Máte radu na noční spánek?

2417
1.3.12 21:16

máte radu na noční spánek?

Mám 7m kluka,kojený.Od mala spal celou noc,ale pak se to začalo kazit a teď to vypadá tak,že večer usne kolem 21h většinou u prsa a já ho přenesu do postýlky(nebo usne sám s námi v posteli,ve své postýlce sám neusne).Spí tak do 23h,pak se vzbudí a řve,musí ho nakojit,zkoušela jsem dudlík,chovat,k sobě do postele ale musím nakrmit,pak usne a znova přenesu do postýlky,to se ale vzbudí a je schopný řvát třeba 2 hodiny a nepomůže nic.pak znova krmím kolem 3h ráno.Na dnešk jsem spala 2 h,už nevím co dělat.Dnes jsem ho nakojila naposled v 19.h a ve 20.30 dala do postýlky,po 5 minutovém řevu usnul sám(zázrak :andel: ),ale už se děsim co bude v noci.Máte radu,čím to může být,že řve a jak pomoci?Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13752
1.3.12 21:26

Tak ho nepřenášej a nech si ho u sebe, když usne a spí… U 7m dítěte je to normální frekvence kojení, já do půl roku kojila v 19, 23, 3 a ráno. Pak se mi podařilo odbourat to kojení ve 3 a až cca v 11m to kojení ve 23.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
1.3.12 21:26

nerostou mu zoubky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
1.3.12 21:27

Mě se takhle začala dcera a vnoci víc budit v 5ti měsících, ale ona to měla z hladu, nakonec se budila co hodinu na mlíko :zed: Jak jsem dala večer kaši, byl klid a zase spala celou noc.Od 2 týdnů usíná sama v postýlce v pokojíčku.
Ale ne na každé dítě zabírá kaše, záleží jestli to má opravdu z hladu nebo mu „vadí“ neco jiného :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1372
1.3.12 21:27

A nerostou mu zuby :nevim:
Já mam tříměsíční holčičku a už mesíc u nás funguje to, že jí nabalím, dám do fusaku a spí u otevřenýho okna celou noc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
1.3.12 21:30
AnastazieB píše:
Tak ho nepřenášej a nech si ho u sebe, když usne a spí… U 7m dítěte je to normální frekvence kojení, já do půl roku kojila v 19, 23, 3 a ráno. Pak se mi podařilo odbourat to kojení ve 3 a až cca v 11m to kojení ve 23.

I když ho nepřenesu a nechám ho celou noc v posteli,tak vyvádí uplně stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
1.3.12 21:32
kkaattkkaa píše:
nerostou mu zoubky?

To je možné,měl před pár dny 37.9 jeden den,ale jinak nic,neslintá,nemá oteklé dásně,jen řve v noci,mažu cal gelem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
1.3.12 21:33
zichisek píše:
Mě se takhle začala dcera a vnoci víc budit v 5ti měsících, ale ona to měla z hladu, nakonec se budila co hodinu na mlíko :zed: Jak jsem dala večer kaši, byl klid a zase spala celou noc.Od 2 týdnů usíná sama v postýlce v pokojíčku.
Ale ne na každé dítě zabírá kaše, záleží jestli to má opravdu z hladu nebo mu „vadí“ neco jiného :nevim:

Kaši už jsem zkoušela od nutrilonu,ještě před spaním a moc jí nechtěl,nechutnala a jindy,když trochu snědl,tak to žádný efekt nemělo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
1.3.12 21:34
Nikka77 píše:
A nerostou mu zuby :nevim:
Já mam tříměsíční holčičku a už mesíc u nás funguje to, že jí nabalím, dám do fusaku a spí u otevřenýho okna celou noc :dance:

Tak to bych se asi bála,u nás už tak táhne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
1.3.12 21:50

maly ma obcas taky zvysenou teplotu,jenze jsme byli pred 14dny ve spitale s bronchitidou a mudr.rikala,ze je vsechno jedno k druhemu,ze se mu klubou taky zuby.Slinta,naznak tam ma,ale jeste se mu neprorizly.Nez usne tak si pobreci,v noci se vzbudi na mliko 3krat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
1.3.12 21:56
kkaattkkaa píše:
maly ma obcas taky zvysenou teplotu,jenze jsme byli pred 14dny ve spitale s bronchitidou a mudr.rikala,ze je vsechno jedno k druhemu,ze se mu klubou taky zuby.Slinta,naznak tam ma,ale jeste se mu neprorizly.Nez usne tak si pobreci,v noci se vzbudi na mliko 3krat.

já když mu mažu dásničky,tak právě nic necítím a pohledově to taky nevypadá.Ale byla bych ráda,aby to byli zuby,při představě,že tohle bude probíhat každou noc,bůhvíjak dlouho bych si šla hodit mašli :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
1.3.12 21:59

na omak taky nic..ale takovy malinko nabehly tam je.Snad uz to bude taky brzo,byva obcas pekne vztekly.Hryze vsechno mozny.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
1.3.12 22:00

Přečti si knížku Každé dítě může dobře spát.Já kojila co dvě hodiny,chtěl spát jen u nás a stupňovalo se to,tak šel v deseti měsících do svého pokoje a vstával k němu tatínek,za týden spal jen s jedním probuzením a usínal úplně sám. Ale je možné že jsou to zoubky a pak by to bylo těžší.Přeji pevné nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
1.3.12 22:05

možnost vlastního pokoje není,vyřvávat ho nechi nechat,přijde mi moc malý.A něco podobného jsem četla,díky za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
1.3.12 22:06

ahoj,malá se mi kolem toho 7.měsíce začla budit co 30minut.Ke konci už to bylo k nevydržení,každých 10minut!Já už zoufalá chodící mrtvola.A tak s ní přítel odjel na víkend sám ke švagrovej a vrátilo se mi jiný dítě.Prospala celou noc s 1! vzbuzením a od 9ti měsíců spí bez probuzení od 20:00do 7:00.Prostě byla závislák na prsu a jedna noc bez maminky prospěla nám oboum.Takže zkus na jednu noc mimčo nechat taťkovi,u nás to zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí