Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Napis adminum a oni ti ochotne změní mail na nejaky, ktery pouzivas
Já se přihlašuju přes facebook.. netusím co mám za email.. ![]()
@Klopotkova píše:
@admin
Dobrý den.
Prý se budeme moci přihlašovat pouze přes idnes a bude k tomu potřeba e-mail, ze kterého jsme se tady při založení účtu registrovali.
Dnes jsme o tom psali v jednom tématu a myslím, že je tady dost uživatelů, kteří si na e-mail, přes který se registrovali (zvlášť dlouholetí uživatelé),nepamatuji heslo nebo ten e-mail již není v současnosti aktivní, protože na něj nechodí a založili si jej jen kvůli registraci tady. To je i můj případ.
Jaký je potom postup?
Od kdy ta změna vůbec bude platná?
Děkuji za vaše vysvětlení.
Dobrý den,
veškeré dotazy jsou v diskuzi : Chyba v Matrixu /e-miminu/ na kterou se prosím koukněte. Odpovídá tam kolegyně přímo z technického oddělení. Nutnosti další registrace se neobávejte.
Přeposílám text od kolegyně ze zmíněné diskuze:
"Ano, připravujeme jednotné přihlašování napříč všemi weby Mafry. Jednotný iDnes účet umožní snazší pohyb a zpřístupnění všech služeb bez nutnosti dalších a dalších registrací.
Účet bude fungovat automaticky s přihlašovacími údaji eMimina, zatím není jasné, zda bude možné přihlašování pomocí přezdívky, proto jsme předběžně zobrazili každému uživateli jeho email, kterým se na eMiminu přihlašuje.
Detaily k jednotnému účtu budou publikovány v předstihu cca 3 týdny před plánovaným spuštěním. V té době také spustíme výraznou výstrahu, pokud bude nutné přihlašování emailem namísto přezdívkou. iDnes účet bude funkční i s Facebook či Google přihlašováním.
Pro vás, coby uživatele, nebude mít změna žádný vliv na funkčnost, pouze usnadní pohyb různými weby."
Mějte se hezky
Jana ![]()
@admin
Dobrý den.
Prý se budeme moci přihlašovat pouze přes idnes a bude k tomu potřeba e-mail, ze kterého jsme se tady při založení účtu registrovali.
Dnes jsme o tom psali v jednom tématu a myslím, že je tady dost uživatelů, kteří si na e-mail, přes který se registrovali (zvlášť dlouholetí uživatelé),nepamatuji heslo nebo ten e-mail již není v současnosti aktivní, protože na něj nechodí a založili si jej jen kvůli registraci tady. To je i můj případ.
Jaký je potom postup?
Od kdy ta změna vůbec bude platná?
Děkuji za vaše vysvětlení.