Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Dobrý den, stala se nám taková věc, můj syn (4roky) si hrál s jednou korunou, a najednou mi ukazoval že ji spolkl. Už je to druhý den, byl dvakrát kakat ale nic. Myslíte že mám ještě počkat nebo jet do nemocnice? Máte někdo podobnou zkušenost? Mám strach aby se mu to někde nezaseklo.. Děkuji![]()
Pokud uz byl a nevysla, asi bych pro sichr sla kmlekari enbo si aspon zavolala a poradila se, zda jeste cekat nebo jit..
@PAN66 píše:
Pokud uz byl a nevysla, asi bych pro sichr sla kmlekari enbo si aspon zavolala a poradila se, zda jeste cekat nebo jit..
kam?
@DanielaD píše:kam?
Náhodou, kyška by mohla pomoct!
Taky mě to pobavilo, hezký přeřek ![]()
K lékaři jsem volala hned ten den, paní doktorka řekla. Že mám jít okamžitě do nemocnice, ale ostatní mi řekli že paní doktorka přehání ![]()
@Frei2 píše:
Dejte číslo účtu, já Vám tu korunu pošlu, Vy skrblice.
Já jsem si nejdřív říkala, proč hned taková reakce, ale pak jsem si přečetla ten nadpis znovu. ![]()
K dotazu: radši bych zavolala doktorce a zeptala se. Přeci jen je to větší mince a kovová, podle mě by mohla způsobit nějakou paseku, kdyby nevyšla ven. Na druhou stranu to klidně může být tak, že ji syn ve skutečnosti nespolkl. Spoléhat se na to ale asi nedá.
Mě jednou doktor říkal, kdyz mi malá snědla plastovou kuličku, že velikost koruny nevadí, měla by vyjít do 3 dnů a sledovat dítě zda je v pořádku ![]()
Tak to já bych teda na pohotovost šla i kdybych ji omylem spolkla já…
@Anonymní píše:
K lékaři jsem volala hned ten den, paní doktorka řekla. Že mám jít okamžitě do nemocnice, ale ostatní mi řekli že paní doktorka přehání
Ostatní říkali hm…tak asi má doktorka nějaké zkušenosti
@Anonymní píše:
K lékaři jsem volala hned ten den, paní doktorka řekla. Že mám jít okamžitě do nemocnice, ale ostatní mi řekli že paní doktorka přehání
A kdo ostatní? Nějací odborníci nebo jen lidi z rodiny/okolí? Promiň, ale kdyby mi tohle řekla doktorka, tak nepolemizuju a jedu.
@Anonymní píše:
Dobrý den, stala se nám taková věc, můj syn (4roky) si hrál s jednou korunou, a najednou mi ukazoval že ji spolkl. Už je to druhý den, byl dvakrát kakat ale nic. Myslíte že mám ještě počkat nebo jet do nemocnice? Máte někdo podobnou zkušenost? Mám strach aby se mu to někde nezaseklo.. Děkuji