. že prý dítě bylo s epsem normálně kamarádili s evšechno a najednou skočil pes do psotele a pokousal ho zničehonic. rodina nehcápala. psa dali ihned utratit. Jistota není NIKDY. je to púřece jen zvíře at´si ho rozmazlujem jak chcem netušíme co s emu odehrává v hlavě. samotné byhc je nenechala ani kdyby už na sebe byli zvyknutí. u takových psů člověk vážně neví. jendou jsou mazlíci a za minutu mají uplně jiný pohled. V době kdy se tenhle pes pořizoval nikdo nad dítětem nepřemýšlel. vždyt´mi bylo 15 let:-D

• Citovat
  • Upravit
peka83
1.11.06 09:59

Smokie
víš my jí s přítelem učíme ležet na ejndom křesle aby s eneválela všud epo gauči atd pak si nemáme nai kam sednout. Přítel jezdí kamionem je víkendy doma. když pak přijede domů vítá ho všechno je sněj nadšená mazlí s ehodiny., ale už s etaky stalo, že třeba šel spát a ona si drze lehla kněmu na lůžko a on jí chtěl stama vyhodit a zavrčela naněj. Víš ta představa že to zkouší na přítele, který není žádné tintítko a zrovna dvakrát se s ničím nepárá. mi řpíjde jako , že co dkyž zkusí na dítě. Protože takový psi zkoušejí na každého člena rodiny. jendou začas prostě musí zkusit zavrčet nebo vyjet musí s epřesvědčit kdo je ejště vůdcem smečky. jasně my jí chytnem seřvem vyhodíme na zahradu atˇpromrzne a ona je v klidu pak.Ale dítě?? určitě uděláme vše proto atˇsi zvykne že tam je., ale ten strach tam bude pořád.

• Citovat
  • Upravit
peka83
1.11.06 10:02

a pokud to má eps v povaze opravdu ti vyjede jen tak po člověku. Naši spy vždycky měli výcvik. jen tenhle pittbul byl místo pořádně vycvičenej pořádně rozmazlenej.odjakživa jsme měli bojové plemena , ale tady u pittbula je opravdu vidět ten rozdíl povahový. Vždycky jsme ho učili na každého že je to přítel atd. povel typu trhej vživotě by neslyšel. jednalos e sepsem vždy skvěle. výchovů mají naši psy perfektní. její rodiče hlídali dokonce děti v kočárku dkyž s ekočárek trošku posunul přisunuli kočárek zpátky. Ale náš pes odjakživa neviděl dítě bud eto proněj něoc uplně nového.

• Citovat
  • Upravit
830
1.11.06 10:06

Tohle je podle mě docela jasný případ toho, že Tvůj přítel pro ni není páníček , žádná autorita. Psi to zkoušejí na každýho, pokud mu k tomu dáš příležitost, ale ne takoví psi . Pitbulové jsou hodně milující psiska, položili by za svoji rodinu život. Musíte miminko správně zařadit do smečky, a myslím, že to bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí