Dítě s kašlem do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1231
26.3.18 08:28

Tak kašel může doznívat klidně i 3 neděle ještě poté. Takže já bych dala, ve školce jsou určitě mnohem horší případy a matky je tam bez problémů odvedly. :think: Řešila bych hlavně svou dceru, jestli je natolik fit, že zvládne aktivní režim školky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
26.3.18 08:32

Jo to hučení od manžela znám. Podle popisu je na školku ok. Oni už ale nevidí, že jen co do školky vleze, tak přitáhne další nudle. U nás se vše zlepšilo příchodem jara. Jina první rok školky byl děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
26.3.18 08:45
@Ada22 píše:
Jo to hučení od manžela znám. Podle popisu je na školku ok. Oni už ale nevidí, že jen co do školky vleze, tak přitáhne další nudle. U nás se vše zlepšilo příchodem jara. Jina první rok školky byl děs.

Ano, to znám z vlastní zkušenosti, první dva roky fičák…týden ve školce…14 dní doma…
Ale musí se to dítě prostě promořit a získat imunitu vůči jakémukoliv bacilu do budoucna.
Nám pomohl sport, dcera začala ve druhé třídě školky chodit na gymnastiku a tím si asi posílila imunitu a šlo to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jhh
53
26.3.18 08:56

Když nemusíš řešit dlouhou absenci v praci, tak bych nedávala. Akorát by v té školce hned chytla neco horšího, jak je ještě oslabena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
26.3.18 09:22

Pokud ma opravdu jen doznivajici kasel a zakasle jednou za cas dala bych, mozna bych brala poo… co jsem byla doma s mladsim nechavala jsem doma s kazdym prdem, ted co jsem doma maji oni i ja smulu, protoze rymujou a pokaslavaji skoro celou zimu (berte s nadsazkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
26.3.18 09:23

Pokud jde o školku, nechala bych doma. Pokud o školu, to už by asi šla. Podle mě úplně v pohodě není, ve školce jí žádná látka neuteče ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
26.3.18 09:37

Pokud máš možnost, nechala bych v klidu doléčit, nic mu neuteče. Přijde do školky, zas na něj někdo prskne jiný bacil, bude se bít s doznívající virózou a zas něčím novým. Toho si ještě užije až až, až to bude nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
26.3.18 11:08

Je to plne na tobe. Myslim, ze s doznivajicim kaslem do skolky muze, jde spis o to, jak moc rychle chces, aby chytl nevo dalsiho, protoze s pocasim, ktere ma nasledovat si bud jista, ze do tydne ho mas zase doma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
27.3.18 14:00

Ja mam zkusenost ze co si deti nemuzu nechat s kazdym kaslikem a rymickou doma (nastup do prace) tak marodi mnohem mene, vetsinou jsou doma tak 2× do roka s nejakym nachlazenim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí