Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ještě jednou jděte k lékařce a chtěj aby udělala stěry, jestli tam není nějaký zánět.
@Ou píše:Žádný výtok, zápach ani nic takoveho nemá. Dnes si brala tu moč
Ještě jednou jděte k lékařce a chtěj aby udělala stěry, jestli tam není nějaký zánět.
Výtok ani zápach být nemusí a stejně to může být kvasinka, gardnerella atd
Divné, nemyslím si že by si tak malé dítě vymýšlelo. Možná ji to jenom není příjemné. Asi bych zašla znova k doktorce aby udělala ty stěry.
Přestaň jí otírat vlhčenýma ubrouskama, používej vodu + perlan nebo olejíček.
Zadne ubrousky. Zkus si to na sobe a do par dni te bude stipat taky…
Z ubrousky by me stipala taky. Moje holky se obcas zapari, pomaha sudocrem a vetrat.
@DanielaD píše:
Jaké používáš plínky
Obyčejné z tesca
@Kriss Tina píše:
Nepije třeba džusy nebo nejí kyselé ovoce větším množství?
Manžel ji začal dávat dzus. Do teď pila jen čistou vodu.. a teď si sebe tlačí hodně jahody. Ale dzus denně nemá, jen stavu.
@Havlova píše:
Přestaň jí otírat vlhčenýma ubrouskama, používej vodu + perlan nebo olejíček.
Ale proč by na to reagovala až ted za rok na půl?
@Anonymní píše: Žádný výtok, zápach ani nic takoveho nemá. Dnes si brala tu moč
Napadá mě, jestli není alergická na ty ubrousky, nebo sprchový gel, chlor ve vodě atd.
@Anonymní píše:
Ale proč by na to reagovala až ted za rok na půl?
Alergie se vyvíjí. Můj kluk byl před 4 lety na alergologii. Výsledek - nemá žádnou alergii. Teď po 4 letech se už měsíc potýkáme s pylovou alergií, kterou nikdy neměl.
Jsou horka. Prostě ta močovina je více agresivní. Kup si ubrousky jako Lactacyd apod., Často omývat a větrat! No a uvidíte…
Ahoj mám rok a půl starou holčičku. Začala si asi před měsícem stěžovat na bolest v rozkroku. Občas venku vypadalo že čůrá a u toho jecela. K lékařce jsme samozřejmě šli. Zánět z moči vyloucila. Ted si při čůrání nestěžuje, ale když ji vyslecu z pleny tak občas ukáže na rozkrok že au a nípe se v něm. Co byste poradili? Dnes ji viděla lékařka na kontrole a zdála se jí být v pořádku. oPruzena mi taky nepřijde. Nesetkal se stím někdo? Že by si třeba vymyslela už v tomhle věku? Není to že by srdceryvne brečela že ji to bolí. Prostě sundám plenu a = au bolí. Někdy neřekne nic. Hlavně nemá ráda když se jí dotýkám pochvy - otírání ubrousky. Může být dítě až takhle citlivé?