Dítě nespí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
148125
11.7.23 21:27
@AliciaR píše:
@Tosidelassrandu To jsem chtěla slyšet, Dekuju :-) My tu máme jen maličkou školičku při ZŠ, a ta je přes léto zavřená. Asi by mě ani nenapadlo tam dítě dát, když jsem doma s druhým. Po zahrádce i v lesíku taky chodime, je to ale samý zastavování, že malý ani nezabere. Manžel ma ted sezónu, takže jsem s dětmi od pondělí do pátku sama, vrací se jen na víkendy, tak jsem z toho trochu na budku, hodne unavena a rozbolavela. Tak si asi možná trochu moc stezuju :oops:

Co dát na zahrádku nějaký hojdavak a střídat to s vycházkami? Jsou i pro větší děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16150
11.7.23 21:30
@AliciaR píše:
@Tosidelassrandu To jsem chtěla slyšet, Dekuju :-) My tu máme jen maličkou školičku při ZŠ, a ta je přes léto zavřená. Asi by mě ani nenapadlo tam dítě dát, když jsem doma s druhým. Po zahrádce i v lesíku taky chodime, je to ale samý zastavování, že malý ani nezabere. Manžel ma ted sezónu, takže jsem s dětmi od pondělí do pátku sama, vrací se jen na víkendy, tak jsem z toho trochu na budku, hodne unavena a rozbolavela. Tak si asi možná trochu moc stezuju :oops:

Chodit normálně na procházku, když nejde denně cyklostezka. Prostě se jde na procházku a hotovo, prostě jdeme. Pět let je dost na to, aby dítě něco ušlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
11.7.23 21:34
@AliciaR píše:
@Tosidelassrandu Jasně, že jsme pořád venku. Máme zahradu, děti tu mají hřiště a několikrát za den s nima vlezu i do bazénu. Bydlíme na konci vsi a máme tu jen lesní cestu, kde to na kole nedá. Proto se musíme vždycky poskládat a vyrazit na cyklostezku, kde si v klidu jezdi a ja nemusim zastavovat kocar. Jen jak pisu výše, nejde to takhle kazdy den. Spíš bych byla ráda za názor, jestli je to normální, když dítě takhle málo spí a nebo jestli to mel nekdo podobne a sedlo si to

V 5 letech do blbyho terenu je stale jeste k nezaplaceni koloodrazedlo. Tak ho porid, bude se hodit i pro druhe, a chodte po te lesni ceste

Delas si to zbytecne slozity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
11.7.23 21:43

A? Proč nechodíš 3h s kočárem?
Já chodila dopoledne 2h a odpoledne 2h s nosítkem, každý den, v jakémkoliv počasí, až do 18m, kdy se přestal kojit a začal spát v kočáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12881
11.7.23 21:53
@AliciaR píše:

Hele a nespal by v nosítku? Moje v něm zezačátku šíleně vyváděla, ale zvykala jsem jí postupně po pár minutách a pak už v něm spala krásně (narozdíl od kočáru :roll: ) a ani nevadí se zastavit (narodil od kočáru :D).
Jen je blbé to vedro, ale existují i bambusová a funkční trika přímo na nošení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12881
11.7.23 21:53
@Anna766 píše:
Co dát na zahrádku nějaký hojdavak a střídat to s vycházkami? Jsou i pro větší děti.

Na naší tohle vůbec nezabralo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148125
11.7.23 21:56
@Liberalissima píše:
Na naší tohle vůbec nezabralo :(

Je to možný, ale něco zkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
11.7.23 21:58

Ja te chapu bydlime v kopcich a první 3mesice tlačit kocar nahoru a dolu bylo o zdraví(a to jsem jenom po CS).uspim dítě v okolí baraku(otacim se třeba na 20m2)a sednu si pak na schody u nás a nohou pohupuji kolo tam a nazpátek. nebo jenom dotlačit kocar a pak k sobě vracim(mám krásný zanet šlach).v cca 10M se povedlo odstavit kocar a spi 2×30-50min. první byla jak tvoje ale spala ještě méně v noci. a nepřišla jsem nikdy na to jak ji uspat :,( fuj hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
11.7.23 21:59

@AliciaR a nešlo by si to nějak zjednodušit? Koupit druhý kočár do auta ( klidně bazar), nechávat erární věci v autě, aby jsi jen sebrala děti a jela?
Nevím jestli kolo můžeš nechávat v autě.
Najít místo, kde člověk může chodit ve stínu klidně na pár metrech a starší tam bezpečně jezdit sám?
Pokud musíš chodit, tak co nejjednodušeji.

Ja trsy nemám 2 děti, ale zase denně ( jako.fakt denně- sníh, déšť, teplo, zima ) chodím 2× denně se psy a dítětem - cca 3- 4 hodin. Tak jsem se snažila si to udělat co nejjednodušší a nejpříjemnější pro mě. Nervy mám jedny :)

Jinak každé dítě je jiné. Pokud spí 3 hodiny v kuse odpoledne, asi není co řešit s lékaři.
Prostě to tak má.

Příspěvek upraven 11.07.23 v 22:04

• Citovat
  • Upravit
1319
11.7.23 21:59

Jo a na nositko se ve svém stavu vykasly..to je masakr na tělo které nemá v pořádku stred těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12881
11.7.23 22:16
@Anna766 píše:
Je to možný, ale něco zkoušet.

To určitě, my zkoušeli všecko kromě rumu na dudlík (a občas nebylo daleko 8) :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148125
12.7.23 10:07
@Liberalissima píše:
To určitě, my zkoušeli všecko kromě rumu na dudlík (a občas nebylo daleko 8) :lol: )

Tak ještě makovinový odvar :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
12.7.23 21:50
@Anna766 píše:
Co dát na zahrádku nějaký hojdavak a střídat to s vycházkami? Jsou i pro větší děti.

Taky mne hned napadl hojdavak na zahradu, někam pod pergolu kdyby pršelo, venku v dešti na svěžím vzduchu spí děti nejlíp. Nebo si sama lehnout s knížkou do hamaky, na kočár přimontovat vodicí tyč a zároveň relaxovat sebe a uspat dítě, když musí kočárek jezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
13.7.23 23:14

Ahoj, přesně vím, jak se cítíš, dcera byla taky velký nespavec. Na jeho věk mi to přijde, že spí opravdu málo, ale každé dítě je jiné. Dcera spala od narození přes den jen v jedoucím kočáru, nesměla jsem zastavit ani na deset vteřin. Chodila jsem ven 3× denně a to jen kvůli tomu, aby spala 30 minut. Takže tak půl hodiny jsem uspávala půl hodiny spala a šup domu. A za chvíli znovu. Pak měla dva spánky. Dopoledne šup ven a odpoledne taky, ten odpolední mi v něm už nechtěla usínat tak jsem jezdila autem. Ano opravdu jsem každý den odpoledne jezdila autem jako blbec, aby spala 30 min. Pak jsem se naštvala a prostě ji držela v postýlce dopoledne, aby usnula a ona usnula a dávala jsem ji tak už každý den, abych alespoň dopoledne mohla být doma a něco udělat. Teď má jeden spánek a spí už zase jen v postýlce i dvě hodiny. Jinak nám na spánek pomohla Kraniosakralni terapie a Osteodynamika. Může mít blokády, které mu ve spánku brání, tyto děti většinou spí právě jen v jedoucím kočárku. Určitě zkus!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
14.7.23 04:02
@Lucie_Sx píše:
V 5 letech do blbyho terenu je stale jeste k nezaplaceni koloodrazedlo. Tak ho porid, bude se hodit i pro druhe, a chodte po te lesni cesteDelas si to zbytecne slozity.

V 5ti letech je děcko schopné ujít x kilometrů na normální lesní cestě…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510