Dítě samo v podkroví

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
722
1.9.13 15:11

Dítě samo v podkroví

Zdravím maminky…mám takové dilema. Máme baráček a co se týče místností docela blbě situované. Nahoře v podkroví máme teď ložnici a dcerka 3 roky má pokojík dole v přízemí. Kdybych měla možnost měli bychom ložnici také dole ale bohužel další místnost na ložnici tam už není. A teď k věci, zpočátku když jsme dělali dětský pokoj jsem si říkala bude ho mít dole aby nám byla blíž přes den když jsme všichni dole a my ložnici nahoře. Ale teď poslední dobou mi říká dcera že vidí paní která pořád na ní kouká. A ze čtvrtka na pátek v noci brečela že jí paní mlátí. Nevím co si o tom myslet. Docela mi teď vadí že malá je sama dole přes noc a my nahoře ale když jí dám nahoru místo ložnice nebude to nakonec to samé? Kdyby jste to tak měly vy dali byste dítě nahoru a nebo dole samo? Vůbec nevíme jestli tedy začít stěhovat malou nahoru a nebo to ještě necháme být. Zase ten pokoj v podkroví mi přijde takovej odstrčenej tak nevím :( :( Tak jsem se vypsala alespoň :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3241
1.9.13 15:22

Vemte ji chvíli k sobě a pokojík nějak vyčistěte. co do zlých sil (nedělám si pr*el, fakt na to věřím) - ten dům je starší, koupený? - nevyznám se v tom, ale pohybuje se tu plno lidí, co ti určitě poradí a vědí, jak na to. Mě napadá akorát farář. :nevim: Jako zní to ujetě, já jsem jinak pragmatik, ale jestli to malá říká… a přestěhovat místnosti, no nevím - jestli v tom pokoji NĚCO je, nebude to dělat dobrotu ani vám, pokud v tom budete spát… :nevim:
No a k tomu spaní… je to podkroví moc malé? Nedá se tamtřeba udělatjen taková jako polo-příčka kvůli soukromí, ale že by dcera byla u vás, třeba za nějakou nižší zástěnou, měla tam jen postel a spací hračky a spodí pokojík by byljen denní, na hraní? Záleží, jak to plánujete se sourozenci… já bych ale řešila to, aby miv tom baráku hlavně nestrašilo. Vy nic vidět nemusíte, děti jsou citlivější.

Příspěvek upraven 01.09.13 v 15:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
1.9.13 15:24

Takže máte pouze 2 místnosti (když nepočítám kuchyň), jednu dole a jednu nahoře? To je těžko řešitelná situace…kdyby existovala jiná možnost - dodělání dalších místností nahoře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
1.9.13 15:29

Dole máme všechny pokoje jako je pokoj, obývák s kuchyní koupelna, WC, a nahoře je pokoj tam je teď ložnice a vedle další pokoj ale ten je bohužel ještě nedodělaný a nato je potřeba víc jak 100 000kč :( což teď nemám. Tak proto tak blbé řešení :( ono tu paní vidí všude…přes den si na to nevzpomene pak jen někdy na večer a teď minulý týden tohle no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.9.13 15:31

A kdyby spala dočasně u vás, když je to teda takhle (s tím nedodělaným pokojem) a až by se dodělal, šla by do něj? Vždyť jde jen o spaní, přes den jste stejně dole - mohla by si hrát ve stávajícím pokoji a na spaní by byla u vás, aspoň byste ji mohli „ochránit“… Vejde se další postel k vám do ložnice?

Příspěvek upraven 01.09.13 v 15:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
1.9.13 15:32

A nemohli byste se přestěhovat do obýváku a byli byste všichni dole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
1.9.13 15:36

Věřim v to, že děti mají schopnost vidět ty lidi.
Teď bych vzala malou zpět do ložnice a začala bych pátrat, kdo v tom domě dřív žil, pokud se od starousedlíků dozvíš, že v tom době žila např. zlá, podivná žena, tak bych dceři věřila a začla hledat někoho, jak ji s tama odstranit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
1.9.13 15:45

Vzala bych hlavně malou k psycholožce. Ta poradí, co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
1.9.13 15:48

Tak pak jedině vy přestěhovat do obýváku (pokud chcete spát sami) a nebo si nastěhovat dcerku do ložnice. Myslím, že výměnou pokojů to nevyřešíte.
A buď dodělat pokojík vedle ložnice nebo pořídit sourozence, aby nebyla v pokojíčku sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
1.9.13 15:56

A co dát jen postel k vám do ložnice a pokojík nechat kde je. V noci bude spát s vámi a pokojík bude v části kde jsou všichni přes den. Do oken bych dala buď folii nebo nějaké závěsy co můžou být zatažené i přes den, ale světlo propustí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
1.9.13 15:57

V tomhle veku je normalni, ze se deti boji spat sami a casto i v noci utikaji k rodicum, normalne bych ji vzala do loznice a v pokojiku bch ji nechala spat az bude na to pripravena

• Citovat
  • Upravit
7240
1.9.13 16:02

Vyčistit celý dům od duchů, ano. Pohledej na netu, určitě něco najdeš. Přestěhovat malou k sobě podle mě není řešení, ta „paní“ by tam stejně byla, jen už by se jí tolik nebála.
A zkus zapátrat v historii domu, co se té paní stalo. Zda zemřle normálně nebo tam byla nějaká tragédie. I ten vypuzovač to určitě bude chtít vědět nebo spíš za to bude rád, když bude vědět, o co jde. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
1.9.13 16:12

Tak já myslela jako že se tam fakt na ni někdo dívá…sousedka nebo tak z okna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
1.9.13 17:24
@Pavča S píše:
Dole máme všechny pokoje jako je pokoj, obývák s kuchyní koupelna, WC, a nahoře je pokoj tam je teď ložnice a vedle další pokoj ale ten je bohužel ještě nedodělaný a nato je potřeba víc jak 100 000kč :( což teď nemám. Tak proto tak blbé řešení :( ono tu paní vidí všude…přes den si na to nevzpomene pak jen někdy na večer a teď minulý týden tohle no :?

Nechte tu paní odvést, jestli chceš tak sz a já ti pošlu kontakt. Hlavně se o to sami nepokoušejte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
1.9.13 17:26
@Levandule121 píše:
Vzala bych hlavně malou k psycholožce. Ta poradí, co dál.

Proč k psycholožce? Děti vidí duchy, to je přirozené a ne na psychologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí