Dítě s covidem - horečka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
31.10.21 17:25

@HanaSolo jo mi jsme s přítelem taky očkování tak to je super dvojčátka a v kolikátém jsi týdnu? Jestli nevadí že se ptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10843
31.10.21 17:27

@HanaSolo Držím palce, aby bylo už lépe. Já sama ten průběh mám nic moc, neskutečné bolesti, dávivy kašel, vyčerpání a dušnost. Ta mě drtí asi nejvíc, nemůžu si ani s malým popovídat, protože to moc neudycham. A v noci pak trnu, jak malej dýchá, jestli v něm zase chropti víc nebo míň. Je to na budku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
31.10.21 17:29

Ty jo, doktori davaji od covidu ruce pryc, ale to naznamena, ze dite nesmite nechat vysetrit!
Horecky 39 delsi nez 3 dny, lapani po dechu, to uz je davno na RtG nebo CT, okamzite atb nebo kortikoidy, i covid se leci takto.
Nelecte to doma, fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10843
31.10.21 17:32

@Lucie_Sx Já budu zítra volat znova naší dr., sice u nás se horečky nad 39 nedostaly oproti jiným virozam, ale sejmulo ho to daleko víc, než když měl ty vysoké a pak byl rychle klid. A prostě to nebere konce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
31.10.21 17:37

@citlivaduse ale co jsem si všimla tak u hodně lidí se ty příznaky u covidu drží dlouho já se z toho taky nemůžu vyhrabat a syn ten nejstarší měl taky dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
31.10.21 17:38
@citlivaduse píše:
@Lucie_Sx Já budu zítra volat znova naší dr., sice u nás se horečky nad 39 nedostaly oproti jiným virozam, ale sejmulo ho to daleko víc, než když měl ty vysoké a pak byl rychle klid. A prostě to nebere konce :?

To je strašné přitom mnoho lidí říká že děti nemají žádné příznaky Mac jsou přenášecípreju ať jste co nejrychleji zdraví

• Citovat
  • Upravit
36
31.10.21 17:42

Taky to zítra pořešíme s pediatričkou. Mluvila jsem s ní naposledy v pátek a to ještě nebyla taková hrůza. Samozřejmě že mi to nedá spát. Nic nepodcenime. Jsem v 18tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10843
31.10.21 17:42

@ludmilaadamkova to ano, že prý děti většinou dobrý průběh..proto asi ani dětská nedělala výter, protože jsme prostě spadli do období viroz a že prý horečky až 5 dní v normě, což u nás splněno bylo úplně přesně a po týdnu se vrátily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15410
31.10.21 17:43
@Lucie_Sx píše:
Ty jo, doktori davaji od covidu ruce pryc, ale to naznamena, ze dite nesmite nechat vysetrit!
Horecky 39 delsi nez 3 dny, lapani po dechu, to uz je davno na RtG nebo CT, okamzite atb nebo kortikoidy, i covid se leci takto.
Nelecte to doma, fakt.

Taky žasnu, že paní doktorka " není ochotná"… tak to asi měla jít dělat nějakou jinou práci.
Stav jak popisují @citlivaduse a zakladatelka bych už určitě bez vyšetření lékařem nenechávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
31.10.21 17:47

@HanaSolo držím palce ať je malý ok a dvojčátka taky ja jsem 22+3 dneska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10843
31.10.21 17:50

@ivašot. děkuji za podporu, neboť nechci působit jako hysterická matka ani nechci házet špínu na lékařku. Jsem sama zdravotník, ale třeba moje lékařka mě sama do ordinace vzala po tel. domluvě a udělala mi test v ordinaci. Chtěla si mě i poslechnout. A to nejsem nijak riziková, jsem mladá, ockovana, průběh na ho..o. Tak bych možná i od dětské očekávala něco jiného než radu být trpělivá. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
31.10.21 18:16

@citlivaduse tak to je pochopitelné každý se boji o svoje dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
31.10.21 20:07

Ja k doktorum moc nechodim, ale tohle uz je hardcore, nevysetrit dite.
Do nemocnice na infekcni, rentgen, leky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
31.10.21 20:30
@Lucie_Sx píše:
Ja k doktorum moc nechodim, ale tohle uz je hardcore, nevysetrit dite.
Do nemocnice na infekcni, rentgen, leky.

Na jaký planetě žijes :) praktická, dětská i pohotovost ti řeknou „něco“ na kašel, stříkejte do nosu, protože přece „TEĎ TO ŘÁDÍ“ a nikdo se s tebou nebaví. Já 6 týdnů kašel a rýma, syn pět, zítra si jdu k dětské vydupat atb. Jestli to byl covid teda nevíme a moje doktorka mi řekla, že když jsem šla 12 dnů po prvním příznaku, že by se to stejně neukazalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
31.10.21 21:45
@Bubla Bůčková píše:
Na jaký planetě žijes :) praktická, dětská i pohotovost ti řeknou „něco“ na kašel, stříkejte do nosu, protože přece „TEĎ TO ŘÁDÍ“ a nikdo se s tebou nebaví. Já 6 týdnů kašel a rýma, syn pět, zítra si jdu k dětské vydupat atb. Jestli to byl covid teda nevíme a moje doktorka mi řekla, že když jsem šla 12 dnů po prvním příznaku, že by se to stejně neukazalo.

Ja vim, po par zazitcich z pohotovosti uz tam taky nelezu.
Ale jak jde do tuhyho, clovek musi byt neodbytny, pak se zacnou az veci hejbat :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí