Máte radu na noční spánek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2417
1.3.12 22:12

Bohužel to kojení ve 3h neodbourám a riskovat,že to je hlad není hlad nehodlám,ale závislost na prsu asi trošku bude :) včera jsem dala mimíse manželovi,a já šla do obýváku a samo,že on nevěděl,co s ním když řval.Tak prohlásil,že se malýmu nechce spát,rozsvítil a hráli si :zed: Po 30 min usnuli,dnes přes den byl samo na pěst,tak uvidíme co bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
1.3.12 22:16

:) to me pripomina naseho tatuldu,snazim se maleho moc nerozptylovat,a tatinek si s nim zacne povidat a je vymalovano :D uspat ho ale pak musim ja…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
1.3.12 22:20

no jo to jsou chlapi,prostě udělají,co musí a pak aby následky řešily ženský :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
1.3.12 22:26

to jo,ale ono to obcas znovu uspat neni vubec lehky..zatimco tatka spokojene odfukuje,ja houpu a maly si seda a udrzet ho v leze da zabrat.. :? preji,at to obdobi je za vami,jednou urcite budou spinkat celou noc.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
1.3.12 22:59
luciezesvetic píše:
možnost vlastního pokoje není,vyřvávat ho nechi nechat,přijde mi moc malý.A něco podobného jsem četla,díky za podporu

A nemůžeš ty zůstat spát v obýváku? U nás taky pomohlo, když jsem začala (v 9.měs.) posílat manžela s čajem. Usoudila, že než tohle, je lepší spát celou noc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí