Dítě mi vypilo celý hrnek kafe

446
22.5.20 17:13

Dítě mi vypilo celý hrnek kafe

Zdravím. Holky mě asi švihne. Klukovi jsou 4 roky. Udělala jsem si rozpustné kafe asi dvě malé lžičky kafe. Zalila do půlky vodou osladila svými třemi lžičkami cukru a dolila mlékem.. sedla jsem si že si to kafe teda vypiju… doprala pračka tak jsem šla přendat do sušičky a když jsem se vrátila tak mi dítě říká: mami já ti to vypil. Já vůbec nevím co mám dělat :D je mi jasný že ho to asi nezabije ale nemůže mu být blbě? Znamená to že půjde spát o půlnoci? :lol: tohle nikdy neudělal. Úplně ve mě hrklo. Já to do sebe takhle nalejt rychle jako on tak se klepu a ještě bych se asi nevyhla návštěvě toalety. :lol: a on si šel teď hrát do pokoje a povídá si tam… „kdyz to kafe bylo taaaak dobrý.“ :lol: tak někdo zkušený.. Co mě teď čeká? Bojím se aby se fakt nějak neklepal a nejelo mu srdíčko. Ale je to fakt obyč rozpustné kafe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
22.5.20 17:17
@emimka20 píše:
Zdravím. Holky mě asi švihne. Klukovi jsou 4 roky. Udělala jsem si rozpustné kafe asi dvě malé lžičky kafe. Zalila do půlky vodou osladila svými třemi lžičkami cukru a dolila mlékem.. sedla jsem si že si to kafe teda vypiju… doprala pračka tak jsem šla přendat do sušičky a když jsem se vrátila tak mi dítě říká: mami já ti to vypil. Já vůbec nevím co mám dělat :D je mi jasný že ho to asi nezabije ale nemůže mu být blbě? Znamená to že půjde spát o půlnoci? :lol: tohle nikdy neudělal. Úplně ve mě hrklo. Já to do sebe takhle nalejt rychle jako on tak se klepu a ještě bych se asi nevyhla návštěvě toalety. :lol: a on si šel teď hrát do pokoje a povídá si tam… „kdyz to kafe bylo taaaak dobrý.“ :lol: tak někdo zkušený.. Co mě teď čeká? Bojím se aby se fakt nějak neklepal a nejelo mu srdíčko. Ale je to fakt obyč rozpustné kafe..

No dve lzicky kafe je docela kofeinova pecka i na dospeleho.. :think: me by jako prvni napadlo, zda to skutecne vypil, nebo spis zalil nejakou kyticku, pripadne to vylil-dychl na tebe? ;) jinak nezbyva, nez cekat, co to s nim udela. Nejspis neocekavej, ze ho v osm zasteles :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14625
22.5.20 17:18

Já jednou do dvouletaka nalila ctvrt hrnku kafe bez čehokoliv, myslela jsem si, ze je to čaj a neochutnala :lol: bylo to na jedny lampionovy akci, byla už tma a měli tam dvě termosky, tak jsem myslela, ze je v obou čaj :mrgreen: :lol: až se ošklibal nějak moc, tak jsem si řekla, ze ho nutit nebudu a dopiju to, a ono to bylo kafe, a ještě k tomu pěkně hnusny :mrgreen: :P ale nic mu nebylo a i spal normalne. Jestli je ok, tak neboj ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14625
22.5.20 17:19

A kdyby se měl klepat, tak by se asi klepal hned, já sama to tak po silném kafi mám, když ho vypiju najednou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
22.5.20 17:20

Rozpustný kafe ani není kafe, to mu tam spíš „ublížil“ ten cukr. Možná se z toho po… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.5.20 17:21
@KimL píše:
Rozpustný kafe ani není kafe, to mu tam spíš „ublížil“ ten cukr. Možná se z toho po… :mrgreen:

Rozpustme kafe mozna neni kafe, ale je silnejsi, nez turek. Jen pro upresneni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
22.5.20 17:22

@unuděná v rozpustným kafe ve dvou lzickach, naredenych jeste mlekem toho kofeinu moc nebude…zakladatelku, byt tebou, udělam si dalsi kafe a v klidu si dam nohy na stul. Podle vypraveni babicky muj jeden stryc pil asi od 4 let kavu pravidelne, ted je mu tak 50-60 let, nevidame se ted, ale strycek vyrostl normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.20 17:22

Nejspíš mu nic nebude. Kamarádky dítě pilo kafe od kojeneckého věku. Dávali mu ho do láhve s cumlem, protože mu to chutnalo (cca od 10 měsíců). V půl roce mu namáčeli dudlík do tatarky. Dítěti je 10 a je celkem normální.

Anonym, nepíšu o rodině.

• Citovat
  • Upravit
53190
22.5.20 17:23

@Pavlička s tim nesouhlasim. Ja jsem na kofein docela zvykla a udelat si instano ze dvou lzicek, tak to teda fakt citim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
22.5.20 17:23

@Semtex já právě taky. Kdybych to vypila najednou tak se fakt total klepu. On si šel sám uklízet pokoj… dobrovolně.. :nevim: asi mu budu dávat kafe častěji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
22.5.20 17:25

@unuděná byli to fakt dvě úplně ploché malé lžičky. Já si nějak silný kafe nedělám. Ani mi to neudělalo pěnu i když je to takový to jakože „crema“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
22.5.20 17:27
@Anonymní píše:
Nejspíš mu nic nebude. Kamarádky dítě pilo kafe od kojeneckého věku. Dávali mu ho do láhve s cumlem, protože mu to chutnalo (cca od 10 měsíců). V půl roce mu namáčeli dudlík do tatarky. Dítěti je 10 a je celkem normální.Anonym, nepíšu o rodině.

To je docela hustý.. tenhle příklad mě nijak zrovna neuklidňuje. Důležitý je že to to dítě přežilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
22.5.20 17:30

@Pavlička no kafe už nový mám :) dítě si uklízí pokoj a povídá si tak si užívám něco úplně nového :lol: vypadá úplně v klidu. Není nijak nastřelenej nebo tak. Prostě si povídá a uklízí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
22.5.20 17:35

@unuděná kdysi davno jsem cetla, ze v instantni kave je 5-6× mene kofeinu nez v zrnkové, ale nejsem odborník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.5.20 17:35

To bude v pohode, neboj. Priklad kafe do kojenecke lahve je teda mazec :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí