Dítě budík

86
2.3.12 00:26

dítě budík

Maminky, hledám radu… Máme děti dvě, starší dcerka normálně začala spinkat asi ve dvou letech sama v pokoji ve své postýlce u nějakého mluveného slova a spí celou noc dosud (do šesti let). Mladší dceři jsou tři roky - a krom toho, že není ochotná usnout bez asistence alespoň jednoho rodiče, i když jsme jí učili stejně jako starší dceru - neustále se v noci budí. Pořád. Co půlhodinu. Vypadá to, jako by měla zlé sny, nebo nějakou úzkost, jak jí připadne fáze mělčího spánku… Ale netušíme důvod, jsem s ní doma, manžel pracuje z domova, má zázemí maximální… Nevíte, může se i u malých prcků vyskytnout třeba spánková apnoe? Myslím, že muž jí trpí, třeba to podědila… Každopádně po třech letech nespaní pomalu kolabuju:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
86
2.3.12 00:31

Ještě bych přidala, jak čtu příspěvky jiných maminek - spí takhle v noci, ať už přes den spí hodně, nebo vůbec, ať je utahaná fyzicky, nebo má mozek na kašičku ze snahy vyrovnat se ségře s intelektuálními úkoly… nebo i po „flákacím dni“, kdy se jen tak plahočíme po pozemku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
2.3.12 00:35

a ještě úplně poslední věc… takhle mučili lidi v gulazích například… nechali je usnout - a hnedle je vzbudili… Takže kdo máte doma gulag, posílám pozdrav:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
2.3.12 01:07

Zdravím z gulagu :mavam: Nepomůžu radou ani pomocí. Jen soucítím. Já nespím už tři a půl roku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
2.3.12 02:00

tak se taky pridavam, i ja si dovedu predstavit ten pojem ,,gulag,, :zed: ale nastesti (tuk tuk) neni to tak vzdycky. Ted ma prcek rymu a tak tu budu smrdet asi az do rana, nema cenu ani jit spat,protoze se ani do faze usinani nedostanu za tu chvili nez zacne rvat…videla jsem jednou porad o techto spankovych poruchach (apnoe), mohou to mit i takto male deti, jen je to u nich tezke vypozorovat, ale kdyz uz to u vas trva takhle dlouho, to bych asi zacala po tom vice patrat a zacala resit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
2.3.12 02:19

Taky zdravím z „gulagu“ :lol: Sotva začal spát starší, tak jsem vzhůru s mladším, takže za pořádný spánek bych platila zlatem. :zed:
Nevím, co ti poradit. Jestli má manžel takovéhle spánkové trable, tak třeba to malá podědila. Radši navštivte odborníka, aby se to potvrdilo/vyvrátilo.
Jinak mě taky napadá, že děti potřebují usnout za stejných podmínek, za jakých se pak vzbudí. A když je nemají, tak začnou plakat. Tak třeba když jste u ní při usínání, tak se pak v noci diví, kde vás má. A „volá“ si vás. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
2.3.12 07:29

Já sice osobně nezažila, ale moje o hodně mladší sestra byla úplně stejná jak Tvoje dívtko. Máma si stěžovala, že se čtyři roky nevyspala. Po čtcrtém roce se to upravilo samo a dnes je z ní extrémní chrapoun. Takže asi nezbývá nic jiného neý to vydržet. Ale teda upřímně lituju, nedokážu si to ani představit. Co se s manželem střídat ve vstávání každou noc, když pracuje doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
2.3.12 08:08

Taky to znám… Trošku se to lepší,ale pořád to není ono.Občas ze spaní začne hystericky řvát,tak přijdu,uklidním a spí zase dál.. Ale aspoň už to není každou hodinku.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí