Dítě s covidem - horečka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
1.11.21 13:17

Doktorka prohlídla, poslechla, udělala crp. Budeme doufat, že bude brzo po horečkách. Jinak stále nejlepší kamarádi nurofen a paralen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
1.11.21 13:28

@HanaSolo tak super já sice horečky nemám ale pořád se mě drží kašel a rýma je to naprd když mám jít ve středu na těhotenské vyšetření které nesnese odkladu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
1.11.21 13:40
@lovean píše:
@HanaSolo tak super já sice horečky nemám ale pořád se mě drží kašel a rýma je to naprd když mám jít ve středu na těhotenské vyšetření které nesnese odkladu

No tak hlavne tam lez s covidem :nevim:.

Jsi s nimi domluvena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10843
1.11.21 13:47

@HanaSolo přeju, ať je brzy klid. Ja dnes volala dětské, radost neměla, že volám zase. Nicméně malý včera večer bez horečky. Kdyby se opět objevila, tak máme jet po domluvě na infekční, ona mi dítě s Covidem vyšetřit nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
1.11.21 14:19

@Lucie_Sx ano jsem domluvená je to těhotenské vyšetření které už jsem musela kvůli covidu jednou odložit a už se odložit znovu nedá protože už tak je dělané úplně na poslední chvíli kdy to ještě jde už jsem totiž doma víc jak 14 dní ale samozřejmě tak s covidem nepolezu zítra jsem sice měla končit izolaci ale pokud shledám že to není ok tak tam nepůjdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.11.21 14:58
@lovean píše:
@Lucie_Sx ano jsem domluvená je to těhotenské vyšetření které už jsem musela kvůli covidu jednou odložit a už se odložit znovu nedá protože už tak je dělané úplně na poslední chvíli kdy to ještě jde už jsem totiž doma víc jak 14 dní ale samozřejmě tak s covidem nepolezu zítra jsem sice měla končit izolaci ale pokud shledám že to není ok tak tam nepůjdu

Jestli to máš delší dobu, tak je možné, že máš ještě příznaky, ale infekční nejsi. Taky jsem musela posunout zítřejší, ale to další snad už dám. Naštěstí cítím že se to tam dobře mele, tak jsou asi ok 😄.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
1.11.21 15:01

@HanaSolo tak infekční si myslím že už bych být neměla u mě jde o druhý screening který už posunout nejde už jsem ho měla mít i udělaný ale musela jsem volat že to nejde tak mě objednali na tu středu hned první den po izolaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
1.11.21 20:53

Syn 4,5 roku měl dva dny horečky přes 39, ale skvěle šly dolů po nurofenu. A to bylo všechno. Pak jsem se bála PIMS a dalsích postcovidových syndromů, ale vyoadá to, že nic. No, snad fo nechytne podruhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.11.21 17:51

Tak po pěti dnech horečky je u nás dneska jen teplota. Kašel ještě je i rýma. Dle testů už jsme negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
2.11.21 18:11

@HanaSolo taky jsem už negativní ostatní ty test neměli ale už krom přítele nám všem končí izolace mě s dcerou dneska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10843
3.11.21 16:02

Nam konci izolace za tyden, naštěstí kašel je taky už lepší, horečky nejsou, zelená rýma furt. Já se z toho dostávám pomaleji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
26.2.22 19:39

Zdravím, jak dlouho trvaji horečky při covidu u malých dětí? Dcera 2r má druhý den horečku 39, po lécích to pěkně klesne. Vydrží to nestoupat dlouho. Nekasle, rýmu nemá, ale má pozitivní antigen.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.22 10:52
@mackA159 píše:
Zdravím, jak dlouho trvaji horečky při covidu u malých dětí? Dcera 2r má druhý den horečku 39, po lécích to pěkně klesne. Vydrží to nestoupat dlouho. Nekasle, rýmu nemá, ale má pozitivní antigen.

Ahoj, jak se vám daří?
Syn má sice 12 let, ale cca necelé 2 dny
horečka 39,4 stupňů, šla srážet,
3 den 38,5 stupňů, dalších pár dnů už jen zvýšená teplota kdy se přidala rýma
a kašel, který ale už přetrvává 12 dní a nevím kdy tedy skončí…..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA