Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivašot. píše:
A u tebe někdo v dětství řešil nedostatek růstového hormonu? Já bych byla ráda, že se k tomu teď přistupuje jinak a jde to případně řešit
Já měřim podobně (152 cm) a nikdo to v dětství neřešil. Máma byla taky prcek a bylo hotovo.
Neresil a jsem rada. Cela nase rodina je mala a i kdyz mam 150 cm, nemenila bych.
kdyz bude mit syn 168 cm jako deda, tak holt bude mit 168 cm, ze nase dite nebude obr jsme s manzelem vedeli odjakziva. Dva kolegove v praci jsou mensi, 170 a druhy jeste mene a taky mi rikaji, ze by do nemocnice s nasim klukem nesli (a jsou to doktori). Takze tak, asi tim uplne netrpeli, maji rodiny, deti a jsou uspesni. Myslim, ze musi existovat i mali chlapi. Kdyz samozrejme doktorka rekne, ze se ji neco najednou nezda a do nemocnici musime, tak pujdeme, ale nijak se do toho nehrnu. Pro me je teda predstava, ze kazdy vecer synovi denne picham rustak, nepredstavitelna. Kdyz to jde bez toho, tak klidne bez toho, manzel to vidi stejne.
Heled, ja mam syna kolem 10. percentilu. Je dulezite, aby se drzela toho sveho percentilu a pak je vse v poradku. Syn mi rano vypije 200ml mleka, k snidani chlebik s lucinou a okurkou, potom jogurt, k obedu polevka + druhe (sni i tri houskove knedliky…), pak 2 kousky ovoce, vecere (treba kase) a v noci mleko. A stejne v 15M nema ani 10kg. Je hrizne akcni, neposedi, rychle spaluje. Nestresuj se ![]()
@anonymka95 me teď mala taky ji celkem jako kombajn a furt něco tlačí do hlavy a v 18m nemá ani 9 kg 🙈
@hospodki muze mit jen rychle spalovani. Ja taky vzdycky byla hrozny tintitko a na 165 cm jsem mela jen 49 kg a problem nebyl. Proste jsem mela rychly metabolismus (ktery se bohuzel s vekem vyrazne zpomalil
) Pokud vypada jinak zdrava a spokojena, neubyva na vaze, tak se nemusis bat. Ne vsechny deti jsou buclicci ![]()
@hospodki a pokud jse o vysku, tak ti jen reknu, ze chlap ma 2m a steie po celem tele, protoze to vsechno vytahl az v puberte, do te doby mel prumernou vysku
ono se to muze vsechno jeste zmenit
@anonymka95 já se nebojím. Roste a pomalu přibírá, jen je proste veliká jako plno ročních děti. Z manzelovy strany mají ženský cca 160 a jelikož ze vzhledově spis po me tak čekám, ze proporcema půjde do nich. První kluk je zase vzhledem do manzelovy rodiny a proporcema do naši kde já se 180 mám nejmíň
tam věřím, ze to vytáhne někam jako můj bracha - cca 190 a noha 47… má dost naslapnuto