Dítě odmítá jist maso
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Aduela píše:
@Villanelle a jak třeba naučit aby jedla pomazánky?
Dcera pomazánky nejí celoživotně, ani doma, ani ve školce. Nenutím, večeří často obložený talíř (zelenina, šunka, sýr, pečivo). Manžel je taky nejedl nikdy a neumřel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@me57h píše:
Na mase trvat, ukázat klidně i hororové příběhy o dětech, co maso nejedly a byly vyhublé na kost a slabé. Takových dětí po rodičích veganech je ostatně dost, nebude to ani těžké. Když nedojí, nedávat pamlsky a naopak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@me57h a to je zajímavý, že žádný veganský dítě, který znám, není podvyživený ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ba-stet píše:
Ty jsi božíAkoratvjsi ted definitivně proflakla, ze si děláš p*del. Tvoje diskuseuz nebudou tak vášnivéjako driv
A to proč bych si jako měla dělat srandu? Já četla takových zpráv o veganských dětech plno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@me57h píše:
A to proč bych si jako měla dělat srandu? Já četla takových zpráv o veganských dětech plno.
Tak nejakou posli, co jsi nasla a cetla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduela píše:
Dobrý den potřebovala bych poradit s dcerou 2,5roku která moc nechce jisttrvá to už několik dní a já si nevím rady
pomalu za celý den nesní to co by měla.
![]()
nechce ani maso plive to a nebo to vybírá. Pomazánky nebo máslo s chlebikem taky ne.. Poraďte prosím jaké máte zkušenosti nebo nějaké typi na jídlo už nevím ani co vařit. Dekuji
![]()
A co teda sni k obedu? Zeleninu, prilohy? Dcera maso jak kdy…ma obdobi ze ani nahodou a pak bez reci sni klidne celou porci
jinak treba u nas projde hodne ryze, testoviny a treba nejaka kureci/veprova smes na zelenine, kdy to maso ji pak uplne „nadrobim“, ze o nem ani nevi. Hovezi treba na kousinky taky v omacce. Jak je ryze nebo testoviny, vetsinou by se uzrala. Ale ma dny, kdy si da jen suchou rejzi nebo suchy testoviny a na omacky, zeleninu, maso rve. Da si max okurku k tomu
tak ji holt nenutim, ale pak nedostane nic dobryho. Vi, ze kdyz sni obed, tak ma mnamku (ne jen sladky) - ale to u nas je to i treba takova ta ovocna tycinka nebo kapsicka, pripadne od ovocnaka takovy ty krizalovy platky. Ale nekdy kousek cokoladky, par bonbonku, nanuk,…ale ne denne
nekdy to na ni plati, nekdy ne. Ale i ma detska dr uz my mamce rikala, ze u nas jeste nezazila dite, co ma moznost jist a umrelo by hlady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ba-stet píše:
Ty jsi božíAkoratvjsi ted definitivně proflakla, ze si děláš p*del. Tvoje diskuseuz nebudou tak vášnivéjako driv
Mně přijde tak absurdní, ze věřím, ze je skutecna. To prostě nevymyslis
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@me57h píše:
Třeba: https://plus.rozhlas.cz/…-pri-6531996
A četla jsi ten článek celý hvězdo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@me57h píše:
Třeba: https://plus.rozhlas.cz/…-pri-6531996
To je sice krasny, ze das odkaz, ale cetla jsi to vubec? Nebo jen kousek nadpisu, co se ti hodi do kapsy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elishka1 píše:
Mně přijde tak absurdní, ze věřím, ze je skutecna. To prostě nevymyslis
Ja uz ji ctu dlouho a porad přidává. Ty první diskuse byly desivy svojí realnosti, pak přidávala a přidávala, az uz to nebylo k uvereni a posledni dobou uz jsou to fakt uplny hlášky. Jako kdyby si říkala, tohle jeste sezrali, co vic muzu plácnout
Navic vzdycky vypusti něco, co spolehlivě vetsinu vytočí - v diskusi o knizkach, ze cteni je blbost, v pejskařském vlaknu vypráví, jak dala pryc psa, kdyz byla tehotna, jinde propaguje bití… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ba-stet to je trollik jak vysitej…a nebo uplne
divnej clovek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak k tomu jidlu..nas dvouletak neda maso do pusy… Krom obcas mletyho v omacce, kvalitniho parku. Obcas si da domaci pastiku. Jinak rajcata, jahody, maliny, okurky.. sem tam pecivo, polivky ty miluje…vyvary s testovinou, bramboracky, lusteninovy, zeleninovy…jo a je buchtovej a kolacovej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak v pondělí jdeme k lékaři dneska jsem ji volala a bude ji brát krev a z moče dělat nějaké testy
už to někdo zažil? O co jde? Jaké jsou to testy na
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit