Dítě přežilo tragickou událost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4465
7.3.15 14:28

@WERISKA To je masakr :? :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
7.3.15 14:55
@WERISKA píše:
@kve-tinka
Zjistili v nemocnici, že má na sliznici v krku pozůstatky tkáně svého dvojčete, které se na začátku těhotenství přestalo vyvíjet:
Pak stačilo mírné zahlenění a neměl místo na dýchání :zed:
Ale dali jsme to. Už je mu 15 let :kytka: :srdce:Prodělává i jiné operace, a vždy si člověk vzpomene :roll: :?

8o 8o to je jak z hororu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
7.3.15 15:48
@kve-tinka píše:
8o 8o to je jak z hororu!!!
:mrgreen: :mrgreen: Jo, nejdříve síla. Ale hlavní je, že dnes je to ok. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
8.3.15 00:30

Ja jsem si prozila neco podobneho jako dite na vlastni kuzi v necelych sesti letech mi prisli na extreme zavaznou srdecni vadu kdyz me rodice privezli do nemocnice srdce pracovalo na trinact procent a zalevalo se vodou tak jen nevim jestli I toto muze mezi vas patrit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
8.3.15 04:11

Mám založit uzavřenou skupinu, nebo se toho už někdo ujal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
8.3.15 05:02
@SussieS píše:
Dítě díky bohu ne, ale mám ve své rodině a blízkém okolí 2 dospělé, kteří svoji smrt přežili… Kamarád takové štěstí neměl :?

Meho kamarada taky nedavno srazilo auto a neprezil. A jednoho před pár lety zabili… Neni to nic pekneho ani kdyz se jedna o dobre kamarady.. Ale i tak, myslim si, ze to je uplne neco jiného, nez kdyz se neco stane s vlastnim ditetem! Nezlob se, ale podle me to sem az tak nepatří, jelikož kdyz se stane neco s vlastnim ditetem, je to ta nejhorsi vec na svete!!!

Příspěvek upraven 08.03.15 v 07:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
8.3.15 06:30

U mě to začalo po narození, kdy jsem vylezla hodně brzo a v tý době kdy ještě nedonošený mimča neuměli tak „dodělat“ mě dali pár % procent na přežití s tím, že o ten život musím zabojovat..no podařilo se :mrgreen:
Podruhé jsem bojovala, když mě na přechodě sejmul vožralej řidič a já byla dobitá jak snad nikdy v životě. ted už je to fajn, ale dlouho jsem se psychicky nemohla srovnat.
Naposled to bylo pár let po tom, kdy mě prasklo mimoděložní a já měla masivní krvácení do břicha. Měla jsem velkou ztrátu krve a na sále mě dávali pár hodin do kupy a díky bohu to zvládli. Dneska už je dobře a jenom si říkám jak ten můj anděl strážnej se musel zapotit :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
8.3.15 06:31

@WERISKA :hug: :hug: je skvělé jak jste to zvládli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
9.3.15 00:18

Klidne skupinu rano zalozim ted jsem na mobilu a navic jdu spat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
9.3.15 00:45

Ahoj, nevím, jestli ti to pomůže, ale dam pohled z druhé strany. Bylo mi 7, když jsem měla vážnou autonehodu. Já chodec, auto mě srazilo v plné rychlosti. Letěla jsem několik metru vzduchem, samozřejmě v bezvědomí, šílené potlucena. Z nehody si nepamatuji absolutně nic. Jen moment na mostě, pak až probuzení v zachránce. Když to vezmu zpětné, tak oceňuji, ze to se mnou naši moc neřešili, brali to asi tak, ze jsem nemocná a izdravim se, jakoby léčeni z angíny. A já na to proste zapomněla. V rodině se o tom přede mnou nemluvilo a já jako dítě proste řešila jiné věci, hrála si a byla šťastná, měla kamarády. Bude mi 35 a teprve teď mi otec poprvé vyprávěl jaká to byla hrůza a já dost koukala… Ve mne je to zafixovane jako taková epizoda, na kterou jsem skoro zapomněla. Žádné trauma, nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
9.3.15 16:59

@veronika6913 Se ti teda omlouvám, jestli se tě můj kratičký příspěvek nějakým hrozným způsobem dotkl ;) Kdo nezná okolnosti, neměl by soudit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
9.3.15 17:03
@SussieS píše:
@veronika6913 Se ti teda omlouvám, jestli se tě můj kratičký příspěvek nějakým hrozným způsobem dotkl ;) Kdo nezná okolnosti, neměl by soudit :kytka:

Nic se me nedotklo, jen mam pocit, ze smrt kamaradu je neco jineho nez smrt vlastniho ditete. Ver, ze ja smrti zazila u hodne blizkych osob na svuj vek si myslim az moc. :-/ Ale se smrti vlastniho ditete se to urcite srovnávat neda. A nezalezi na tom jestli znam okolnosti nebo ne. Ty u me okolnosti taky neznas ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
30.3.15 04:04

Delší dobu jsem tu nebyla, je nová, uzavřená skupinka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
30.3.15 08:10

Ja nevim ale taky by me to zajimalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
30.3.15 08:10

Ja nevim ale taky by me to zajimalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová