Dítě přežilo tragickou událost

2895
7.3.15 09:12

Dítě přežilo tragickou udalost

Dobrý den všem, hledám rodiče, kteří mají za sebou tragédii, kdy jejich dítě přežilo svou smrt. Mám v sobě tolik otázek a i když mám syna u sebe a relativně zdravého, denně si promítán osudný den. Vím, musím k psychologové, ale než se tam dobou, chtěla bych se spojit s rodiči, co mají podobnou situaci za sebou. Nikdo v okolí nepřežil to co my a mám pocit, že nechapou to co prožívám. Řada bych založila soukromou skupinu, kde se mužem vzájemné podpořit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7.3.15 09:28

Nevim, jestli sem spada muj pribeh, ale prvni syn v 9ti tydnech chtl meningokoka a ani doktori nechapali, jak to prezil a navic bez nasledku. Co se stalo u vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
7.3.15 09:39

Určitě spadá. ten strach a výčitky má každá maminka.Syna mi při cestě že školy srazil kamión.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.15 09:39

Také mám připběh z malinko jiného soudku, tak nevím jestli i já sem zapadnu. Dcera (z dvojčat, narozena ve 33tt) po porodu dostala těžkou sepsi, lékaři ji šance na uzdravení prakticky nedávali. A ona to všechno zvládla. Nějaké následky to má, ale snad i to zvládneme :)
Zatím prosím Anonymně, je to pro mě stále dost citlivé. Ale do soukromé skupiny se klidně ráda přidám

• Citovat
  • Upravit
6865
7.3.15 09:40
@marra2 píše:
Určitě spadá. ten strach a výčitky má každá maminka.Syna mi při cestě že školy srazil kamión.
:hug: kolik je synovi? je mi to hrozně líto, onehdy jsem viděla záznam průmyslové kamery, jak ve vedlejším městě auto srazilo maminku s holčičkou a to na přechodu!!! Bylo mi úplně zle.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
7.3.15 09:41

Ahoj holky, taky se rada pridam do soukrome skupiny, muj pripeh v podpisu…muj syn (6let) musel uz pohrbit dve sve sestry..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
7.3.15 09:47

Kolegyni z prace srazila ridicka velkeho auta SUV dite primo pred ni na parkovisti u skoly. Prejela pres neho a jeste couvla, jak si to uvedomila. Chlapecek mel polamane snad vsechny kosti v tele vcetne patere. Kolegyne se z toho bohuzel slozila a zblaznila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
7.3.15 09:51

Holky, je mi všech líto. založí někdo soukromou? Jsem na mobilu tak nebudu tak moc psat.syn ma 7 SEL pres přechod. víc nápisu v soukromé. mám toho tolik co potřebuje probrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
7.3.15 09:52

Moje dcera měla v roce těžkou sepsi, lékaři ji nedávali žádnou naději na přežití. Bylo to hrozný.

• Citovat
  • Upravit
2895
7.3.15 09:53

@kuratkol Kolegyni se nedivim. psychika šílená. obavám se ze se bez antid. dlouho neobejdou.je to vnitřní boj a mnoho lidi ho nedokaze pochopit.

Příspěvek upraven 07.03.15 v 09:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
7.3.15 09:54

Hledala jsem na metu i nějaký klub pro dice v podobné situaci ale nenašla. Nevíte o nějakém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.15 09:57

Ahoj, dvoulete dceri zapadl v letadle jazyk a prestala dychat. Nastesti v letadle cestoval i lekar, ktery ji nejakym hmatem pomohl a jazyk uvolnil. Myslim ze v tu chvili jsem si vybrala takovou porci stesti a stastne nahody kolik ji mam na cely zivot. Dlouho jsem o tom nemohla mluvit aniz bych se rozklepala a rozbrecela, ale pomohl na to cas.. Kdyz si uvedomim jak moc zivot ovlivnuji nahody, bojim se toho jak ho nemame vubec v rukou.. Anonym, diky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.15 09:58

@marra2 řidiči jsou neskutečný čuňata. Mě se stalo s kočárkem na přechodu, že auto nezastavilo na červenou!!! Ještěže jsem opatrná a tak nějak jsem odhadla, že nebrzdí a nezačla přecházet. Ten semafor je tam krátce a řidiči na něj nejsou zvyklí. Je to u školy a kdyby tam šlo nějaké dítě, taky to mohlo dopadnout tragicky :(
Anonymka 1

• Citovat
  • Upravit
4465
7.3.15 10:00

Dítě díky bohu ne, ale mám ve své rodině a blízkém okolí 2 dospělé, kteří svoji smrt přežili… Kamarád takové štěstí neměl :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
7.3.15 10:00

Kolegyne nezvladala praci, porad odchazela z kancelare, mizela na nekolik hodit. Dostala upozorneni. Bylo mi ji moc lito, ale v tomhle jsem ji ja ani nekdo nemohla pomoct. Chlapecek se z toho po mnoha mesicich dostal, hodne si vytrpel, mel i operaci patere, mel ji udajne nejak rozdrcenou. Kolegyni se rozpadlo i manzelstvi. Nakonec jednoho dne neprisla do prace s tim, ze je v Bohnicich. Chybela nekolik mesicu a pak dala vypoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová