Dítě a potápění v rybníku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
8.8.20 19:20

Dítě potápění v rybniku

Ahoj, potápí se vaše děti v přírodních vodach (rybniky, jezera, piskovny…)? Můj predskolak se potápí moc rád, ale já mám z toho vždycky obavy, kdyz si představím, co všechno tam je za prvoky, bakterie nedej bože améby. Zase mu nechci bránit v něčem, co ho baví, tak zjišťuji, jak to máte vy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79771
8.8.20 19:23

A to je tam jen při potápění? Kdyby se nepotapel, tak tam prvoci nebudou? Ach jo. To bude fakt hustý, do září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
8.8.20 19:24

Zavřela bych ho doma, aby nic nechytil. Nechápu ze hi necháš takhle koupat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
8.8.20 19:27

@Pmmm Tak když ho pustíš do rybníku plavat, tak v čem je rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
8.8.20 19:29

Jako děti jsme se koupali téměř ve všech vodach a několikrát jsme se i parádně nalokali.. Všichni jsme zdraví a nic nám neupadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13054
8.8.20 19:30

Několik předchozích generací se koupali jen v přírodních vodách a nic se nestalo. Pochybuji, že se koupete v úplném brčálu. Pokud dítě odněkud mělo byť i kožní reakci, asi tam znovu nejdete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
8.8.20 19:33

A tys nikdy neplavala v rybniku? Jakej je rozdil mezi plavanim a tim, ze se tam potapi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
8.8.20 19:45

Klid, doma mu das vypit savo (mms) a bude to v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
8.8.20 19:47

Tak vzhledem k tomu, ze jsme narod pani radove, co nepotapi hlavu, tak zakladatelcin dotaz chapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
8.8.20 19:50

Zakladatelko, neresila bych to. At se potapi, kdyz ma z toho radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
8.8.20 19:52

Osobně tě chápu. Nelíbí se mi to a mám z toho špatný pocit. Jako dítě jsem odmítala do podobné vody vlézt a dodnes nelezu, protože okamžitě se mi rozjedou různé problémy.
Syny nechávám. Resp. mám problém jen u syna, co má ekzém a trpí na uši. Ale nechci mu kazit dětství. Naopak je tam tahám, protože ti moji rozcapenci se koupali zatím jen v chlorovanych bazénech a podle mě toto k dětství patří.
Přiznávám, že mi vadí taky víc potápění, než obyčejné plavání.

• Citovat
  • Upravit
74219
8.8.20 20:02

My tam nechodime vubec. Ale v bazenu na zahrade nebo ve meste se potapi. Ted maji oblibu stojky a kotrmelce pod vodou, dat si bryle a plavat pod vodou. Ale ja sedim u bazenu nebo jsem primo ve vode, vidim je. Dela to druhy rok i nejmladsi. Taky je ted predskolak. On umi plavat, ze 3 sezony po sobe jezdil ve skolce na kurz plavani. A naucil se.
V te spinave, prirodni vode bych taky mela strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
8.8.20 20:27

Vzhledem k tomu ze letos zacla nase skoropredskolacka konecne plavat s hlavou normalne nad hladinou, predchazely tomu pochopitelne loky a loky spolykany vody kdekoli, more, bazen, piskovna, rybnik. Takze na to, aby se do ditete dostala hnus voda, se vubec nemusi planovane potapet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
8.8.20 20:39

Pokud v tom nejsou sinice nebo tam zemědělci nevyklopili náklaďák močůvky, v kterýchžto případech byste si znečištění asi všimli, tak nevidím problém. Normální trénink imunity.

Když si vezmu, že my jsme celé dětství okurky ze zahrady oplachovali u dědečka v sudu (dešťovka prokládaná komáry) a rovnou konzumovali :roll: Div, že nejsme dávno mrtví, že :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
8.8.20 21:05

Myslím, že lidi ani děti nejsou z cukru. V rybníku žije spousta živočichu, kolik myslíš, že by jich přežilo například ve chlorované vodě? Za mě pořád lepší trochu kalná voda, než chemie. Nevím, v čem je problém.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML