Dítě samo v podkroví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
1.9.13 17:33
@Melody 4 píše:
Nechte tu paní odvést, jestli chceš tak sz a já ti pošlu kontakt. Hlavně se o to sami nepokoušejte…
že vím koho doporučíš? 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
1.9.13 17:34

Pokud by mi za dcerou chodil agresivní duch, určitě bych ji zatím vzala do ložnice. Pak nechat paní odvést a pak teprve řešit co dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
1.9.13 17:38

Určitě bych tohle nepodceňovala. Syn také viděl podobné ´´ lidi´´,když byl malý. Doporučuji kontrolu baráčku. My jsme ted přestěhovaný a je to stále. :( ale zatím jen ve dvou místnostech.
Jinak na netu najdi pana Jaroslava Drábka-pokud by jsi to chtěla řešit. Myslím, že je u nás nejlepší člověk v této oblasti. Dokáže vám pomoci. Přeji pevné nervy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
1.9.13 17:40
@Antonie Bolavá píše: že vím koho doporučíš? 8)

Určitě víš, je to ta nejlepší co znám :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
1.9.13 18:28

Jeej.. Určitě bych to nepodcenila a nechala „vyčistit“ barák. Nejsem nijak prdlá do duchů, ale věřím. Hlavně malé děti jsou prý vnímavější a duchy, anděli apod. vidí.. A navíc jestli říká, že ji mlátí, tak šup a řešit to. Do té doby bych si vzala dceru k sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
1.9.13 19:41

Holky díky za vaše reakce. Nejhorší je že dcera s námi nechce spát za žádnou cenu.Je zvyklá od 10 měsíců mít pro sebe pokoj tak když jsem jí chtěla vzít k sobě tak ani náhodou a já kní už vůbec né že prý je to její pokojík ať jdu do svýho :D s tím že jí mlátila se to stalo teď poprvé. Už jsem kontaktovala kamarádku má známého pána co se tomu prý věnuje tak uvidím. Ale přemýšlím že jí stejně přestěhujeme nahoru. Ten pokoj co teď má dole je jakoby skoro u dveří směrem na předsíň a ven. Tak jsem i v noci taková nesvá že my jsme s manželem nahoře a ona takhle sama dole :( Co se týká přestěhování do obýváku, teď jsme tu i pár nocí spali ale spát na gauči co máme napořád to bychom nedali :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí