Dítě nechce sirup na teplotu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.1.20 21:57

@Lucka1111 jsou fakt k ničemu U TVEHO dítěte, nám které to radíme to funguje jinak to sem asi nepíšeme ne? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.20 21:59

Mimochodem tedy zábaly nebo vlažná sprcha u nás bylo vždy jen o velikém pláči přes sebe šetrnější postup, takže to dám fakt radši sirup jak psovi a dítě se mi nerozbreci max 10vterin prostestuje a uleví se mu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.1.20 22:16
@Čtyřlístek2 píše:
@Lucka1111 jsou fakt k ničemu U TVEHO dítěte, nám které to radíme to funguje jinak to sem asi nepíšeme ne? :zed:

Já jsem nedávno musela použít antibiotika u syna a násilím to sice šlo, ale bylo nám z toho oběma zle. Sotva jsme ho zmohli. Takže diplomaticky a najednou to bylo bez řevu a našeho duševního vyčerpání. Ale doufám, že nějakou dobu medicínu potřebovat nebude.

Zakladatelko, šla bych po sousedech pro čípek. Já na horečku používám raději čípek než zábaly. Funguje rychleji. A že jsem zažila už teda i 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31323
18.1.20 22:34

Syn mi že sirupu zvracel a mojla sem to schovávat do aleluja… Jak to jen trošku šli, dávala sem mu podle váhy čtvrtk, později půlku paralenu, normální tabletku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23964
18.1.20 23:03

Sirup dávám násilím. Zakleknout, podržet a stříknout až do krku.

O lékách nediskutuji. Ale já se snažím horečku srazit nejdřív jinak - zábali, sprcha, svlečení do naha… dle věku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.1.20 23:09

Sirup jsem ochutnala a je to hnus fialovej. Nedivím se synovi, že to odmítá. Čípek po peripetiích s antibiotickým sirupem přijme ještě rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.20 23:12

@Russet čípek se dá dát ve spánku, což je super výhoda. Sirupem se ve spánku akorát tak udáví, ale jestli zakladatelka prostě čípek nesežene tak raději jakkoliv sirup než dlouho vysoké horečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.1.20 23:15
@Čtyřlístek2 píše:
@Russet čípek se dá dát ve spánku, což je super výhoda. Sirupem se ve spánku akorát tak udáví, ale jestli zakladatelka prostě čípek nesežene tak raději jakkoliv sirup než dlouho vysoké horečky

Taky pomohla vlažnější koupel. Ale manipulovat s hadráčkem je fakt síla, ač má 17 kilo. Mně právě čípky naposledy akorát vyšly, když byla už otevřená lékárna. Ale kdyby bylo nejhůř, v domě je několik matek, šla bych na žebrotu. A to si nepůjčuju u sousedů nikdy nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí